Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Без победител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Без победител

Доня, в грешка си, изобщо не се заяждам, камо ли пък с Мария (и тя го знае).
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
      Ако допреди 100 години мъжът е трябвало да построи къща, да носи дърва и да гледа животни или да оре и сее и жъне за това се е искала физическа сила .. то в наше време адаптираните мъжкари си мерят силите в други дисциплини ...
      Точно за това процъфтява тоя спорт.И не само. Нали енергията трябва да избие на някъде. С медитация не всеки се справя.
      А я си представи че всички почнем да се млатиме по улиците Така поне гледаме други малоумни, се гримират и ги боли, не нас
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Точно за това процъфтява тоя спорт.И не само. Нали енергията трябва да избие на някъде. С медитация не всеки се справя.
        А я си представи че всички почнем да се млатиме по улиците Така поне гледаме други малоумни, се гримират и ги боли, не нас
        Копане ви трябва , мъкнене на камъни, цепене на дърва и здрав секс...няма и да си помислите за тупанка ... пък и Джека - Крика върши подобна работа ... защо трябва някой да набъбва само заради сеирджийството (и бития и прибиращия парите от залагания)?
        Само с телевизор и биричка - до воайорство се стига ...
        Лошо е , че има такива дето от деца играят кървави игрички и като поотраснат решават че точно улицата е мястото за млатене ...
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Копане ви трябва , мъкнене на камъни, цепене на дърва и здрав секс...няма и да си помислите за тупанка ... пък и Джека - Крика върши подобна работа ... защо трябва някой да набъбва само заради сеирджийството (и бития и прибиращия парите от залагания)?
          Само с телевизор и биричка - до воайорство се стига ...
          Лошо е , че има такива дето от деца играят кървави игрички и като поотраснат решават че точно улицата е мястото за млатене ...
          Всичко е въпрос на възприятия... колко често можеш да видиш индивид от женски пол да се зариби по видео иггри? Сравни го с подобни от мъжки . Също колко индивиди може да видиш увлечени по "боза" или латиносериали или както там им казвате?

Едните разбират едното, другите - другото.

Когато един мъж гледа бой на други се идентифицира с победителя... и така се чувства по-добре ))).
          По същата схема една жена, когато слуша бавно, ясно говорене и повторено поне 6 пъти се чувства спокойна и всичко покрай нея е под контрол. ))))))))

Когато оставиш един мъж без работа и без проблеми за които да мисли го избива на видео игри, жени или пиене . Та точно тук съм съгласен с теб. Работа, работа и да не мисли за глупости...
          Последно редактирано от Танасе; 25-03-09, 09:25. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
            Когато един мъж гледа бой на други се идентифицира с победителя... и така се чувства по-добре ))).
            По същата схема една жена, когато слуша бавно, ясно говорене и повторено поне 6 пъти се чувства спокойна и всичко покрай нея е под контрол. ))))))))
            Интересно черно-бяло разделение по полов признак!
            Рече и отсече. Амо аз като не понасям самоцелното млатене, а от "хигиенни сериали" ми се драйфа, като какво да се определя??
            Дали е полезно това крайно опростяване на нещата?
            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
            Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
              Интересно черно-бяло разделение по полов признак!
              Рече и отсече. Амо аз като не понасям самоцелното млатене, а от "хигиенни сериали" ми се драйфа, като какво да се определя??
              Дали е полезно това крайно опростяване на нещата?

Мъж в женско тяло!

Коментар

И на мен сапунките не ми допадат .
                Откакто изгледах Робинята Изаура сериалите не са ми интересни , от друга страна ми се е случвало да не мога да се откъсна от някоя игра ...
                Но да гледам на зелен фон ритни-топковци, бокс със всичките му екстри или кеч-театър , екшъни с очакван край ... - не мога.
                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

И на мен сапунките не ми допадат .
                  Откакто изгледах Робинята Изаура сериалите не са ми интересни , от друга страна ми се е случвало да не мога да се откъсна от някоя игра ...
                  Но да гледам на зелен фон ритни-топковци, бокс със всичките му екстри или кеч-театър , екшъни с очакван край ... - не мога.
                  Никога не казвай "никога"...
                  Намери си мача Франция - Бразилия от световното в Мексико 1986та примерно. Или боксовият мач на нашия Александър Христов срещу южнокорееца на олимпиадата в Сеул през 1988, когато южнокорейците от чистача до треньора скочиха да бият съдиите и комисията Че и самият мач си струваше шоуто.

А кеча не виждам как можеш да го пишеш спорт. Това си е мъжки цирков балет за дебили.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X