Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИзбЕгай от стаята...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИзбЕгай от стаята...

http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php

Зарибявка
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Лелеее, човеко... ))
    Много е яко и наистина е егати зарибявката. От 30 минути му се дзверя и не мога да схвана каква е подсказката от филмчето, дето кутията го прожектира на стената... Или пък числото от URL-а.
    Жестоко ))

1 час по-късно...
    Оф, излязох най-сетне... Ама беше брутално
    Мерси за готината задачка
    Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

...

Някой да каже какво се отклюва с тритя ключ, че хванах клаустрофобия вече в тая стая.. снощи до 3.. днес от 9 сега е 11, и още не мога да излезна... А и кое е третото нещо което се слага в червената кутийка???
      sigpic

Коментар

Ха, и по запалени от мен имало ))
        В кутийката се слагат два пръстена и една пръчица. Единият пръстен със сигурност си го намерила. Вторият е като поразбуташ завесата и го накараш да падне на земята до нея. Пръчицата е като вдигнеш възглавницата на леглото и после кликнеш под нея, но на жълтата табла на леглото. И така се отваря кутийката. Ама после кво те чака... ))

Коментар

...

Ааааа успях, най-сетне, ама най-трудно ми беше да се сетя къде е това цилиндърче и само цъкам там , а не се сетих че първо трябва да вдигна възглавничката ама успях!!! Сега ни чака следващата...
          sigpic

Коментар

...

http://bgflash.com/categories.php?ca...4cdb413&page=2 а ето и още малко за по-зарибените
            sigpic

Коментар

а какво да правя в стаята с мотора?как да я мина онази кутия до масата,как да намеря синьото и лилавото посочени в инструкциите?как да отключа мотора и как да сложа фара????????

Коментар

Е браво !!
                Ти току-що ме лиши от празнуването на Нова година ))
                Не, сериозно - тука един истински маниак може да се зарови с дни... Та добре е, че не съм толкоз болен още

Коментар

добре де а какъв е кода на сейфа
                  защото на страницата написана на листчето дава 2373
                  но с него не става
                  LR RR Classic VM2.5

Коментар

А, ти ли ми беше писал преди малко на ICQ-то ? Излязоха ми неразбираеми символи някакви и реших, че някой ми спами ))

Хм. На всеки, който играе, му изписва различен код. Моят например беше 0771 и с него стана без проблеми. Обаче други също са се оплаквали че не става с техния код. Но трябва да си сигурен, че правиш следното:
                    1. Въвеждаш кода точно както е от URL-а.
                    2. Избираш онзи зъбатия ключ от инвентара - третият ключ, който си намерил (не онези двата за чекмеджетата).
                    3. Кликаш баш на ключалката на сейфа.

Ако така не стане, значи е нек'ъв бъг по играта.
                    Но така или иначе, като отвориш сейфа и тя играта свършва 10 секунди след това и излизаш от стаята, тоест - най-интересното и без друго е свършило

Коментар

Първоначално публикуван от hf hpe
                      добре де а какъв е кода на сейфа
                      защото на страницата написана на листчето дава 2373
                      но с него не става
                      В този момент има бъг и не винаги отваря сейфа... Знаеш ли колко време се блъсках...

Ама там наистина играта почти е свършила...

Коментар

...

А във втората стая каква е врътката с този зеления кръст и тази кафявата карта от косата??? И има ли изобщо някаква връзка... толкова се мъчих да схвана, че това било коса, ма то от долу си пишело.. както и да е , изгорих я и сега??? Ужас... отиде ми работния ден
                        sigpic

Коментар

Ма коя е тая втората стая ? И защо въобще се навирате във втори стаи ?! ))
                          Ми и на мен ми отиде работния ден. Слава Богу, че тук никога няма работа ))))))))))))

Коментар

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
                            а какво да правя в стаята с мотора?как да я мина онази кутия до масата,как да намеря синьото и лилавото посочени в инструкциите?как да отключа мотора и как да сложа фара????????
                            Кутията до масата (ако си я отворил) трябва да напишеш OPEN с морзовата азбука, ако искаш повече помощ ще ти кажа как точно.

Синьото и лилавото (ако говориш за чиповете) - синия чип е зад една скрита врата, а лилавия май беше под заключващото устройство на гумата на мотора.

Фара за да го сложиш трябва да ползваш една жълта скоба.

Коментар

Re: ...

Първоначално публикуван от Di
                              А във втората стая каква е врътката с този зеления кръст и тази кафявата карта от косата??? И има ли изобщо някаква връзка... толкова се мъчих да схвана, че това било коса, ма то от долу си пишело.. както и да е , изгорих я и сега??? Ужас... отиде ми работния ден
                              Използвай запалката върху косата няколко пъти докато видиш какъв е модела.
                              После се слагаха йероглифите (според модела, който ще получиш) върху зеленото кръстче, нещо такова беше...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X