Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad-Bulgaria.com на десет години...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• OFFRoad-Bulgaria.com на десет години...

От известно време мисля какво да напиша, по повод на юбилея? Предишни години, някак ми беше по-лесно, гледах статистиката, сверявах, отчитах къде сме... Сега вече не мисля да го правя пък и няма особен смисъл... Да, растем с едни десет процента в годишен аспект, но над определено ниво, това вече няма значение. Размерът има значение донякъде, нататък започва да има по-голямо значение отговорността.

През годините много пъти съм си задавам въпроса, как може да се помогне, нещо да се направи и т.н. Сега вече мисля и действам така, че да не се навреди. Не знам дали и колко съм разбиран от голямата част участници тук, но е важно да знаете, че отговорноста е водеща, после другото. Каквото и да правим, да се ръководим първо от идеята да не навредим някому, после от това какво бихме могли да направим, построим, достигнем и прочие... Но дотук с моето виждане.

Десет години са и много и малко. За мен някак минаха неусетно, когато започвахме първият форум на този домейн, това беше в едни други време, а аз още нямах 40 години. Първият ми "ник" т.е. потребителско име беше просто "V", защото много често се преинсталираше и триеше софтуера докато се нагласи и тръгне както трябва... и да не въвеждам цялото си име всеки път... Първите дискусии тук бяха половината с писане, другата по телефона с няколко приятели и така...

Тези десет години са много важни в моя живот, а много от нещата, които ми се случиха междувременно са и в резултат от дейността на този форум. Не само за мен, но и за много други хора тук животът е по-различен поради форумите. Надявам се за повечето да е поне малко по-добър.

Има и такива, чиито никове никога повече няма да бъдат активни, но стоят в базата данни, а и надявам се в много сърца тук.

Продължавам да не съм сигурен какво точно да напиша, защото от една страна не биха ми стигнали дни да го направя, от друга си мисля, че не е нужно.

Много хора ме питаха няма ли някак да отпразнуваме... Не знам все още, но както винаги съм сигурен в едно, добрите идеи и намерения рано или късно се реализират тук... и сега ще е така... ;-)

Поздрави на всички Вас, които познавам, с които съм се познавал и с които ще се запозная... и за всички други, с които едва ли ще се срещна някога!
    VPetrov.photography

От: OFFRoad-Bulgaria.com на десет години...

Мога да кажа само едно, поздравления за създаването на най-хубавия форум OFFRoad-Bulgaria.com! Честит 10-ти годишен юбилей!

Коментар

Благодаря и от мен - искрен и дъбок поклон за труда и за резултата. Радвам се че ФОРУМА го има и е част от всеки един от нас и от ежедневието ни.
      Честита годишнина и юбилей! Бъдете здрави и много успешни във всяко едно начинание.

Коментар

Честито и от мен!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:307.jpg
Прегледи:65
Размер:56.0 КБ
ID:5592786
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Поздравления и от мен!!
          Още много по десет години!
          Да сте живи и здрави!!!!

Коментар

Честито, Венци!

Бъдете живи и здрави - ти и целият екип на форума. Радвам се че ви има!
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Поздравления и дано запазите духа на форума както до сега.Благодаря Ви за хубавият форум, в който мога да намеря нещо полезно.
              Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
              GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Честит юбилей! Здраве, късмет и успех на създалите и поддържащите го интересен и полезен!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Честито и от мен на Венци и Пламен Петрови и екипа на този уникален форум! Бъдете живи и здрави!
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Честито на всички, отново
                    Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                    „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                    LZ1EMS

Коментар

Честитооооо ))
                      Зима иде

Коментар

Поздравления за търпението и ентусиазма.Кога мина това време?

Коментар

Честито и от мен. Най-добрия форум. Мисля още много време да се задържа тук
                          Nissan Terrano 2.7 TDi
                          ----------------------------
                          Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Честито!
                            Благодаря за възможностите за общуване и за нещата, които научих тук.
                            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Честито и от мен. Нека форумът продължава, да бъде отправна точка за още и още приключения и нови приятелства.
                              0885602543- Стефан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X