Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идването на Сивият УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Идването на Сивият УАЗ

Браво .Направеното е достойно за уважение.
    След " Идването на Сивият УАЗ" дълго се зверих в компютъра незнаещ какво точно да напиша.Нямам честа да се познавам със Стефан(засега).
    Мисля ,че Стефан е най-подходящият човек за УАЗа.Съответно и УАЗа за него. Нека си спомним за статията на Стефан в списанието и умопомрачителната статия за Ладога (тогава бях зашеметен, само от една кратка статия ). Сигурно точно както Стефан се е почувствал с подаръка си.
    Честито Стефане!

Едно голямо Браво колеги. С вашата постъпка се вижда какви достойни Българи живеят по "високите" части на България.
    Респект пред всички.
    "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

• Намерих случайно тази тема и понеже сивия УАЗ седи бая години прибран при мен но и при мен идва началото на края до пролетта трябва да го подкараме и него другата легенда на Стефан багирата .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        На колела си е и си върви даже и пали и работи на бензин . Трябва да му кача една газова уредба да го прекараме на преглед и да си слезе в Лозенец при Стефан да си заема мястото . Багирата и тя е на гуми и на теория се движи . Силно се надявам че до края при мен има поне още 2 - 3 години .

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        За тоя УАЗ съм готов да дам един 5л мотор. Само някой да го сложи.

Я звънни кога можеш.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        То и неговия 3 литра си е достатъчно добър за него .

• Май е това, ама не съм сигурен, Румен да каже.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo_2025-12-03_18-10-07.jpg
Прегледи:37
Размер:405.7 КБ
ID:7017121
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

• CarTest™
        CarTest™ коментира
        Редактиране на коментар
        Да това е идеята ...
        Но това на снимката отдавна вече не е на този свят.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        На тази на Стефан ценното е че е последната останала регистрирана с документи . Може да се каже че е с историческа стойност .

• https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B7%D0%B0%D0%BC
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• То в тази ситуация е важно какво мисли да прави и Стефан. Годините минават. Съдя по себе си. Не сме това, което бяхме ☹️

Коментар

• #122.2

sek.1 коментира
            [COLOR=#656A6D !important]Вчера, 18:12[/COLOR]

На колела си е и си върви даже и пали и работи на бензин . Трябва да му кача една газова уредба да го прекараме на преглед и да си слезе в Лозенец при Стефан да си заема мястото . Багирата и тя е на гуми и на теория се движи . Силно се надявам че до края при мен има поне още 2 - 3 години .

Има промени в закона, които не са ОК в случая! Това за информация. Нямам идея преди колко време последно е плащана застраховка и кога последно е минавал преглед.

Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ctef
            ctef коментира
            Редактиране на коментар
            Аз проверих за моя старец при застрахователи, оказа се че не е свален от отчет. Трябва да се провери и за уазката.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            До колкото знам тая дивотия с дерегистрацията за неплатена ГО и не минат ГТП е внесена в съда та за момента ГФ не дерегистрира служебно нищо . Поне по закон трябва писмено да те уведомят какво следва преди дерегистрацията .

• Здравейте, аз съм никой да коментира тук каквото и да било, по-скоро минавам да изразя ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ към съфорумника ни СТЕФАН, който нямам честта да познавам лично, НО много моля, как е възможно дори, независимо какъв си, какво ти се е случило и накъде те е завъртял живота да оставиш на произвола на съдбата нещо (джип, рядък сам по себе си) който ти е ПОДАРЪК да гние в двор с ГОДИНИ, след което да ревеш по форума, че общината те е нарочила и дрън дрън.
          Като нямаш възможност - по същия начин по който си го получил - даряваш на който (*тия дето са ти го подарили решат). За мен действията ти са предателство само по себе си и няма как да намериш адекватно извинение за постъпката си! Спомни си .. има ли ЖЕЛАНИЕ и начин ЩЕ намериш.

