Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уменията на "братушките"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: АЛКОХОЛ

Първоначално публикуван от the_trident
    никои не споменава в какво се крие причината,северните народи да консумират така алкохол
    Заради студа На -40 градусов студ се противодейства с 40 градусов алкохол. А през краткото лято когато няма нужда от алкохол,процедурата се е превърнала в навик
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Re: АЛКОХОЛ

Първоначално публикуван от the_trident
      никои не споменава в какво се крие причината,северните народи да консумират така алкохол
      Причината е в дългите нощи, човек откача когато се съмва в 11:30 и при това само леко се развиделява, след което ноща настъпва в 14:30, а ноща е безкрайна
      Повярваите ми живял съм в Коми (Бивша АССР) 1 година.

Коментар

Щото белите хора не могат да се приспособят добре към северните условия. В тези географски ширини броят на самоубийствата също е доста по-висок от останалия свят. Просто там е депресарско. Обаче ескимосите и другите местни нито пият, нито се самоубиват, така че явно е въпрос на еволюция...

Алекс, към Полярния кръг редуваш големи периоди на постоянен ден с постоянна нощ, така че там не е преобладавщ мрак. Който е виждал, т.нар. бели нощи знае кво става с биологическия му часовник.

Коментар

Ле леее
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
            ...Алекс, към Полярния кръг редуваш големи периоди на постоянен ден с постоянна нощ, така че там не е преобладавщ мрак. Който е виждал, т.нар. бели нощи знае кво става с биологическия му часовник.
            Нали това казвах и аз? 50/50 е ама не както сме свиканли, да през лятото е Много готино (поне на мен много ми хареса), НО Зимата е само за хора с Железни нерви, "вечен" мрак с кратки периоди на Сумрак Трябва наистина да обичаш Живота за да изкараш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X