Аз лично не бих искал да коментирам ситуацията тук и там , но ако имате желание заповядайте .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някога ще ги стигнем ли?
Свий
X
-
До: Някога ще ги стигнем ли ????????
Жителите на конфедерацията вече са направили ибора си: Референдум в Швейцария реши: животните няма да имат адвокати.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
Е, по-голяма глупост скоро не бях чувал! Човешкото чудачество край няма, но когато става официална държавна политика е най-малкото неприемливо. И това се доказва от резултатите от референдума.
Ако бяха го приели това, нищо чудно след няколко години да е законно да ме съдят защото съм заклал прасето си за Коледа без да му връча предизвестие или да му дам право на предсмъртно желание.
Коментар
-
И бабата дето сутринта в 6.00 ровеше в кофите за боклук и тя няма да има адвокат. Май швейцарските животни обаче са по- добре от нея.Задължително хранене всеки ден,а за бабата-само ако някой изхвърли нещо.Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЖителите на конфедерацията вече са направили ибора си: Референдум в Швейцария реши: животните няма да имат адвокати.
Коментар
-
Нали точно за това имаше един виц за мъжа, който казвал: "Искам да съм като домашно куче - да ме нахранят и напоят, да ме водят на доктор, да ме извеждат на разходки и ми дават да ходя по кучки".Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение... Май швейцарските животни обаче са по- добре от нея.Задължително хранене всеки ден,а за бабата-само ако някой изхвърли нещо.
Като гледам по научно-популярните канали, в някои държави има т.нр. "animal police", която се занимава с нехуманно отношение спрямо животните и др. подобни. За такива неща, баба ми казва: "Тези са си надвили над масрафа".
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Сега всички дето са крали, като върнат откраднатото и ги вкарат в затвора и ние ще си надвием над масрафа. (Тук един приятел казваше: о-о-о-х-х-х,що си толкова наивен,за да не кажа -прост.)Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеНали точно за това имаше един виц за мъжа, който казвал: "Искам да съм като домашно куче - да ме нахранят и напоят, да ме водят на доктор, да ме извеждат на разходки и ми дават да ходя по кучки".
Като гледам по научно-популярните канали, в някои държави има т.нр. "animal police", която се занимава с нехуманно отношение спрямо животните и др. подобни. За такива неща, баба ми казва: "Тези са си навили над масрафа".
Коментар
-
Абе дори да приемем, че такава "животинска полиция" е нужна в едно развито общество(не като нашето, щото мечки, каручки ит.н.) това за адвокатите е прекалено. Нима обикновен, човешки адвокат не би могъл да се справи в случай, че има дело за нехуманно отношение към животни? Може без никакви проблеми. Специален животински адвокат обаче ми идва малко в повече. Лично мнение.Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеНали точно за това имаше един виц за мъжа, който казвал: "Искам да съм като домашно куче - да ме нахранят и напоят, да ме водят на доктор, да ме извеждат на разходки и ми дават да ходя по кучки".
Като гледам по научно-популярните канали, в някои държави има т.нр. "animal police", която се занимава с нехуманно отношение спрямо животните и др. подобни. За такива неща, баба ми казва: "Тези са си навили над масрафа".
Коментар
-
И по-добре, мисля аз. Копирането на всичко идващо оттам носи големи рискове.Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнениеКаквото и да се каже и напише по темата скоро няма да го бъде у нас или по скоро не и по наше време .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар