Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идването на Сивият УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Идването на Сивият УАЗ

Браво .Направеното е достойно за уважение.
    След " Идването на Сивият УАЗ" дълго се зверих в компютъра незнаещ какво точно да напиша.Нямам честа да се познавам със Стефан(засега).
    Мисля ,че Стефан е най-подходящият човек за УАЗа.Съответно и УАЗа за него. Нека си спомним за статията на Стефан в списанието и умопомрачителната статия за Ладога (тогава бях зашеметен, само от една кратка статия ). Сигурно точно както Стефан се е почувствал с подаръка си.
    Честито Стефане!

Едно голямо Браво колеги. С вашата постъпка се вижда какви достойни Българи живеят по "високите" части на България.
    Респект пред всички.
    "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

• Намерих случайно тази тема и понеже сивия УАЗ седи бая години прибран при мен но и при мен идва началото на края до пролетта трябва да го подкараме и него другата легенда на Стефан багирата .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• дядо владо
        дядо владо коментира
        Редактиране на коментар
        Ако УАЗ-а е на колела ( т.е. може да се движи напред назад ) и при теб настъпи края, може да му намеря някой ъгъл при мен, но за Багирата нещо съм забравил какво беше, май някакъв мъртвороден сбироток.......🙄

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        На колела си е и си върви даже и пали и работи на бензин . Трябва да му кача една газова уредба да го прекараме на преглед и да си слезе в Лозенец при Стефан да си заема мястото . Багирата и тя е на гуми и на теория се движи . Силно се надявам че до края при мен има поне още 2 - 3 години .

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        То и неговия 3 литра си е достатъчно добър за него .

• https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B7%D0%B0%D0%BC
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• То в тази ситуация е важно какво мисли да прави и Стефан. Годините минават. Съдя по себе си. Не сме това, което бяхме ☹️

Коментар

• #122.2

sek.1 коментира
            [COLOR=#656A6D !important]Вчера, 18:12[/COLOR]

На колела си е и си върви даже и пали и работи на бензин . Трябва да му кача една газова уредба да го прекараме на преглед и да си слезе в Лозенец при Стефан да си заема мястото . Багирата и тя е на гуми и на теория се движи . Силно се надявам че до края при мен има поне още 2 - 3 години .

Има промени в закона, които не са ОК в случая! Това за информация. Нямам идея преди колко време последно е плащана застраховка и кога последно е минавал преглед.

Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ctef
            ctef коментира
            Редактиране на коментар
            Аз проверих за моя старец при застрахователи, оказа се че не е свален от отчет. Трябва да се провери и за уазката.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            До колкото знам тая дивотия с дерегистрацията за неплатена ГО и не минат ГТП е внесена в съда та за момента ГФ не дерегистрира служебно нищо . Поне по закон трябва писмено да те уведомят какво следва преди дерегистрацията .

• Здравейте, аз съм никой да коментира тук каквото и да било, по-скоро минавам да изразя ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ към съфорумника ни СТЕФАН, който нямам честта да познавам лично, НО много моля, как е възможно дори, независимо какъв си, какво ти се е случило и накъде те е завъртял живота да оставиш на произвола на съдбата нещо (джип, рядък сам по себе си) който ти е ПОДАРЪК да гние в двор с ГОДИНИ, след което да ревеш по форума, че общината те е нарочила и дрън дрън.
          Като нямаш възможност - по същия начин по който си го получил - даряваш на който (*тия дето са ти го подарили решат). За мен действията ти са предателство само по себе си и няма как да намериш адекватно извинение за постъпката си! Спомни си .. има ли ЖЕЛАНИЕ и начин ЩЕ намериш.

А за другото сбирщайн нещо, дето не бързаш да продаваш за 15 000лв, вървейки с един самосвал части, невиждани инженерни решения и проходимост на ЛУНОХОД ама не е в дивжение и никой не помни кога последно е било, вероятно вече се наслушахме всички тук по няколко пъти и ни втръсна. Дай го за скраб, подари го на някого (ама дано не ти е близък) и продължи напред човече. Всяка промяна е по-добра от липсата на такава!

Без лоши чуства

п.п. въпросния дето бил толкова допринесал за офроуд средите в България и освен, че е бил последно преди година тук, някой би ли ме светнал с какво аджеба тоя човек заслужи да му подарите ДЖИП, не коментирам съдбата в последствие на машината.

Коментар

• Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
            Здравейте, аз съм никой да коментира тук каквото и да било, по-скоро минавам да изразя ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ към съфорумника ни СТЕФАН, който нямам честта да познавам лично, НО много моля, как е възможно дори, независимо какъв си, какво ти се е случило и накъде те е завъртял живота да оставиш на произвола на съдбата нещо (джип, рядък сам по себе си) който ти е ПОДАРЪК да гние в двор с ГОДИНИ, след което да ревеш по форума, че общината те е нарочила и дрън дрън.
            Като нямаш възможност - по същия начин по който си го получил - даряваш на който (*тия дето са ти го подарили решат). За мен действията ти са предателство само по себе си и няма как да намериш адекватно извинение за постъпката си! Спомни си .. има ли ЖЕЛАНИЕ и начин ЩЕ намериш.

А за другото сбирщайн нещо, дето не бързаш да продаваш за 15 000лв, вървейки с един самосвал части, невиждани инженерни решения и проходимост на ЛУНОХОД ама не е в дивжение и никой не помни кога последно е било, вероятно вече се наслушахме всички тук по няколко пъти и ни втръсна. Дай го за скраб, подари го на някого (ама дано не ти е близък) и продължи напред човече. Всяка промяна е по-добра от липсата на такава!

Без лоши чуства

п.п. въпросния дето бил толкова допринесал за офроуд средите в България и освен, че е бил последно преди година тук, някой би ли ме светнал с какво аджеба тоя човек заслужи да му подарите ДЖИП, не коментирам съдбата в последствие на машината.
            Нито познаваш Стефан, нито бог да го прости Giorgio, който беше главен организатор, нито познаваш нас, които участвахме в тази "завера"- стотина човека и нито един предател!
            Но пък Багира-та на Стефан по незнайни причини те дразни от години. И на мен не ми харесва, нито съм в див възторг от УАЗ. Отгоре на всичко със Стефан сме на диаметрално противоположни възгледи по много въпроси. Приемаме се такива, каквито сме- с всичките си хубави и не толкова хубави страни.
            Човек с лошо възпитание, вероятно би ти казал: "Да завреш ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ в гъзъ" и аз трудно бих намерил аргументи да го убедя, че не е прав.
            Разбира се, ние сме добре възпитани и няма да ти кажем, примерно: "Заври си ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ в гъзъ".
            Няма да разбереш защо му подарихме този УАЗ. Приеми го.
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

• I.Stoyanov
              I.Stoyanov коментира
              Редактиране на коментар
              Благодаря, започвам да завирам

• Хубав, лош, Стефан е идалист и освен всичко човек с ОГРОМНО сърце!

Ще дам пример, бях закъсал в София някъде по центъра в говняно време зимата, умря ми съединителя мисля, единствен, който откликна беше Стефан - само попита къде си, ей сега идвам...

Имаше времена когато Стефан беше източник на много информация, съвети и реални действия - неща, които сега стават по-лесно, но имаше времена когато Стефан допринасяше мега много за форума.
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Не е само това. Уазът му е подарък, негов е, и може да се разпорежда с него както реши. Независимо добре или зле според някои, това си е негова работа, само и единствено.
              Толкова по въпроса!
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
              X