Честито! Здраве, радост и успехи! И все така остроумен и нестандартен!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЧРД на zbytsam!
Свий
X
-
До: ЧРД на zbytsam!
Ооо Евгени, честит рожден ден! Жив и здрав да си(сорка за клишето!).
Все така куул и фешън да го раздаваш! Пожелавам ти още много успехи в модния бизнес!
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Весел Празник и Наздраве!
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Ч.Р.Д.
Пожелавам ти в най-скоро време да можеш отново да се качиш на АТВ-то си (но този път умната
) 
Наздраве
Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
Очаквам да ме похвалите - вместо да се накова в някое заведение, да ме събират от масите,да карам певицата да ми изпълнява 30 пъти поред песента"Ние сме лошите в страшния филм" ,да закачам девойкитеи да им досаждам с въпроси : "Шмъркаш ли?""Гаджето ти има ли новата ЕС 600 А ЕМ ГЕ?"да мятам салфетки и всякакви мерзости присъщи за Збитсам - селския неизживял се борец, аз излезнах на културен ресторант , в кросаджийска компания,цъкнах си 1 чаша виски като истински благородник ,след това минах през ТЦР-а(Търговски център РУМ) , купих си една бутилка тюламор,фъстъчки , бадемки,сладки и си мезвам тихо,културно,без простотия,възпитано и без да си избивам комплексите.
Браво, Збитсам , браво.-моля целия форум-аплодисменти,подсвирквания и подвиквания.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеОчаквам да ме похвалите - вместо да се накова в някое заведение, да ме събират от масите,да карам певицата да ми изпълнява 30 пъти поред песента"Ние сме лошите в страшния филм" ,да закачам девойкитеи да им досаждам с въпроси : "Шмъркаш ли?""Гаджето ти има ли новата ЕС 600 А ЕМ ГЕ?"да мятам салфетки и всякакви мерзости присъщи за Збитсам - селския неизживял се борец, аз излезнах на културен ресторант , в кросаджийска компания,цъкнах си 1 чаша виски като истински благородник ,след това минах през ТЦР-а(Търговски център РУМ) , купих си една бутилка тюламор,фъстъчки , бадемки,сладки и си мезвам тихо,културно,без простотия,възпитано и без да си избивам комплексите.
Браво, Збитсам , браво.-моля целия форум-аплодисменти,подсвирквания и подвиквания.
Те това не го вервам.Тия ги разправяй "При Гената"
Честит рожден ден (малко със закъснениеа ама...)Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Фююююууу (шумно освиркаване от цялата тълпа - с единчни възгласи "браво" от неразбрали за какво става въпрос - абе важно си е тупордия да ставаПървоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеОчаквам да ме похвалите - вместо да се накова в някое заведение, да ме събират от масите,да карам певицата да ми изпълнява 30 пъти поред песента"Ние сме лошите в страшния филм" ,да закачам девойкитеи да им досаждам с въпроси : "Шмъркаш ли?""Гаджето ти има ли новата ЕС 600 А ЕМ ГЕ?"да мятам салфетки и всякакви мерзости присъщи за Збитсам - селския неизживял се борец, аз излезнах на културен ресторант , в кросаджийска компания,цъкнах си 1 чаша виски като истински благородник ,след това минах през ТЦР-а(Търговски център РУМ) , купих си една бутилка тюламор,фъстъчки , бадемки,сладки и си мезвам тихо,културно,без простотия,възпитано и без да си избивам комплексите.
) - как можа бе колега - разби всичко детско в мен! 
А сега по-сериозно - жив и здрав, колега да има кой да върши и лудории!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар