Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми закачай гаджето,че...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бе, то хубаво се отплеснахме, ама чистият борец си е чист борец. Мина времето на чистите стилове. Сега трябва да владееш някой практичен комплекс за удари, комбиниран за наземна борба. Боксът пада от муай-тай, най-малкото щото само да се навреш в нещо като клинч и си готов. А кво се чудиш за затворника?! Едни от най-опасните текники с нож си имат име - prison yard rush. Борецът е спортист, а другият е престъпник. С такива не се бориш, ами бързо сваляш два крака от най-близката маса, ако случайно нямаш рязана двуцевка под ръка ;-).

Карате, айкидо и т.н. са си спортове/изкуства. Обаче джиу-джитсуто (особено бразилското) е костотрошачка от която не спасяват пружинестите крака.

Твоят приятел хубаво действа така, ама това е докато не налети на подходящите хора, а статистически бързо се стига и до тях. Такива ситуации трябва да се избягват отдалеч, а не после "да действаш бързо".

Уличният бой е това, което се вижда от клипа и рано или късно свършва зле. Често производствени средства са тръби, ножове, пистолети и гладкоцевни пушки, а съотношението на силите е с добре изразено неравенство. За който му се чете нещо по въпроса - http://www.nononsenseselfdefense.com

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
      ...Хич, не е нагласена! А и не видях един удар извън главите!........
      Ами камерата защо ги снима?? Или правят нещо много интересно което аз не мога да разбера

В случая има числено и тегловно превъзходство на едната страна и затова те няма смисъл да ползват юмруци. Просто задружно го прегръщат и му увисват по него. Със сигурност е доло. Ако не вярваш може да пробваш - накарай няколко ДЕЦА да те свалят на земята. Общото им тегло да е по-голямо от твоето и да го направят с хъс. Може да им обещаеш някаква награда

За мен най-успешния бой е този който е бил предотвратен.
      Аз съм малко над 50 кила само рагу Веднъж ми се наложи да се оправям с трима доста по-яки от мен. Ми оправих се. Без нито един удар. Без оръжия.

Познавам хора които разбират от удари. Разправят, че не е нужно да се удря повече от веднъж където трябва. И после бягаш.
      Забележете как свършва клипа. "Героя" прегръща дамата на сърцето си и двамата тръгват спокойно по пътя си
      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
        За мен най-успешния бой е този който е бил предотвратен.
        Абсолютно си прав!!!
        За нагласеното, също, но може да са искали, те да бъдат "героите"?!

Коментар

До: Не ми закачай гаджето,че...

Батка, ако този беше истински боксьор тези сипатяги нямаше да се изправят в близките 10-15 минути, а те не само се изправиха, ами и го последваха с ясната цел да продължи веселбата. А сега нещо много важно да ти кажа - в реален сблъсък срещу борец, или джудист шанса ти е нула. Щото бореца влиза и те заключва, после само той си знае какво те чака. Виж сега - почти всеки истински бой приключва в схватка долу на земята, а там само бореца побеждава, там юмруците не вървят. Всеки знае да удря с юмруци, но не всеки знае да се бори. Повярвай ми, че дори и най-гениалния боксьор, ако се ступалка с някой средно добър борец от същата категория лошо му се пише, защото освен да удря с юмруци той нищо друго не умее. Бореца се свива на кълбо и ти влиза в краката, това е първото нещо, което се гледа - краката. И джудистите са кошмар - там се гледат предимно удушващи хватки, или такива, които причиняват силна болка, или и двете заедно. Достатъчно е да ти извие китката назад - болката е толкова остра, че можеш да изгубиш съзнание. В крайна сметка за да разбереш направи си приятелски спаринг с някой борец и после пак ще си говорим.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

До: Не ми закачай гаджето,че...

http://vbox7.com/play:a144c6bb

Това е малко по дълго клипче на същата ситуация. Има и продължение
            Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X