Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някога ще ги стигнем ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някога ще ги стигнем ли?

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2821011
    Аз лично не бих искал да коментирам ситуацията тук и там , но ако имате желание заповядайте .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

До: Някога ще ги стигнем ли ????????

Жителите на конфедерацията вече са направили ибора си: Референдум в Швейцария реши: животните няма да имат адвокати.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Е, по-голяма глупост скоро не бях чувал! Човешкото чудачество край няма, но когато става официална държавна политика е най-малкото неприемливо. И това се доказва от резултатите от референдума.
      Ако бяха го приели това, нищо чудно след няколко години да е законно да ме съдят защото съм заклал прасето си за Коледа без да му връча предизвестие или да му дам право на предсмъртно желание.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        Жителите на конфедерацията вече са направили ибора си: Референдум в Швейцария реши: животните няма да имат адвокати.
        И бабата дето сутринта в 6.00 ровеше в кофите за боклук и тя няма да има адвокат. Май швейцарските животни обаче са по- добре от нея.Задължително хранене всеки ден,а за бабата-само ако някой изхвърли нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
          ... Май швейцарските животни обаче са по- добре от нея.Задължително хранене всеки ден,а за бабата-само ако някой изхвърли нещо.
          Нали точно за това имаше един виц за мъжа, който казвал: "Искам да съм като домашно куче - да ме нахранят и напоят, да ме водят на доктор, да ме извеждат на разходки и ми дават да ходя по кучки".
          Като гледам по научно-популярните канали, в някои държави има т.нр. "animal police", която се занимава с нехуманно отношение спрямо животните и др. подобни. За такива неща, баба ми казва: "Тези са си надвили над масрафа".
          Последно редактирано от nickbochev; 07-03-10, 15:36. Причина: "изядена" буква
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Нали точно за това имаше един виц за мъжа, който казвал: "Искам да съм като домашно куче - да ме нахранят и напоят, да ме водят на доктор, да ме извеждат на разходки и ми дават да ходя по кучки".
            Като гледам по научно-популярните канали, в някои държави има т.нр. "animal police", която се занимава с нехуманно отношение спрямо животните и др. подобни. За такива неща, баба ми казва: "Тези са си навили над масрафа".
            Сега всички дето са крали, като върнат откраднатото и ги вкарат в затвора и ние ще си надвием над масрафа. (Тук един приятел казваше: о-о-о-х-х-х,що си толкова наивен,за да не кажа -прост.)

Коментар

Като гледам по научно-популярните канали, в някои държави има т.нр. "animal police", която се занимава с нехуманно отношение спрямо животните и др. подобни. За такива неща, баба ми казва: "Тези са си навили над масрафа".
              Абе дори да приемем, че такава "животинска полиция" е нужна в едно развито общество(не като нашето, щото мечки, каручки ит.н.) това за адвокатите е прекалено. Нима обикновен, човешки адвокат не би могъл да се справи в случай, че има дело за нехуманно отношение към животни? Може без никакви проблеми. Специален животински адвокат обаче ми идва малко в повече. Лично мнение.

Коментар

Каквото и да се каже и напише по темата скоро няма да го бъде у нас или по скоро не и по наше време .
                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                  Каквото и да се каже и напише по темата скоро няма да го бъде у нас или по скоро не и по наше време .
                  И по-добре, мисля аз. Копирането на всичко идващо оттам носи големи рискове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X