Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит нов ник на Blacksmith.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честит нов ник на Blacksmit.

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Хаки, предисторията е такава: Старият му ник се чете Блексмит, което означава КОВАЧ. Аз, поради чуждоезикова неграмотност му викам БлекШмит, което означава незнам си какво. И Андро ми се ядоса........е, не много, но реши да помоли Венци Петров да му смени ник-а на Ковача, каквато в действиотелност е професията му и за да не го наричам вече Черния Шмит или там каквото означава Bleksmit, както го бях прекръстил. Та, те така.
    Андро да дойде да види дали неможе да ми направи дясната седалка на "Джипчо" с амортисьор като лявата а Блакшмит е произношението ако си немскоезичен, живееш в Нюпррррршир които са потомци на алемани или викинги или друга измет, а не чистокръвни лондонски хангличани също кат` при нас, езика е един само не`кои го`вораят, а други миекат......създава неудобства, но и комични ситуации......случвало ми се е на летището да посрещам г-н Целувка (mr.Kiss) ама той си беше немец и това че англоезичните ми се подхилкваха, че съм "мек кардан" ами.....нищо друг път гъцкия г-н Дебелокоров (малко променям точното значение), заради транскрибция на колежката от рецепция през английски стана Дебелокуров което доведе половин самолет пристигащи гърци до голям смях, а за госпожа Фъкия от скандинавко не ми се говори....ама майтап да става, че иначе пиенето без повод си е алкохолизъм
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: Честит нов ник на Blacksmith.

Честно казано предния повече ми харесваше .... ама честито

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
        Грешка адаш! На мацките не им харесва.
        Само на такива стари типове като мен!

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
          На мацките не им харесва.
          Само на такива стари типове като мен!
          И да оспамя темата ....Събрали се в едно село да правят кооперация, за всичко се разбрали, само за името нищо ....тогава един станал и казал: предлагам да се казва "кооперация Лопе де Вега" ...настанала тишина и само някой несмело попитал:.... ъъъъ.... т`ва к`во значи Незнам отговорил автора, но ми звучи все едно казвам " Абе що ви не ..а майката"
          Та аз съм за българското точно, кратко, ясно....звучи като да чука по цял ден
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
            Ти ма уби....ееее нищо...може да го сложа в подписа
            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Мчи честит да ти е новиО ник Бат Андро със здраве да си го носиш

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                Мчи честит да ти е новиО ник Бат Андро със здраве да си го носиш
                ООО, мерси!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Андро да дойде да види дали неможе да ми направи дясната седалка на "Джипчо" с амортисьор като лявата а Блакшмит е произношението ако си немскоезичен, живееш в Нюпррррршир които са потомци на алемани или викинги или друга измет, а не чистокръвни лондонски хангличани също кат` при нас, езика е един само не`кои го`вораят, а други миекат......създава неудобства, но и комични ситуации......случвало ми се е на летището да посрещам г-н Целувка (mr.Kiss) ама той си беше немец и това че англоезичните ми се подхилкваха, че съм "мек кардан" ами.....нищо друг път гъцкия г-н Дебелокоров (малко променям точното значение), заради транскрибция на колежката от рецепция през английски стана Дебелокуров което доведе половин самолет пристигащи гърци до голям смях, а за госпожа Фъкия от скандинавко не ми се говори....ама майтап да става, че иначе пиенето без повод си е алкохолизъм
                  Mдааа има много имена, които на друг език звучат направо смешно. Нали знаете за оная лекоатлетка, май от Ямайка беше, Лиза МиШпека.

П.П. Андро, Честито и от мен
                  LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                  X