Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Когато няма интернет 18+

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Когато няма интернет 18+

Същото се отнася и за Interbild Варна, ако това не е м-у потърпевщ клиент и въпросната фирма.
    Последно редактирано от Тихомир; 31-01-10, 07:11. Причина: дубл. на линк
    „Свободата е скъпа, но си струва“

Коментар

М даааа браво страшно хубаво много поучително.Аз съм техник във фирма за доставка на интернет в малко населено място имал съм проблеми от същия тип с пияни клиенти всичко това при положение че аз поради авария зависеща и породен от нас клиент за повече от 12 часа не съм оставял без интернет.Последния подобен случеи просто клиента не видя повече интернет при положение че за една седмица 3 пъти му разрешавам мрежова карта след което той не си плати таксата навреме логично аз го спрях стигнахме почти до физическа саморазправа след като същия дебил пиян ми заяви че такса няма да видя щото нямал седмица интернет и че нямам право да го спирам.Много се извинявам на всички дето умрат да плюят доставчика но повече от половината от пишещите тука просто ползват интернет идея си нямат как се работи в малко населено място така че нека бъдат малко по сдържани.Друг е въпроса ако самия доставчик ползва куци устроиства то е за негова сметка и през тоя път минах пари не могат да се спестят така само се набутваш.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Десетки пъти съм имал желанието да проведа разговор със същия тон с бившия ми доставчик - явно не ми е бил достататъчен алкохола. Говорим за центъра на София и за един от Големите. С много лошо впечатление останах от тия хора след като купиха кварталния лан който пак си беше не малък почнаха да си правят мрежите по кварталите с повече абонати и явно вобще отебаха - при обаждане все се казва да дааа идват техници уведомил сам - но техници реално идват след 2-3 дена защото приоритет им е да сплайсват оптика некъде по блоковете. От доста време се занимавам с мрежи и мога да преценя кога проблема е само при мене или при повече абонати - фирмата няма да я споменавам но един квартал хора са седяли без нет примерно петък събота неделя доста често - докато доидат техниците да сменят умрелия switch модел тип "от зрънчо". Накрая ми писна и ги смених прекратих договори етц. Хора които наемат телефонистки вместо да наемат техници които да им свалят кабелите от дърветата няма как да предоставят читава услуга въпреки че трърдят че са едни от най-големите доставчици етц етц.
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          ...Много се извинявам на всички дето умрат да плюят доставчика но повече от половината от пишещите тука просто ползват интернет идея си нямат как се работи в малко населено място така че нека бъдат малко по сдържани.Друг е въпроса ако самия доставчик ползва куци устроиства то е за негова сметка и през тоя път минах пари не могат да се спестят така само се набутваш.
          И аз много се извинявам. Тоя разговор са се опитвали да ми го пробутат повечето доставчици... Обикновено продължението е в стил "Когато дойде време за плащане, аз не ви занимавам с моите проблеми в работата и не ви обяснявам лесно или трудно изкарвам парите които ви плащам. Бъдете така добри да си решавате проблемите без да ме занимавате с тях, без тъпи оправдания и без да влошавате качеството на услугата, описана в договора". Не мрънкам за да не ви плащам или да не ви платя по-малко. Вие що с мрънкане се опитвате да оправдаете това, че ми доставяте "по-малко" интернет. И т.н.".
          Та, нека взаимно си спестим глупостите...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            И аз много се извинявам. Тоя разговор са се опитвали да ми го пробутат повечето доставчици... Обикновено продължението е в стил "Когато дойде време за плащане, аз не ви занимавам с моите проблеми в работата и не ви обяснявам лесно или трудно изкарвам парите които ви плащам. Бъдете така добри да си решавате проблемите без да ме занимавате с тях, без тъпи оправдания и без да влошавате качеството на услугата, описана в договора". Не мрънкам за да не ви плащам или да не ви платя по-малко. Вие що с мрънкане се опитвате да оправдаете това, че ми доставяте "по-малко" интернет. И т.н.".
            Та, нека взаимно си спестим глупостите...
            Аз пък не се извинявам и макар да нямам нищо общо с интернет доставчици пак казвам - никой от вас- ругаещите няма и грам понятие за фирмата, която се споменава в клипа, нито за конкретния случай, дал началото на тази тема. И се получава така, че всеки почва да хули, основавайки се не на съответна информация, а на собствения си опит. Който няма нищо общо с разисквания случай. Относно фирмата от клипа ще кажа само това -
            - при авария техниците идват до час
            - почти цялата мрежа е оптична и с много уайърлес точки
            - постоянно се повишава качеството и бързината на нета
            - при забравяне на плащането има специален линк, кликането на който ти дава още 3 дни нет, а не се изключва автоматично

Казах го и по-горе ще го кажа и сега, всички изприказвани в темата приказки нямат никаква връзка с действителността, касаеща услугите на фирмата, охулена в клипа дотолкова доколкото никой от тук писалите не е ползвател на нейните услуги. Следователно няма грам понятие за какво става дума. Аз от своя страна ползвам нет от същата фирма от 2004 г. и помня добри и лоши дни. В последните две-три години обаче нетът е на ниво, а лично на мен за последната година ми се е случвало само веднъж да ми спре нета и то след изгаряне на суич, който беше сменен в рамките на час. Толкова по въпроса от мене.

Коментар

Ние,хората от Априлци какво да кажем,сваляме с 40-50 кб. и особенно някой ако е с рутер,2 минути имаш 10 нямаш.
              [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

От тракера на доставчика oбикновено свалям с до 10,5 мбт, а от Замунда с около 6-7 мбт. А това е от днес:

Последно редактирано от Тихомир; 31-01-10, 12:19.

Коментар

Тихомире казваш че помниш и добри и лоши дни какво пречи клипчето да е записано по време на лоши дни ? И добрите дни за един не е задължително да са добри за друг. Пък и да не забравяме в кой раздел е пусната темата.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                    Тихомире казваш че помниш и добри и лоши дни какво пречи клипчето да е записано по време на лоши дни ? И добрите дни за един не е задължително да са добри за друг. Пък и да не забравяме в кой раздел е пусната темата.
                    Така е. Само че знам за този случай много преди да се появи тази тема. И ще ти кажа, че в момента тече следствие по повод този клип и заплахите в него. И понеже съм може би най-добре запознат със случая изобщо не мисля че мястото му е в смях-раздела.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Аз пък не се извинявам и макар да нямам нищо общо с интернет доставчици...
                      А сега де? Или аз се изразявам неразбираемо или ти не четеш внимателно. Аз наблюдения върху работата на конкретната фирма нямам. В темата също не съм изказвал мнение относно дейността им. Коментарите ми са били по принцип... Все пак клипчето е подходящо за не малка част от доставчиците.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ноо яко. Тоя, ако се оправи с онея олигофрени ще го викна да оправи и мойте проблеми....с МТел, Глобул, Виваком, БТК, Е-Он, ВиК, Булсатком, МВР, КАТ, МО, РБ, галактиката......и на тях да им.....

Коментар

Завчера ми звъни бившият вече доставчик и стана общо взето лютеница, но малко по-сносна от тази в клипа.Накратко:Аджеба защо не им използвам услугите.И понеже видях, че правите тестове за скорост ето и моят тест какво показа:
                          Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

"-Ало, енергото ли е?
                            - Не интернет доставчикът е !
                            - Нищо и на вас да ви ....................! "

Нещо такова се получи май !
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X