Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идването на Сивият УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Идването на Сивият УАЗ

Да добавя и аз малко подробности... Обаждам се на Стефан и му казвам според уговореното в сценария... като сме направили сметка колко горе-долу ще им отнеме да стигнат до в къщи да ме вземат... Добре де ама те нещо малко по-бързо се придвижиха и от горе ми дават сигнали да задържа положението... И почвам аз да обяснявам как на Цвети и и паднала батерията и друг телефон нямат а точното място не съм разбрал... Това е повод към поляната да се придвижваме на зиг заг като проверяваме всеки кръстопът където Стефан слиза и почва да оглежда... Междувременно извадих някаква теория че е много важно (докторска заръка) да почва да пие валидол... не знам точно как го извъртях ама Стефан се върза и му дадох да смуче валидол че аз верно се консултирах с доктор Пламен и той ми каза да му дам... Пътуваме ние към мястото дето знам че ни чака Цвети и почваме да се оглеждаме... И не щеш ли ето я и Цвети... разглеле намерихме ги... Обаче тук аз бях изненадан... че тя Цвети си е сбъркала попрището бре... Една актриса чак не е за вярване... То гласът и трепери, то се пързаля ще падне... ако не бях съвсем сигурен какво става и аз щях да се вържа... Държа я аз за ръка здраво да не падне и вървим покрай дърветата към поляната със Сивият УАЗ... обаче не щеш ли грешка (за малко мигнаха виолетовите габарити)... ама само премигнаха и пак ги изключиха... После питам Стефан: абе ти какво си помисли като видя това а...? А той: Еми какво си помислих... с какъв нещастник се е хванала Цвети...

И така вече сме съвсем наблизо... УАЗ се белее насред поляната и Стефан казва: Ето го натам... а ние с giorgio се правим че гледаме ама нищо не виждаме... Къде бре Стефане... нищо не се вижда...

И в този момент по мегафона Влади пусна химна на УАЗ което пък беше знак за паленето на всички фарове и машини... В един миг поляната стана като летище за летящи чинии... По нататък снимките говорят достатъчно...

P.S.
    Горд съм, че познавам толкова много хора с големи сърца...
    Последно редактирано от Венцислав Петров; 01-12-08, 18:44.
    VPetrov.photography

Коментар

Забъркахме ние сценария, ама аз, нали шило в торба не стои, реших да добавя малко импровизации... Та, следобяда, преди "акцията", говорим си ние със Стефан за това-онова и аз му казвам, че с Венци имаме някакъв облог, който ще разрешим вечерта при Хънтъра, ама аз нали не пия бира, а тъй и тъй ще спечеля, да ходим заедно вечерта, към 19.30, че да помага за бирата... Стефан се сеща нещо и звъни на Венци и му обеснява, че ще се доразберат вечерта, при Хънтъра... Представям си Венци, как съм го изправил на нокти, като е чул от Стефан, че вечерта ще сме при Хънтъра, в Драгалевци...
      Последно редактирано от giorgio; 01-12-08, 16:02.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Сега вече окончателно не съжалявам, че не емигрирах за УСА през 1989г. Те там такова чудо НЕМА( и не само там). Благодаря че ви има. Браво!!!
        П.С. Още не се познаваме на живо, но и това ще стане, надявам се.

Коментар

РЕСПЕКТ към всички организатори на акцията.
          Поклон.

ГОРД съм, че съм част от ФОРУМЪТ.
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Уникални сте !!!

Стефане, честито!
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Просто незнам какво да кажа,освен че Вие другари ме срутихте от стола РЕСПЕКТ,Чест и почитания

А на Стефан Честито и много да се слушкат

Коментар

Re: Идването на Сивият УАЗ

Браво няма други хора като вас !!!
                Стефане честито и от мене, и да слушка УАЗ ката

Коментар

Честито и от мен Стефане, със здраве да си я караш.
                  Използвам случая и да благодаря на колегите за перфектната организация, всичко беше безупречно. Хънтър, и на теб специални благодарности за посрещането и напоителния последващ банкет.
                  Преживяването беше невероятно
                  LZ1PER

Коментар

Велика работа!

Страхотни славянски души!

Стефане, ЧЕСТИТО!

Коментар

До: Акция #2

Просълзихте ме бе хора,"Какво нещо е душата Санчо" както направо се усещам би казал Сервантес.
                      Красив жест,на добри хора !

Коментар

Поздравления за Стефан - заслужил този жест и за достойните хора, които го накараха да се почувства щастлив. Които накараха и мен да се почувствам щастлив, че съм попаднал в този форум, сред тази общност.
                        БИО пчелен мед и пчелни продукти
                        0888 66 59 73

Коментар

Стоя си и не мога да намеря думи.
                          Честито на гордия собственик!

П.П. Горд съм, че съм част от форумът. Свалям ви шапка.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            ...Горд съм че познавам толкова много хора с големи сърца...
                            Аз също. Не мисля, че мога да кажа нещо в повече от казаното дотук.
                            Стефан... Той си знае...

Както каза Вальо Вълка, когато си купих Дифендъра преди време:

"Най-накрая обущаря се обу..."

Мисля, че това важи в не по-малка сила и за Стефан

Коментар

Винаги е хубаво когато се сбъдват мечти.
                              А когато група приятели сбъднат мечтата на един от тях, по този начин- това е уникално!
                              Честито на Стефан!

LowRes видео /49Mb/ тук.

Коментар

Честито и от мен, моето пожелание към Стефан е:
                                - Нека да те стигнат всичи пожелания в тази и другата тема.

А за колегите които се чудят защо Стефан не пише ще цитирам видео бюлетина на радио Ереван...
                                Затънал е до ...в тестове...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X