Честито. Жив и здрав да си. Къде ще празнуваме, че съм приготвил тежки дарове-бутилка отлежала (два месеца в хладилника ми) мастика и ароматни пури (Арда)? Естествено, пурите са без филтър.
Ооо Евгени, честит рожден ден! Жив и здрав да си(сорка за клишето!).
Все така куул и фешън да го раздаваш! Пожелавам ти още много успехи в модния бизнес!
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство. A2 (+)
Очаквам да ме похвалите - вместо да се накова в някое заведение, да ме събират от масите,да карам певицата да ми изпълнява 30 пъти поред песента"Ние сме лошите в страшния филм" ,да закачам девойкитеи да им досаждам с въпроси : "Шмъркаш ли?""Гаджето ти има ли новата ЕС 600 А ЕМ ГЕ?"да мятам салфетки и всякакви мерзости присъщи за Збитсам - селския неизживял се борец, аз излезнах на културен ресторант , в кросаджийска компания,цъкнах си 1 чаша виски като истински благородник ,след това минах през ТЦР-а(Търговски център РУМ) , купих си една бутилка тюламор,фъстъчки , бадемки,сладки и си мезвам тихо,културно,без простотия,възпитано и без да си избивам комплексите.
Браво, Збитсам , браво.-моля целия форум-аплодисменти,подсвирквания и подвиквания.
Очаквам да ме похвалите - вместо да се накова в някое заведение, да ме събират от масите,да карам певицата да ми изпълнява 30 пъти поред песента"Ние сме лошите в страшния филм" ,да закачам девойкитеи да им досаждам с въпроси : "Шмъркаш ли?""Гаджето ти има ли новата ЕС 600 А ЕМ ГЕ?"да мятам салфетки и всякакви мерзости присъщи за Збитсам - селския неизживял се борец, аз излезнах на културен ресторант , в кросаджийска компания,цъкнах си 1 чаша виски като истински благородник ,след това минах през ТЦР-а(Търговски център РУМ) , купих си една бутилка тюламор,фъстъчки , бадемки,сладки и си мезвам тихо,културно,без простотия,възпитано и без да си избивам комплексите.
Браво, Збитсам , браво.-моля целия форум-аплодисменти,подсвирквания и подвиквания.
Те това не го вервам.Тия ги разправяй "При Гената"
Честит рожден ден (малко със закъснениеа ама...)
Фююююууу (шумно освиркаване от цялата тълпа - с единчни възгласи "браво" от неразбрали за какво става въпрос - абе важно си е тупордия да става ) - как можа бе колега - разби всичко детско в мен!
А сега по-сериозно - жив и здрав, колега да има кой да върши и лудории!
Коментар