Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Локализация на GSM
Свий
X
-
Първоначално публикуван от V93Първоначално публикуван от kinexРаботи
Имам такава програма на телефона обаче със сателитни снимки е по яко.
Върти едно флаш-че.B+
Коментар
-
Абе Пацо, нали те познавам, то ясно се вижда на снимката че това не си ти...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Споко бре, не се пали сега, давай да го намерим тоя и да му строшим канчето, аз ще помагамВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraСпоко бре, не се пали сега, давай да го намерим тоя и да му строшим канчето, аз ще помагам
Сериозно ,това НЕ РАБОТИ .Опитвах с какви ли не телефони ,дори чакам един приятел от Гърция ,знам че е тръгнал и се опитвах 15 пъти да го локализирам ,ама.........B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokelПървоначално публикуван от quadraСпоко бре, не се пали сега, давай да го намерим тоя и да му строшим канчето, аз ще помагам
Сериозно ,това НЕ РАБОТИ .Опитвах с какви ли не телефони ,дори чакам един приятел от Гърция ,знам че е тръгнал и се опитвах 15 пъти да го локализирам ,ама.........Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от vokelПървоначално публикуван от quadraСпоко бре, не се пали сега, давай да го намерим тоя и да му строшим канчето, аз ще помагам
Сериозно ,това НЕ РАБОТИ .Опитвах с какви ли не телефони ,дори чакам един приятел от Гърция ,знам че е тръгнал и се опитвах 15 пъти да го локализирам ,ама.........Е ти какво искаш писалката да си покаже ,та да го познаем?
B+
Коментар
-
Пацо, запомняй писалката та да го индентифицираме после и бой!!!
Както имаш Джип и лопата, никой няма да плаче за негоВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар