Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Без победител
Свий
X
-
До: Без победител
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеДоста е зло клипчето. Ама все пак май има победител - обърнете внимание съдият как вдига ръце като триумфиращ...Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнениеНе ги разбирам тези работи .... въобще защо се млатят...
Дали това е целта на бокса .. еманацията - Без победител - банката обира всичко ...
Никой не залага на никой..
Ти като женски индивид как би се чувствала ако два мъжкаря се бият за вниманието ти?
Понеже на мъжкарите им е скучно и си мерят п..те, някои като няма какво да покажат почват да се бият и стават много добри.
Още примери?Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеТи като женски индивид как би се чувствала ако два мъжкаря се бият за вниманието ти?
Понеже на мъжкарите им е скучно и си мерят п..те, някои като няма какво да покажат почват да се бият и стават много добри.
Още примери?
А не да съм с човека с който ми харесва ...
Не мерси!Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
-
Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнениеИ да съм трофея на победителя - на оня с мускулите който е оживял от блъскането с рогата?
А не да съм с човека с който ми харесва ...
Не мерси!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеЖените си падат по победителите. Това е инстинктивно заложено в тях за да осигурят най-добрите гени за оцеляване на потомството си.
Някой боксьор да е прокопсал на старини ...
И като си родя дете боксьорче ... щастлива майка ли ще съм после? С най-добрите гени ....Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
-
Щастлива майка си сега, че имаш избора да мислиш така както мислиш, и възможността да действаш според мислите си.
Преди 100-200 години щеше да е различно.
А боксът между другото е красив и интелигентен спорт. Когато се спазват правилата и спортистите са на ниво. Като всеки спорт.
Всеки боксьор който е имал акъла да спре навреме и да не прилага тактиката на Мохамед Али по време на активната си кариера е прокопсал. Джордж Форман например.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
А боксът между другото е красив и интелигентен спорт. Когато се спазват правилата и спортистите са на ниво.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Извинявам се за спама,! но Танасе, ти май не за пръви път се позаяждаш с АЙ, това ми прилича на борба на полове, не на обсъждане на тема.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЩастлива майка си сега, че имаш избора да мислиш така както мислиш, и възможността да действаш според мислите си.
Преди 100-200 години щеше да е различно.
А боксът между другото е красив и интелигентен спорт. Когато се спазват правилата и спортистите са на ниво. Като всеки спорт.
Всеки боксьор който е имал акъла да спре навреме и да не прилага тактиката на Мохамед Али по време на активната си кариера е прокопсал. Джордж Форман например.
Красив спорт е бокса - какви живописни аркади , кръвонасядания и изражения на всякакви аспекти на болката върху лица със на различни нюанси на синьо-зелено и червено-лилавото... Слепнали от отоци и подуване очи и кръв и изхвърчали зъби ... Интелигентен спорт - за ценители .. Пъргавост трябва , бърз мозък , да предвидиш хода на противника и да го изпревариш , техника и тактика ... И да ти е чупен носа предварително , за да не се изненадаш изведнъж на ринга ...
Колкото и да са на ниво спортистите - и интелигентни ...единият все е по-на ниво от другия и го млати докато оня падне на земята .
Само тези двамата от клипа в началото явно са еднакво красиви и интелигентни за да си легнат заедно ... в нокаут.Последно редактирано от iai-bg; 24-03-09, 19:09.Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар