Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волга Muscle car

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Волга Muscle car

Първоначално публикуван от VLADI Преглед на мнение
    Искам максимално да олекотя маховика и притискателя,вече няма да тегли камион.
    То хубаво искаш но,има ли друг съединител който да пасне без заигравки,че аз не знам да има.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Градски, за помощ и возене сме винаги насреща
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ами няма да стане без преправяне,сега съм още на главите,не съм стигнал до маховика.Работя по малко след работа.Не съм сигурен кутията дали ще издържи на този въртящ момент,може да сложа от нещо кораво дизелово.Колега от форума ме посъветва да търся гетрак кутия от мб с 5 скорости.
        Ванка няма проблем за возенето,като стане.

Коментар

Първоначално публикуван от diqn111 Преглед на мнение
          БРАВО .само да питам даде ли 1000 лв за колата ...
          Извинявай сега видях въпроса ти.Колата я купих от Стара Загора за 650лв.След катастрофа собственика каза,че купил ново купе и прехвърлил частите(88година).Чичака си държеше лагуната на пътя пред тях,а Волгата в гаража и беше станала като мини склад вътре.От там до Бургас я докарах на светеща лампа на маслото(като загрее)и с полублокирало задно ляво колело,без крик и ключ за гумите.Ходовата част и двигателя са леща,но малко по малко ще стане.Направих ресьорите,нови амортисьори отзад,нови тампони.Мисля да сложа на предницата рейка,но не съм мерил още.Абе в голям филм се забърках,но в това е тръпката.Поздрави.

Коментар

бравос колега..радвам се че действаш,а не само да пишеш....невъзможно няма......като се сблъскваш с проблема и решението си идва,,само мисля че трябва да помислиш за диференциала..че с тоя мотор май повечко от необходимото ще се товари....знам че ще го измислиш...пише го на горния ред...успех с проекта!!

Коментар

Браво за проекта, ще се радвам да видя завършена Волгата! Относно главното предаване - пробвай на първо време с пиньон и корона от Волга 2410. Предавателното отношение там е 3.9:1 - доволно за този голям двигател.

Съединителя можеш да сложиш от същата Волга, като се пробият нови отвори в маховика на координат. Въпроса е дали има смисъл да намаляваш диаметъра му - натоварването няма да е малко, особено ако сложиш "по-бързо" главно предаване.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Знам също,че 2410 имат и 5 степенни скорости и диференциала им е по-корав ,ама няма от къде да взема.

Коментар

http://vbox7.com/play:a2a18527&r=emb

Коментар

Първоначално публикуван от alenalen Преглед на мнение
                    Топ-чоп, не е зле и е лесно за направа
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

добре е станала волгата с по - нисък таван. само това, че са закрили маската с този "навес" на капака ми се струва доста тъпо. не е станала по - начумерена, прилича на прическа "паница"...

Коментар

Тоя двигател определено има доста за олекотяване.Съединителя е едно от тях.Няма да звучи добре със стандартните обороти.Иначе поздравления за начинанието и успех.Все си мисля дали един 3,5 на роувър не е по добър вариант.Пак V8 но е по-като за целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                        X