А за другото сбирщайн нещо, дето не бързаш да продаваш за 15 000лв, вървейки с един самосвал части, невиждани инженерни решения и проходимост на ЛУНОХОД ама не е в дивжение и никой не помни кога последно е било, вероятно вече се наслушахме всички тук по няколко пъти и ни втръсна. Дай го за скраб, подари го на някого (ама дано не ти е близък) и продължи напред човече. Всяка промяна е по-добра от липсата на такава!

Без лоши чуства

п.п. въпросния дето бил толкова допринесал за офроуд средите в България и освен, че е бил последно преди година тук, някой би ли ме светнал с какво аджеба тоя човек заслужи да му подарите ДЖИП, не коментирам съдбата в последствие на машината.

Коментар

• Не е хубаво да коментираш човек когото не познаваш лично само по няколко теми прочетени след рекламите.
            Или си твърдо убеден, че всички които са участвали са глупаци. Само ти си умния.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

• I.Stoyanov
              I.Stoyanov коментира
              Редактиране на коментар
              Подготвен съм за нападки, така е прав си! Заслужавам си ги
              п.п. що не възродите идеята и не се помогне на съфорумника Стефан да пусне в движение поне уаза и да се дари на някоя нуждаеща се организация я ПСС, я друг вид социална служба в помощ на хората. Така доботата ще продължи. Възмущавам се главно за съдбата на техниката...

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              Ние вече..... Направи сега ТИ.
              писатели..

• Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
            Здравейте, аз съм никой да коментира тук каквото и да било, по-скоро минавам да изразя ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ към съфорумника ни СТЕФАН, който нямам честта да познавам лично, НО много моля, как е възможно дори, независимо какъв си, какво ти се е случило и накъде те е завъртял живота да оставиш на произвола на съдбата нещо (джип, рядък сам по себе си) който ти е ПОДАРЪК да гние в двор с ГОДИНИ, след което да ревеш по форума, че общината те е нарочила и дрън дрън.
            Като нямаш възможност - по същия начин по който си го получил - даряваш на който (*тия дето са ти го подарили решат). За мен действията ти са предателство само по себе си и няма как да намериш адекватно извинение за постъпката си! Спомни си .. има ли ЖЕЛАНИЕ и начин ЩЕ намериш.

А за другото сбирщайн нещо, дето не бързаш да продаваш за 15 000лв, вървейки с един самосвал части, невиждани инженерни решения и проходимост на ЛУНОХОД ама не е в дивжение и никой не помни кога последно е било, вероятно вече се наслушахме всички тук по няколко пъти и ни втръсна. Дай го за скраб, подари го на някого (ама дано не ти е близък) и продължи напред човече. Всяка промяна е по-добра от липсата на такава!

Без лоши чуства

п.п. въпросния дето бил толкова допринесал за офроуд средите в България и освен, че е бил последно преди година тук, някой би ли ме светнал с какво аджеба тоя човек заслужи да му подарите ДЖИП, не коментирам съдбата в последствие на машината.
            Нито познаваш Стефан, нито бог да го прости Giorgio, който беше главен организатор, нито познаваш нас, които участвахме в тази "завера"- стотина човека и нито един предател!
            Но пък Багира-та на Стефан по незнайни причини те дразни от години. И на мен не ми харесва, нито съм в див възторг от УАЗ. Отгоре на всичко със Стефан сме на диаметрално противоположни възгледи по много въпроси. Приемаме се такива, каквито сме- с всичките си хубави и не толкова хубави страни.
            Човек с лошо възпитание, вероятно би ти казал: "Да завреш ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ в гъзъ" и аз трудно бих намерил аргументи да го убедя, че не е прав.
            Разбира се, ние сме добре възпитани и няма да ти кажем, примерно: "Заври си ОГРОМНОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ в гъзъ".
            Няма да разбереш защо му подарихме този УАЗ. Приеми го.
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

• I.Stoyanov
              I.Stoyanov коментира
              Редактиране на коментар
              Благодаря, започвам да завирам

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 4 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X