Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С 2cv 4x4 в Алпите
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение2cv 4x4 съм виждал в музей в Берлин. С два двигателя е!Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение2cv 4x4 съм виждал в музей в Берлин. С два двигателя е!Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеНормално то Ситроен 2CV е с половин двигател) е с един двигател 600 кубика
, ама моделът 4х4 е бил с някаква безумна раздатка с три скорости (две бавни) за да не издиша по баирите.
Сърбите патрулираха по границата с такива... Май си ги сглобяваха някъде у тях си.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
А къде се намират тези дълги и тесни тунели от клипчето?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеА къде се намират тези дълги и тесни тунели от клипчето?
Тунелът: https://en.wikipedia.org/wiki/Col_du_ParpaillonБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Показах клипа , защото винаги съм си мислел , че в Алпите всички пътища разрешени за общо ползване са асвалтирани и че всички други са забранени . Тук , около мен в Германия и на най-забутаните горски пътища има забранителни табели и е немислимо да се кара по тях . Иначе и аз съм голям любител на подобни приключения .По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнениеПоказах клипа , защото винаги съм си мислел , че в Алпите всички пътища разрешени за общо ползване са асвалтирани и че всички други са забранени . Тук , около мен в Германия и на най-забутаните горски пътища има забранителни табели и е немислимо да се кара по тях . Иначе и аз съм голям любител на подобни приключения .България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Покрай клиповете и темата попаднах на нещо уникално - сайт с няколко стотин трака в Алпите, проходи, хижи, върхове и т.н. много от които достъпни черни пътища, други с асфалт но не по-малко интересни и красиви... Има описания, снимки, тракове... Следващата разходка в Алпите ще е много по-интересна
https://alpenrouten.de/alle-punkte.html
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
- 1 like
Коментар
-
Няма шнорхел, лебедка, няма жици над предния капак ...Май не тежи много тая кола, а моторчето едва ли надхвърля 70 коняDacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеНяма шнорхел, лебедка, няма жици над предния капак ...Май не тежи много тая кола, а моторчето едва ли надхвърля 70 коняНякой знае ли какво е?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар