Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Еееее, нищо подобно, с мъка стигат 200... Обаче ускорението е свирепо...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ба ли го, да се обадя на Крум да го питам...ама той вече е забравил времето когато е карал Лада
Щот сме правили опити и сме засичали и с радара - с мъка 200...
Ама какво се чудиш, повечето WRC-та дори и на бързите трасета рядко минават 220...Обаче пък се движат с такива скорости през голяма част от времето...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Прав си обаче защо съдиш по максималната скорост която вдигат на състезание за това което могат.
Девет са кутийте за които знам което значи че са повече. Смяната само на разпределителниа вал е достатъчна на двигатела да се развърти до 9000 оборота. Някъде там маи бяха 200 на тренировъчната. Състезателната правеше 12000 оборота.
Ако това ви звучи толкова невероятно да ви закарам при един приятел в София дето от 1.4 на Фият вади 800кс
Според тебе колко вдигат Ладите от рали шампионата.
ладата с повече от 170-180 неможе да се движи защото е с много къса скоростна кутия!И невярвам да има изключения някои да е монтирал дълга скоростна кутия!
Добре де аз ви говоря за скоростни кутий и обороти на двигателя а вие отказвате да съберете две и две.Тогава няма никакъв смисъл да обяснявам за газоразпределяне и степен на згъстяване.
Явор дорзи прави една Нива http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6421
Ако смени това което казвам ще каже какъв е резултата.
До тогава можете да четете само първия ми пост в тази тема
ТОЧНО такава ли ?????????????????? Направо ти завиждам ! Аз отдавна желая да покарам такава с 250 км/ч. , но не ми стигат парите за застраховка живот
Пък и честно да си призная , знам какво е при скорост 280 км/ч. в ДРУГ автомобил , тааа ........
Сега и обърнах внимание. Заблудил съм се от спойлерите.
В интерес на истината не е точно такава но дори и в седмица с 250 чуството си е все едно си мъртъв.
правил съм , и съм карал подобни жигули, лади , наи добре ги прави едно момче от русе , при старт със стоян колев , стоян с форда остана почти намясто , жигулата до първия завои превключи 7 пъти
лада-рали-270-??>>??>>!!.НЕВЪЗМОЖНО-250 също.Теоретично всичко е възможно ,но за разлика от баварските конструктори ,които посредством електроника ограничават максималната скорост ,братушките са измислили нов ,по-ефективен начин за борба с осверепелите за "втора космическа" лададжии -аеродинамиката.Лада и от самолет да я пуснете ,пак ще има спор дали ще превземе заветната цел.А в ралитата повече от 170-180 едвали ще я направят да дига ,щото по-надоло ще е като умряла.Погледнете С1600 -каква е максималната скорост-от 160 до 175 според кутията и това коли с над 250 конски сили и умопомрачителна в сревнение с ладите динамика.Просто там не се гони максимална скорост на правата-там се търси пределна скорост в завоя и максимално ускорение.Най-нагледен пример е Гошо Карбуратора-колата е изцедена до последно с 2000 кубика двигател (от класика естествено) и терминалната му скорост не е 250 нито 200 нито 190...
Всичко написано се отнася само и единствено за любимите на народа задноприводни руски возила.
Погледнете С1600 -каква е максималната скорост-от 160 до 175 според кутията и това коли с над 250 конски сили и умопомрачителна в сревнение с ладите динамика.
Това не е немислима скорост за ладите - всяка лада в добро състояние ще я вдигне, а ако е "пипната", ще се чувства добре в нея, на хубав път.
Коментар