Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИзбЕгай от стаята...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

...

Стаята се казва "Viridian room", събрах почти всичко, май не ми остава много, отключих и скелета, сцепих и книжката и от нея взех всичко и стигнах до нещо зелено, прилича на разгънато зарче... и тук съм вече около час, а няма да казвам, че от 9 сутринта съм в тия стаички главата ми изпуши вече, ама съм инато .... и от тази ще излезна... ама незнам кога
    sigpic

Коментар

Re: ...

Първоначално публикуван от Nightcrawler

После се слагаха йероглифите (според модела, който ще получиш) върху зеленото кръстче, нещо такова беше...
      То всичко много добре, ама като изгорих косата и това което получих има повече общо със зеленото кръстче от колкото с йероглифите, а и тях разбрах че ги слагам на кръстчето... ама това от косата което получих , къде го прилагам че не ми стана ясно нещо... А и имам само 5 йероглифчета, квадратчетата са 6
      sigpic

Коментар

Re: ...

Доколкото си спомням - йероглифите бяха на кръст. Като изгориш косата също получаваше кръст, само че с точки, като числата на зарче. Гледаш кой йероглиф на коя точка отговаря и го слагаш на зеленото кръстче и то става на кутия.
        A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

...

Не са на кръст, П-образни са, но нямам 1 йероглифченце, а и въображението не ми стига да го открия явно
          sigpic

Коментар

Хм, може и да ги сменя, при мен бяха на кръст.

А-а, ти кутийката с хапчетата намери ли?

Коментар

...

Хахах, намерих я... ама вече ме е срам да си кажа че толкова се обърках, и вече незнам кое къде как и защо... Измислих някакъв странен начин, по незнайно каква/женска/ логика, разбрах кой символ на кое отговаря, обаче незнам защо имам само 5 йероглифчета,6-тото къде е?? иначе пробвах с петте и това не става на кубче, или нещо не правя както трябва ...
              sigpic

Коментар

ами ако може да ми кажеш как се пише open на морзовата азбукаа...а като слагам скобата ми пише че иска някакъв инструмент.може ли да ме упътиш към вратата и ако може да ми кажеш как да отключа закл. устройство на гумата на мотора и как да отключа седалката на ямахата

Коментар

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
                  ами ако може да ми кажеш как се пише open на морзовата азбукаа...а като слагам скобата ми пише че иска някакъв инструмент.може ли да ме упътиш към вратата и ако може да ми кажеш как да отключа закл. устройство на гумата на мотора
                  А ти щом си вече явно доста по напред, защо не подскажеш малко на по-изостаналите, и не кажеш как точно се справи със зеленото кръстче, картата от изгорената коса, и петте или шестте йероглифчета... или там каквото се прави с тези неща..
                  sigpic

Коментар

ами аз се пуснах директно в "бялата камера" щото много се изнервям като минавам тва със скелетаили пък филма

Коментар

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
                      ами ако може да ми кажеш как се пише open на морзовата азбукаа...а като слагам скобата ми пише че иска някакъв инструмент.може ли да ме упътиш към вратата и ако може да ми кажеш как да отключа закл. устройство на гумата на мотора и как да отключа седалката на ямахата
                      Азбуката е на едно листче, ще ти потрябва и по-късно (за HELP).
                      А OPEN се пише така - - - | · - - · | · | - · Единия бутон прави точките, другия тиретата, не помня точно кой кое.

За да сложиш фара ти трябва гаечен ключ - намира се под седалката на мотора, която се отваря с ключето, което намираш до мотора.

Заключващото устройство - като сложиш фара ще разбереш... Малко да се помъчиш...

Коментар

Първоначално публикуван от Di
                        ... и петте или шестте йероглифчета... или там каквото се прави с тези неща..
                        Йероглифите са шест... Не знам кои пет си намерила за да ти кажа къде е шестото...

Коментар

да ама с ключа койте е откъм стената не става-той е за кутията а около мотора няма друг ключ...

Коментар

Първоначално публикуван от Nightcrawler
                            Йероглифите са шест... Не знам кои пет си намерила за да ти кажа къде е шестото...
                            Бих ти ги нарисувала с удоволствие, ама тук я няма тази опция А хич изобщо не си спомням кое от къде вадих...
                            sigpic

Коментар

...

по спомен.... : имаше едно в хладилника, едно на лампата...на сивия шкаф също, под чехлите и последното май беше под възглавничките...
                              sigpic

Коментар

справих се със седалката.благодаря много само ми остава да отключа гумата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X