Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ИзбЕгай от стаята...
Свий
X
-
Лелеее, човеко...))
Много е яко и наистина е егати зарибявката. От 30 минути му се дзверя и не мога да схвана каква е подсказката от филмчето, дето кутията го прожектира на стената... Или пък числото от URL-а.
Жестоко))
1 час по-късно...
Оф, излязох най-сетне... Ама беше брутално
Мерси за готината задачкаVolk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
-
Ха, и по запалени от мен имало))
В кутийката се слагат два пръстена и една пръчица. Единият пръстен със сигурност си го намерила. Вторият е като поразбуташ завесата и го накараш да падне на земята до нея. Пръчицата е като вдигнеш възглавницата на леглото и после кликнеш под нея, но на жълтата табла на леглото. И така се отваря кутийката. Ама после кво те чака...))
Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
sigpic
Коментар
-
Е браво !!
Ти току-що ме лиши от празнуването на Нова година))
Не, сериозно - тука един истински маниак може да се зарови с дни... Та добре е, че не съм толкоз болен ощеVolk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
А, ти ли ми беше писал преди малко на ICQ-то ?Излязоха ми неразбираеми символи някакви и реших, че някой ми спами
))
Хм. На всеки, който играе, му изписва различен код. Моят например беше 0771 и с него стана без проблеми. Обаче други също са се оплаквали че не става с техния код. Но трябва да си сигурен, че правиш следното:
1. Въвеждаш кода точно както е от URL-а.
2. Избираш онзи зъбатия ключ от инвентара - третият ключ, който си намерил (не онези двата за чекмеджетата).
3. Кликаш баш на ключалката на сейфа.
Ако така не стане, значи е нек'ъв бъг по играта.
Но така или иначе, като отвориш сейфа и тя играта свършва 10 секунди след това и излизаш от стаята, тоест - най-интересното и без друго е свършилоVolk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hf hpeдобре де а какъв е кода на сейфа
защото на страницата написана на листчето дава 2373
но с него не ставаЗнаеш ли колко време се блъсках...
Ама там наистина играта почти е свършила...A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
-
...
А във втората стая каква е врътката с този зеления кръст и тази кафявата карта от косата??? И има ли изобщо някаква връзка... толкова се мъчих да схвана, че това било коса, ма то от долу си пишело.. както и да е , изгорих я и сега??? Ужас... отиде ми работния денsigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)а какво да правя в стаята с мотора?как да я мина онази кутия до масата,как да намеря синьото и лилавото посочени в инструкциите?как да отключа мотора и как да сложа фара????????
Синьото и лилавото (ако говориш за чиповете) - синия чип е зад една скрита врата, а лилавия май беше под заключващото устройство на гумата на мотора.
Фара за да го сложиш трябва да ползваш една жълта скоба.A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
-
Re: ...
Първоначално публикуван от DiА във втората стая каква е врътката с този зеления кръст и тази кафявата карта от косата??? И има ли изобщо някаква връзка... толкова се мъчих да схвана, че това било коса, ма то от долу си пишело.. както и да е , изгорих я и сега??? Ужас... отиде ми работния ден
После се слагаха йероглифите (според модела, който ще получиш) върху зеленото кръстче, нещо такова беше...A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар