Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad-Bulgaria.com на десет години...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: OFFRoad-Bulgaria.com на десет години...

Честит юбилей на всички участници!
    Поздравления на Венци и Пламен за това начинание преди 10 години.
    О899 2б2 1З2

Коментар

И пак ще се срещнем след десет години......
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

И от мен голямо благодаря за прекрасния форум и честит юбилей на всички форумчани!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Поклон пред създателите и всички онези, които стоят зад колисите на това прекрасно място Форума!
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Честито на всички ни, а на създателите, екипа, участниците - голямо благодаря!
            Прекрасно е да имаш подобно местенце, в което можеш да намериш всичко което те интересува!
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Благодаря Ви, че Ви има! Честито на всички!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Спомням си когато Димо тръгна за Памир, влезе в Иран и три дни го няма никакъв на телефона. Форума се надигна, взеха да се звънят разни телефони, да се търси съдействия, някой се обади на НОРАД, дигнаха във въздуха стратегически бомбардировачи, руснаците задйстваха тайната си агентурна мрежа, Иран, без да се усеща, се оказа в най-близката точка до всеобхватно нападение от три страни на територията си, а той Димо просто си похапвал кисело мляко в парка! А Форума беше готов да обяви война на Иран, да нападне страната и да спаси Димо в рамките на 48 часа.
                Шегата настрана, но луди хора, събрани на едно място и обединени около луди идеи планини местят. Аз съм малко луд и тук намерих страхотна среда, невероятни приятели и тонове информация за всякакви щуротии. Ходих, макар и виртуално, на Дакар, в Малайзия и къде ли още не, научих страхотни неща. Някои от най-добрите ми приятели ги намерих тук и съм безкрайно благодарен на целия екип, създал Нашия форум, за всичко, сътворено от тях. Да ни е честит юбилея и пак да си пишем и на 50-я такъв! Аз тогава ще съм на 80 и може и да се напикавам вече
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

За първи път мисля, че попаднах на форума през 2005 г. От 2006 го четях редовно... Някъде към 2007 г. ми се наложи да пиша и се регистрирах.
                  Бързо изтекоха тези 8 години от както имам досег с тази неповторима офроуд сбирщина. Някой хора се дистанцираха от форума, но вярвам, че още го четат, някои вече не са сред нас. Даже и сега ми се насълзиха очите... Форумът е извор на знания, на живот, има неповторим чар. Нека го запазим такъв и за идните поколения.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Разбира се, че форумът е група от хубави хора, но той нямаше да е този форум без неизчерпаемата работа, отношение и принципи на Венци и Пламен Петрови. Честито на вас, приятели и на всички останали! Присъединявам се към думите на Веско - успех в следващи и още по-вълнуващи и въздействащи проекти.

От участник номер 6.

Коментар

Честито и от мен!
                      Огромни благодарности на създателите! Да сте живи и здрави!
                      Огромни благодарности и на екипа модератори, които поддържат това място!
                      Да сте живи и здрави всички!

Коментар

И от мен честито!
                        Благодаря на създателите на Форума и модераторите за атмосферата и доброжелателството което цари тук!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито на всички!

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          От известно време мисля какво да напиша, по повод на юбилея...
                          Една ретроспекция с историята на форума и интересните случки покрай него би било любопитно за нас.

Коментар

Честито!Няма как да пропусна датата.Нека още дълги години съществува,заедно с всички нас!
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Честито и от мен...Един прекрасен оазис в суровата пустиня на живота...

Коментар

Честито на всички,живи и здрави!Наздраве!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X