Ето, ще стане работата...а после в темата за луканките и суджуците
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Локализация на GSM
Свий
X
-
Ние в луканките нокти не слагаме, както някои недобросъвестни производители
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А, като гледам аватара ,как си се дигизирал,що УАЗи ще го отнесат ,не е истина.Първоначално публикуван от buldogТогава е лесно по джипката ще го познаемПървоначално публикуван от kinexЩяхме да търсим тъпкача във форумаПървоначално публикуван от buldogАко на снимката имаше и един джип

B+
Коментар
-
Като ме цитираш я покажи от къде че това вече си е тъпо - приписваш ми думи които не съм казвал. Аз говоря много неща, но държа отговорността за тях да си е моя.Първоначално публикуван от vokelКакво ,какво ?Стандартна процедура.Първоначално публикуван от quadraА с момата кво ше праим

Извинявай се пред всички и се покай!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
VOKEL се е объркал малко, но не се косиПървоначално публикуван от buldogТам рецепти колкото искашПървоначално публикуван от quadraЕто, ще стане работата...а после в темата за луканките и суджуците

А с момата кво ше праим 
Отговорноста е моя
Не за момата разбирасе нея не я познавам
Коментар
-
Я па ти как пое отговорност .Нищо не съм объркал.Повтарям.ВИЖПървоначално публикуван от buldogVOKEL се е объркал малко, но не се косиПървоначално публикуван от buldogТам рецепти колкото искашПървоначално публикуван от quadraЕто, ще стане работата...а после в темата за луканките и суджуците

А с момата кво ше праим 
Отговорноста е моя
Не за момата разбирасе нея не я познавам

Гузен негонен бяга.М да .Къде е Стефан .
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар