Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми закачай гаджето,че...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не ми закачай гаджето,че...

http://fishki.net/comment.php?id=13922
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Тоя не се шегуваше.
    LZ1VMH

Коментар

....

само не мога да разбера този ли е боксиор или двамата са пияни?!?
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

абе незнам какъв е ама малко ги би, ядосах се само като го гледах
        no signature no problems

Коментар

........

Определено им беше малко боя,единия как силно удари момичето....
          SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Всеки удар в брадичката е кумоциум.
            Бройте ги.

Коментар

мммм нагласена работа
              Повечето удари са в областта на гърдите
              При удар в брадичката после не може да станеш, а тия и двамата си бяха ОК накрая Освен това с похвати от свободната борба могат да го свалят на земята (ако не бяха толко пасивни де) и тогава юмруците вече не помагат.

Абе нагласена работа, както и да го гледам
              2010 CRF 250 R

Коментар

...

Погледни му стоиката,дългите крака,този си е боксиор,виж му тактиката само,подхода,та такъв няма те осави да си правите борба.На човека му стана безинтересно ,тези не му одвърнаха

Коментар

Eто тук е истината :
                  http://www.youtube.com/watch?v=kFksX0AARQg

Коментар

Тоя майстор няма дълго да го бъде, ако я кара така. Като се абстрахираме, че може да е постановка, тези бяха някви лапета с провисналите гащи (даже на единия му паднаха). Лапето два пъти показваше някаква посока на другия, т.е. това стана случайно и неволно. Бой може да има само ако вместо извинение последва изрепчване и след като е преценил набързо дали този, който му остава в гръб съвсем случайно не носи нещо такова http://www.coldsteel.com/folding-kni...te-series.html че са все по-често срещани такива инструменти. Що годе компетентен потребител го е приготвил това ножче за 1 сек и за още една му е запазил ред за половин метър хирургически конец и една кофа кръв за преливане.

Те гробищата са пълни с боксьори, каратисти и прочее специалисти.

Коментар

Първоначално публикуван от joro
                      Eто тук е истината :
                      http://www.youtube.com/watch?v=kFksX0AARQg
                      Мда,доста интересен стил,фулконтактен.Това доста се доближава до уличния бой с подръчни средства...Нещо с Индонезия го свързвам,май...и с Корея.Някои таекуон-до майстори демонстрират нещо подобно.Харесва ми

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                        мммм нагласена работа
                        Повечето удари са в областта на гърдите
                        При удар в брадичката после не може да станеш, а тия и двамата си бяха ОК накрая Освен това с похвати от свободната борба могат да го свалят на земята (ако не бяха толко пасивни де) и тогава юмруците вече не помагат.

Абе нагласена работа, както и да го гледам
                        Хич, не е нагласена! А и не видях един удар извън главите!
                        Тоя си е много добър боксьор и няма нищо неволно в жеста, удара към момичето! Момчетата сигурно бяха подпийнали, но и героя не им даде да се осъзнаят изобщо. Нещо подобно съм виждал и в действителност, хората се вцепеняват, особено като получат някое кроше.
                        Това, за свободнота борба го забрави Митя!
                        ....Изобщо, ми се струва, че тук някак ,не сте в материята!
                        Пича, действаше по единствения правилен начин, ако беше българин и беше почнал да се разправя, щеше да им даде преимущество, да го нападнат и набият!
                        Явно, не сте тренирали подобни работи, или малко са ви били в махалата като деца!
                        Сега, да не вземете да се засягате, не искам да обидя никого, просто го приех лично, щото много ми хареса, а вие го оплюхте. Така, че ми простете пристрастието и извинявайте!!!

Коментар

Не си прав като гледам. Онези двамата нещо се бяха разпалили и ръкомахаха по пуберитетски. Естествено, че изглежда неволно. Иначе е абсолютна тъпотия да направи нарочно такова нещо. Лапето нито им обърна внимание, че идват, нито прецени, че са зад него.

Въпреки ракурса си личи, че побойникът е по-висок и по-възрастен, а онези двамата са ученици. Този е пълен тъпак и явно знае с кого да се прави на мъж пред момичето. Вторият тръгна да му обяснява, че не е нарочно, а онзи нападна и него. И кво като е боксьор? Ако беше тенор кво? Щеше да им дръпне една ария ли? Абсолютен комплексар и просто извади късмет, че наби обикновени тинейджъри.

Вярно, някои хора се вцепеняват, ама други директно забиват в такъв афект, че после даже не могат да обяснят на разпита какво е станало, че някой е на командно дишане от тях.

А, Митко е много прав за свободната борба и именно това е правилният подход при числено превъзходство - единият го сваля на земята, а другият му вкарва два плътни ритника в главата. Затова когато си сам срещу няколко първо трябва да се пазиш на всяка цена да останеш прав и второ да ги наредиш на една линия, за да не могат да ти скочат едновременно.

И кои са подобните работи, дето се тренират? Неслучайно при единоборствата всичко опира до комбинация от кикбокс/муай-тай и джиу-джитсу. Такива боксьори само ги сваляш и са на един ключ живот. А който няма представа от борба, много лесно пада.

Боксът е спорт и е за ринга. Има твърде много ножове в обръщение и само който не е виждал каква месарница е периодически в спешните отделения ще тръгне да се репчи при най-малкия повод. Утре този ще скочи на грешното място и пред грешните хора, щото е голям майстор на спорта и много ги разбира тези неща...

Коментар

Виждал съм бой, между шампион по борба и бивш ....затворник! До като бореца му правеше суплес, лицето му стана на пихтия и "бившия" стана, след малко, щото му излезе въздуха, но бореца го дигнаха с носилка!...
                            Имам приятел украинец, женен за българка и вече български поданник. Бил е боксьор до казармата и действа точно така. Просто при тях престъпността е голяма и нещата не са на шега, ножовете се вадят бързо и ако не ги респектираш веднага си загубен. За това те не се разправят като нас, а се бият направо!
                            Колкото, до бойните спортове, каратето при двубой си е жив бокс + някой удар с крака. Вярвай ми, добър боксьор трудно ще го бие добър каратист! За джу-джуцу, айкидо и т.н., не ми говори, защото на средно ниво те са си една хореография. Раздават коланите, като пионерски връзки, за да могат да взимат парите на хората, но в реална ситуация, тия хора ги бият яко. Уличният бой, няма правила и техники, там се използват мръсни удари и похвати и наученото в карате ти помага само на ниво психика, ако си научил нещо изобщо. Човек, който се е занимавал с бокс е много по-трудна жертва на улицата, от колкото каратист. Просто бокса е по-близо до реалноста и не мисли, че някой с крака, като пружинки се сваля лесно!
                            Хайде, че се отплеснахме много!
                            На клавиатурата всички сме големи разбирачи май,
                            хеле па я!!!

Коментар

Гледам и двамата сте прави,всеки по своему...От досегашния ми опит с разни такива спортове съм научил,че НЯМА най-добър ''стил'',ИМА добър ''боец'',т.е. психиката е важна в случая,останалото си механика на тялото и е безсмисленно да се сравняват като ефективност различните бийни изкуства...
                              Има една поговорка:SMITH&WHESON са направили хората РАВНИ преди повече от 200 години.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X