Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уменията на "братушките"
Свий
X
-
Re: уменията на "братушките"
Първоначално публикуван от DINIВторото само те.
2010 CRF 250 R
-
Ами в същата година едни други можещи се отчитат с ето този юнак, пък и макар в кратък суборбитален полет:
Опа, май въпросните могат и това:
Кво общо имат космонавтите и астронавтите не разбрах. Човекът има предвид, че в една конкретна област руснаците са ненадминати и в частност и като цяло, а репортажът е най-малкото доказателство. Лошото е, че вече успешно догонват американците в тяхната запазена територия - наркоманиите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от КонстантинВие във Враца, дето гарга не каца нямате ли си такива?
Стефане, всички знаещи и можещи руснаци са във впрегнати във военната сфера.Иначе няма обяснение защо по жигулата за 30 години производство няма никакво подобрение.
Само не казвай че е пефектна и няма какво да се направи повече!
Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Кажи го това на Абрамович, тои е от военен по-военен
Не вярвам да е незнаещ и неможещ. Сега като се хвърлите да ме оборвате да випитам, като сте такива умни къде са ви парите?
Аиде стига с тези глупости да не постна снимка от всеки български град (и Враца в това число) да се види на какво дередже сме като толкова ни разбират главите и все сме по-по-най от всички
Като ще съдиш някого поне трябва да си по-строг към себе си първо.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Знаеш ли че един руски и един полски обикновен банкет(забавление с крайна цел-напиване) продължава точно по половин час? За поляците имам преки наблюдения от морето,а за руснаците ми е разказвал доверен човек
Не знам за другите,но аз никога не съм се напивал до безсъзнание!Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Първоначално публикуван от macЗнаеш ли че един руски и един полски обикновен банкет(забавление с крайна цел-напиване) продължава точно по половин час? За поляците имам преки наблюдения от морето,а за руснаците ми е разказвал доверен човек
Не знам за другите,но аз никога не съм се напивал до безсъзнание!
Защото това което аз съм виждал няма нищо общо... ако успееш да се откачиш преди 2-3 часа през ноща та да поспиш малко е късмет...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от КонстантинФюрере,като руснаците са ненадминати, защо ли фините ги държат почти на сух режим толкова години?А,че и норвежците!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Re: уменията на "братушките"
Първоначално публикуван от DINI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар