Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трабант

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трабант

Карал съм два трабанта комби и "лимузина". Единият беше след основен ремонт и си пълнеше километража. Преди него карах VW костенурка и трабанта беше жалко подобие на кола в сравнение с "народната". След него - Фиат 125П и пак го биеше по всички показатели. С една дума - не ми е любимата кола

Коментар

Този Трабант го видях в Кнежа.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00002.jpg
Прегледи:1
Размер:174.9 КБ
ID:5311374Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00001.jpg
Размер:205.6 КБ
ID:5311375
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
        Този Трабант го видях в Кнежа.[ATTACH=CONFIG]372108[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372109[/ATTACH]
        Това ми напомня преди 7-8 години трабанта на бащата на една моя съученичка от гимназията, който беше си го направил с логотo на Milka........ и го продаде на доста изгодна цена.
        А трабнта си е наистина класика....
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Кратък виц:

Въпрос:
          Защо моделите на "мерцедес" завършват до 600. Може SEL, може SEC, или разни други модификации.
          Отговор:
          Защото след 600 SEL следва 601S.....
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Последни проверки,и 'айдееей!
            http://www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодоров009 Преглед на мнение

Дачиите и сега си ги правят по този метод (не знам при другите марки как е, но се надявам да не е така)

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=fmcns...eature=related

Този става и за OFF, вкараха го и на поляната...
                Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

трижди поклон!!! най-вече на смелчаците, които се са се и състезавали с това чудо

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                    трижди поклон!!! най-вече на смелчаците, които се са се и състезавали с това чудо

Гледал съм наживо състезание с Трабанти на писта(не в БГ),няма толкова емоция - тези карачи се справят направо като в рали шампионатите.Не е като да си с Quattro или WRX STI - и пак са вдигали адреналина.
                    Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Това ми е любимия клип
                      http://vbox7.com/play:a551a3b4
                      0-

Коментар

Невероятен автомобил....направо ме върнахте през 1976 год......трети клас в голямото междучасие....поклон пред хората успели да съхранят и до ден днешен тези зверове на автомобилната индустрия ot DDR...възхищавам се на търпението и на ентусиазма на някои собственици на такива странни возила....УСПЕХ НА ВСИЧКИ....
                        LZ3YG

Коментар

Първоначално публикуван от Тодоров009 Преглед на мнение
                          Еее, това е направо стряскащо!!!
                          Имам един комшия Дядо Пешо той е на 84 години, кара си първия и последния Трабант комби и смята да си го кара до края на живота. Много пъти съм го питал абе Дядо Пешо, няма ли да я махниш тая кола, вече има доста евтини, икономични като трабанта, евтина подръжка, а той ми каза следното!
                          - Сине ако ми направиш основен ремонт на кола няма значение коя марка и то на път, ела ми се и обади. А просто бръмчането и мириса на трабант е уникално преживяване и то за пътешествие.

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                            Дачиите и сега си ги правят по този метод (не знам при другите марки как е, но се надявам да не е така)
                            Нещо си се объркал и говориш за отминали времена. Дачиите днес имат много високо качество на сглобяването, за разлика от тези на рено, сглобявани в заводите в Испания и Португалия.. А по отношение клипа - трабанти по улиците все още се намират, но дачия 1310 и онези по-старите от преди 20 и повече години да сте виждали скоро?

Коментар

...две снимчици и от мен на пръдливия Ханс,направени в село Гиген,Плевенско,мястото където Искър се влива в Дунава!
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 618.jpg
Размер:127.4 КБ
ID:5317703Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 617.jpg
Размер:137.1 КБ
ID:5317705
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

И аз да си кажа мнението, от всичките 35г като шофьор, две коли не са ме предавали. Това са Траби и Субаро Легаси 94г. Траби веднъж на 1 цилиндър от с.Чепинци със 20 м. пушек отзад ме докара да вкъщи. Лека му пръст на Сашо Кьоле, бивш преподавател в техникума " Вилхем Пик" ми правеше центровка и обслужване, невероятен бе. Даже, като намеря време ще слезна до мазето за да видя, за някой чарк. Баща ми обичаше да се презапасява и той бе трабантаджия, но знаете, че спирачките на Траби, са слабата му част и Траби на бащата се спря един Голф. Сещам се веднага за гривните на фара и уплътненията. Може и рефлектор да се намери. Ама не съм слизал от 3г. Дай боже хайдуците да не са ме предварили. Ще се обадя допълнително, за частите. Колите, които са ме оставяли са Москвич 412 дефорсе,Шкода 105 Л, , Лада 2163, Опел Кадет,Рено 16, Пежо 106.
                                Но, най-славното бе ходенето до море. За 10 часа до Ахтопол, на Карнобат винаги бях със страх,че съм на резерва и гледах да заредя. Бе хубави времена бяха.
                                Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X