Здравейте! От доста време ми се върти такава идея в главата и реших да я споделя с вас. Целта е сглобяването на Muscle car/не мога да се сетя точен заместител на български/ на базата на Газ 24. Според мен възможностите за модификация в конструкцията на този автомобил са доста големи. Голям кош, даващ възможност за безпроблемен монтаж на достатъчно мощен силов агрегат, здно задвижване, широко вътрешно пространство в купето. За сега проекта е само идеен, като започвам с груби количествени сметки, за да мога да се ориентирам. Какво е вашето мнение по въпроса и някой занимавал ли се е с нещо подобно?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Волга Muscle car
Свий
X
-
От: Волга Muscle car
Няма невъзможни неща, въпрос на време и пари е.
Каккво мислиш да сложиш вътре, какви мостове, какви спирачки?"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Задното задвижване не го брой,сложиш ли му 500 коня под капака на това нещо ще се наложи и скорости да му слагаш и друг диф и друго окачване,и усилване и спирачки.................и остава саме тенекето на Волгата.
Мьсьл кар с голям осмак карбуратор ли го мислиш или нещо по-сьвременно?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Желание
Време
И пари, разбира се.
Черна хубава боя, красиви джанти и качествена музика
П.С. Чувал съм че доста успешно се слага двигател от ГАЗ-53.
Пасвал доста добре...
Мислех да си правя нещо подобно, но засега си оставам само с желанието, а то не стига за съжаление.
П.С.2 Ето тук може да видиш малко размисли върху идеята:
http://gazbgclub.portbb.com/viewtopic.php?id=303
/съжалявам, че е външен линк, но има доста инфо/.
Коментар
-
За ГАЗ 24 е измислено отдавна - догонялка. Питай Гугъл за ГАЗ 2424. Иначе идеята и аз я имам, пак само на хартия... Проблема е да се намери читаво купе за малко пари и един ЗМЗ 511После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз
Коментар
-
Да, още при проектирането и, идеята на тази кола е да бъде в доста по-висок клас. Четирицилиндровият двигател, така добре познат ни, е сложен уж като временно решение, но така си и остава. Инак фабрично са произвеждани коли с двигател и трансмисия като на Чайка - същият от ГАЗ 53, но форсиран и тунингован (фабрично). Интересна подробност е, че за да може изобщо да се управлява, се е налагало в багажника да се монтира тежест от около 300кг (по спомен).Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
-
От: Re: Волга Muscle car
Първоначално публикуван от VLADI Преглед на мнениеАз започнах вече такъв проект.Имам черен ГАЗ24 и двигател ЗМЗ511 V8.Сега ревизирам двигателя и обмислям съединителя и притискателя,че на газ53 са много тежки.Ето малко снимки-
Според мен си ползвай оргиналния съединител,че ако слагаш друг ще трябва плоча и не съм сигурен дали ще е по-лек.Успех.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар