Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обречен...

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    До: Обречен...

    То у нас доста неща са объркани... Едно от тях е, че на инженерите се гледа като на механици, шлосери и т.н. В университетите не преподават практика как се заточват свредла, т.е. учат но само колкото да имаш бегло понятие. И това е нормално. Когато и ако му се наложи, всеки ще се научи на работната площадка. От университета идват предимно знания, които само с практика не се придобиват. Другото го научаваш по същия начин, по който и всички останали. Когато се сблъскаш с него и го направиш няколко пъти. Само дето по нормалните страни, всеки шеф би изпаднал в нервна криза, ако разбере, че инженерите му си губят работното време със заточване на свредла, вместо да правят това, за което им плаща няколко пъти повече, отколкото на шлосерите... Но у нас и това последното го няма, така че...
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

    Коментар


    • #17
      До: Обречен...

      Аз уча Електроника, с свредла взимане даване много много няма да имам, но съм стигнал до извода че всичко е в практиката и стажа по специалноста.

      П.П. По долу пишеше нещо за анкета какво стана?
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X