До: Честит нов ник на Blacksmit.
Андро да дойде да види дали неможе да ми направи дясната седалка на "Джипчо" с амортисьор като лявата
а Блакшмит е произношението ако си немскоезичен, живееш в Нюпррррршир които са потомци на алемани или викинги или друга измет, а не чистокръвни лондонски хангличани
също кат` при нас, езика е един само не`кои го`вораят, а други миекат
......създава неудобства, но и комични ситуации......случвало ми се е на летището да посрещам г-н Целувка (mr.Kiss) ама той си беше немец и това че англоезичните ми се подхилкваха, че съм "мек кардан"
ами.....нищо друг път гъцкия г-н Дебелокоров (малко променям точното значение), заради транскрибция на колежката от рецепция през английски стана Дебелокуров
което доведе половин самолет пристигащи гърци до голям смях, а за госпожа Фъкия от скандинавко не ми се говори....ама майтап да става, че иначе пиенето без повод си е алкохолизъм
Първоначално публикуван от kolonal
Преглед на мнение
също кат` при нас, езика е един само не`кои го`вораят, а други миекат
......създава неудобства, но и комични ситуации......случвало ми се е на летището да посрещам г-н Целувка (mr.Kiss) ама той си беше немец и това че англоезичните ми се подхилкваха, че съм "мек кардан"
! На мацките не им харесва
!
....тогава един станал и казал: предлагам да се казва "кооперация Лопе де Вега" ...настанала тишина и само някой несмело попитал:.... ъъъъ.... т`ва к`во значи
Коментар