Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит 9 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

не може да не се признае и ролята на Русия все пак
    аз иначе не съм им много фен но в тази война те имат важна роля за успеха другите прекалено късно се "усещат" според мене
    а и руснаците дават найстина прекалено много жертви ако е била и зимата тогава малко по мека кой знае какво щеше да стане германците може би са щели да напреднат още повече
    макар че някъде бях чел че разни тайни па и явни репресивни Сталински сили са избили много повече руснаци отколкото германците

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      ако е била и зимата тогава малко по мека кой знае какво щеше да стане...
      повече от ясно е какво щеше да стане... щяхме да караме VW место Москвич/Лада и да учиме немски от първи клас...
      Никой нямаше да ходи на Черно море, щото Бяло е по-близо...

Да не би да си мислите, че света щеше да изчезне...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
        Първоначално публикуван от mitkov
        ако е била и зимата тогава малко по мека кой знае какво щеше да стане...
        повече от ясно е какво щеше да стане... щяхме да караме VW место Москвич/Лада и да учиме немски от първи клас...
        Никой нямаше да ходи на Черно море, щото Бяло е по-близо...

Да не би да си мислите, че света щеше да изчезне...
        Е ти нищо не каза, щеше да караш Фолксваген ама за инвалиди, щото от 8 милиона българи 9 милиона щяха да са в Аушвиц.
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
          Е ти нищо не каза, щеше да караш Фолксваген ама за инвалиди, щото от 8 милиона българи 9 милиона щяха да са в Аушвиц.
          да бе, да... те комунистите не са били същата работа... не са пращали в лагери, не са растреляли сума си народ...

не съм чул за българи пратени в концлагери... съюзници сме били все пак... Да не говорим, кой ни е върнал Добруджа /не са руснаците!/

Познавам поне 3 баби, които на времето са имали квартиранти първо немски офицери, а после руски...

Но няма смисъл да захващаме тая тема...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ФАШИСТ
            no signature no problems

Коментар

КОМУНИСТ!

Коментар

Все едно след изборите ще ни го набутат. Ама тъмни Балкани, в Италия имаше една дето и тя депутатка, ама си показваше циците по изборите, пък на нас ще ни показват цигански задник(( Дайте нещо друго барем за изборите бе, ще гласуваме уставно!
                А некой ми каза седесар, а от 20 крачки в гората!))

Коментар

затова писах, че няма смисъл да коментираме...
                  Не знам дали си спомняте, но в училище ни учеха, че СССР е като въздуха и водата за нас /т.е. живота е невъзможен без него/ пък ние не само, че още сме живи ами май сме и по-добре...
                  Е, който е имал достъп до държавното тогава, сега е недоволен... доводи от типа "цяла къща построих с материали от Завода" за мен не са доводи за благосъстояние... Все едно да каже "от тия прахчета си купих 3 мерцедеса"... и едното и другото си е нечестно и за чужда сметка...

Коментар

Re: Честит 9 май

С празника!!!

Танки грязи не боятся!

Коментар

С праздником всех вас пацаны! С днем победы!
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        да бе, да... те комунистите не са били същата работа... не са пращали в лагери, не са растреляли сума си народ...

не съм чул за българи пратени в концлагери... съюзници сме били все пак...
                        Имало е и българи заточенци в концлагер. Свекърът и свекървата на леля ми са били концлагеристи в Гърция , ама къде точно съм забравил. Все пак има-няма 30-тина години откакто са ми разправяли за това. Но е факт.

Честит празник!

Коментар

Братья! От всего нашего клуба, да и всех нас в целом, сердечно поздравляем вас с Днем Великой Победы! Поклон и здоровья вашим старикам и ветеранам!
                          Los Dimas (Дмитрий)
                          www.bezdorogoff.ru

Коментар

Братья! От всего нашего клуба, да и всех нас в целом, сердечно поздравляем вас с Днем Великой Победы! Поклон и здоровья вашим старикам и ветеранам!

Коментар

А по случай 9 май ли е онази песен дето се пее нещо от рода на"...гнилой фашисткой нечисти..."?
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Темата е от 2005 . Не знам кой какво си е честитил тогава, но днес трябваше някой да спомене че това е Денят на Европа
                                "
                                През 1950 г.външен министър на Франция Робърт Шуман представя предложението си за създаване на единна Европа. Това предложение остава в историята като "Декларацията на Шуман" и начало на Европейския съюз."

Дали това има някакво значение вече за нас?!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X