Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уменията на "братушките"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уменията на "братушките"

Това руснаците го могат най-добре
    http://video.google.com/videoplay?do...sian+alcoholic
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Re: уменията на "братушките"

Първоначално публикуван от DINI
    О! Тва всички го могат Второто само те.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Вие във Враца, дето гарга не каца нямате ли си такива?
      Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Ами в същата година едни други можещи се отчитат с ето този юнак, пък и макар в кратък суборбитален полет:

Опа, май въпросните могат и това:

Кво общо имат космонавтите и астронавтите не разбрах. Човекът има предвид, че в една конкретна област руснаците са ненадминати и в частност и като цяло, а репортажът е най-малкото доказателство. Лошото е, че вече успешно догонват американците в тяхната запазена територия - наркоманиите.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин
          Вие във Враца, дето гарга не каца нямате ли си такива?
          Има ама тия специално не са от там.Тоз милиционер си сигурно си почива след тежко дежурство, а другия ще е нощна смяна та е полегнал преди работа.

Стефане, всички знаещи и можещи руснаци са във впрегнати във военната сфера.Иначе няма обяснение защо по жигулата за 30 години производство няма никакво подобрение.
          Само не казвай че е пефектна и няма какво да се направи повече!

Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Кажи го това на Абрамович, тои е от военен по-военен
            Не вярвам да е незнаещ и неможещ. Сега като се хвърлите да ме оборвате да випитам, като сте такива умни къде са ви парите?
            Аиде стига с тези глупости да не постна снимка от всеки български град (и Враца в това число) да се види на какво дередже сме като толкова ни разбират главите и все сме по-по-най от всички
            Като ще съдиш някого поне трябва да си по-строг към себе си първо.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Кой е този Абрамович? Да не би да имаш предвид руския евреин олигарх? Ако е същият, дето беше номинират от Елцин заедно с Березовски да въртят далаверите със Сибнефт и после с Дерипаска да оскупбят алуминия, много добър пример за просперитет си дал...

Коментар

Знаеш ли че един руски и един полски обикновен банкет(забавление с крайна цел-напиване) продължава точно по половин час? За поляците имам преки наблюдения от морето,а за руснаците ми е разказвал доверен човек
                Не знам за другите,но аз никога не съм се напивал до безсъзнание!
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от mac
                  Знаеш ли че един руски и един полски обикновен банкет(забавление с крайна цел-напиване) продължава точно по половин час? За поляците имам преки наблюдения от морето,а за руснаците ми е разказвал доверен човек
                  Не знам за другите,но аз никога не съм се напивал до безсъзнание!
                  Този доверен човек сигурно спи с жена ти а ти му вярваш
                  Защото това което аз съм виждал няма нищо общо... ако успееш да се откачиш преди 2-3 часа през ноща та да поспиш малко е късмет...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Фюрере,като руснаците са ненадминати, защо ли фините ги държат почти на сух режим толкова години?А,че и норвежците!
                    Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин
                      Фюрере,като руснаците са ненадминати, защо ли фините ги държат почти на сух режим толкова години?А,че и норвежците!
                      Всичките от т.нар. "пояс на водката" пият за да се напият. Ако във Финландия, Швеция и т.н. консумацията на алкохол не беше обект на зверски ограничения (било с лимити, било с убийствено високи цени) те щяха да са доста близо до руснаците в това отношение.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Re: уменията на "братушките"

Първоначално публикуван от DINI
                        А толкова много неща ги можеХА наи добре.

Коментар

Абе сигурно още ги могат.

Коментар

За съжаление.

Коментар

АЛКОХОЛ

никои не споменава в какво се крие причината,северните народи да консумират така алкохол
                              ПАВКО
                              0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X