Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свежа руска идея за бездорожник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свежа руска идея за бездорожник

Вижте момчета днес на какво попаднах - http://spisanie.mobile.bg/djipove/v-...etnamkite.html
    Е кажете сега че братушките нямат стил . На мен лично много ми харесва.
    До колкото знам и в България имаше една такава - "бивша виетнамка"
    Последно редактирано от shaka zulu; 13-05-11, 19:12. Причина: снимки
    [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
    Конфуций

От: Свежа руска идея за бездорожник

Чудна количка..........за степите.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Огън е с японското сърце!
      Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Майсторска работа.

Коментар

Тея кривозаварени винкели отзад приличат на българско творение

Коментар

паркетник

Коментар

Там или има нещо високо и меко между рамата и кабината (с всички печални последствия), или е само за изложби.

Коментар

Поредната руцка бутафория с краден агрегат и силово предаване от времето на студената война.
                На това нещо ако се направи тест от 0 до 100км и от 100 до 0км ще се разбере че отново Иванушка глупака се е изгаврил с всички джипери на планетата.
                В днешни времена нормалните производители сложиха течност в пружините на окачването,премахнаха стартера,маховика и алтернатора.Накараха спирачното усилие да произвежда енергия,конструираха осем скоростен автоматик и други такива дреболии.
                Ще мине много време докато руснаците разберат че с чук и сърп в едната ръка а в другата с бутилка водка автомобили не може да се правят.
                А през това време нормалните производители на автомобили ще прмахнат двигателя с вътрешно горене и колелата.
                Името на темата е многозначно и много точно...

Коментар

Отговорът е грешен, с изключение на момента за ДВГ. Тия и аз ги мразя от дете.
                  Проблемът на въпросното изделие е, че кабината ще се разцепи по средата на покрива, като ралиен Абарт от 92-а, не е агрегатен.

П.С. Спри да ми пращаш ралийни и мотоциклетни мутри, и мини към къщи. Не съм в движение, ела да погледнеш. Каквото за другите - такова и за вас - технологията е достъпна, и безплатна за когото трябва.

Коментар

А какво стана с битака на наклона не потръгна ли?

Коментар

А вие защо биете римляните?
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не съм фен на руската техника, ама в статията пише че е самоделка. Така че за самоделка хич не е лошо.

Коментар

Момчета не се стягайте толкова , все пак си е ръчна индивидуална изработка.
                          Нали се сещате за оня американец , дето видял един руснак със ЗАЗ-ка и му казал -
                          Ако си направил тази кола - поздравления , но ако си дал пари за нея - егати набутването .
                          [URL]http://www.youtube.com/watch?v=l-6KeGaZuE4&feature=related[/URL]

Не прави това на другите , което другите неискаш да правят на теб.
                          Конфуций

Коментар

Първоначално публикуван от shaka zulu Преглед на мнение
                            Момчета не се стягайте толкова , все пак си е ръчна индивидуална изработка.
                            Нали се сещате за оня американец , дето видял един руснак със ЗАЗ-ка и му казал -
                            Ако си направил тази кола - поздравления , но ако си дал пари за нея - егати набутването .
                            Че кво му беше на ЗАЗ-а?Минавахме Хаинбоаза от раз,а москвичите и ладите в канавката.Татко ни качи от Иж-е на ЗАЗ...егати лукса.Това имаше ,това се караше,на това се учих...даже имаше и задна ,и бензинова печка.Е...чупеше полуоски като котсуматив,ама ние имахма 2-3 под задната седалка.Иначе внедорожника изглежда добре....но ако му дават Лексус хич да не се чуди.
                            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                              Че кво му беше на ЗАЗ-а?Минавахме Хаинбоаза от раз,а москвичите и ладите в канавката.
                              Питай бивш собственик на ЗАЗ за качествата му, ма преди това си вземи пуканки и барем каза бира.

Дай да не се лъжем - това си беше ултра недоразумение, продаващо се по единствената причина че за другите се чакаше половин живот. То не че москвичите и ладите бяха нещо друго, но бяха на светлинни години от въпросното "нещо" в абсолютно всяко отношение.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X