Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Без победител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Без победител

Тука...

До: Без победител

смех
    Nissan Terrano 92г. 2.7 ТД

Коментар

Доста е зло клипчето. Ама все пак май има победител - обърнете внимание съдият как вдига ръце като триумфиращ...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Доста е зло клипчето. Ама все пак май има победител - обърнете внимание съдият как вдига ръце като триумфиращ...
        Те това е далавера. Да победиш без да се биеш
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Не ги разбирам тези работи .... въобще защо се млатят...
          Дали това е целта на бокса .. еманацията - Без победител - банката обира всичко ...

Никой не залага на никой..
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Хаха и сега какво следва дуспи ли
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
              Не ги разбирам тези работи .... въобще защо се млатят...
              Дали това е целта на бокса .. еманацията - Без победител - банката обира всичко ...

Никой не залага на никой..

Ти като женски индивид как би се чувствала ако два мъжкаря се бият за вниманието ти?

Понеже на мъжкарите им е скучно и си мерят п..те, някои като няма какво да покажат почват да се бият и стават много добри.

Още примери?
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                Ти като женски индивид как би се чувствала ако два мъжкаря се бият за вниманието ти?

Понеже на мъжкарите им е скучно и си мерят п..те, някои като няма какво да покажат почват да се бият и стават много добри.

Още примери?
                И да съм трофея на победителя - на оня с мускулите който е оживял от блъскането с рогата?
                А не да съм с човека с който ми харесва ...
                Не мерси!

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                  И да съм трофея на победителя - на оня с мускулите който е оживял от блъскането с рогата?
                  А не да съм с човека с който ми харесва ...
                  Не мерси!
                  Жените си падат по победителите. Това е инстинктивно заложено в тях за да осигурят най-добрите гени за оцеляване на потомството си.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Жените си падат по победителите. Това е инстинктивно заложено в тях за да осигурят най-добрите гени за оцеляване на потомството си.
                    Отдавна мускулите не са решаващи за оцеляването...
                    Някой боксьор да е прокопсал на старини ...
                    И като си родя дете боксьорче ... щастлива майка ли ще съм после? С най-добрите гени ....

Коментар

Щастлива майка си сега, че имаш избора да мислиш така както мислиш, и възможността да действаш според мислите си.
                      Преди 100-200 години щеше да е различно.

А боксът между другото е красив и интелигентен спорт. Когато се спазват правилата и спортистите са на ниво. Като всеки спорт.

Всеки боксьор който е имал акъла да спре навреме и да не прилага тактиката на Мохамед Али по време на активната си кариера е прокопсал. Джордж Форман например.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение

А боксът между другото е красив и интелигентен спорт. Когато се спазват правилата и спортистите са на ниво.
                        Аз пробвах, и стигнах до три удара от противника. Нема да се пробвам пак, колкото и да е красив спорт
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Е, забравих да добавя - когато спортистите са на ниво, и когато спортистите са на едно ниво
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Извинявам се за спама,! но Танасе, ти май не за пръви път се позаяждаш с АЙ, това ми прилича на борба на полове, не на обсъждане на тема.
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Щастлива майка си сега, че имаш избора да мислиш така както мислиш, и възможността да действаш според мислите си.
                              Преди 100-200 години щеше да е различно.

А боксът между другото е красив и интелигентен спорт. Когато се спазват правилата и спортистите са на ниво. Като всеки спорт.

Всеки боксьор който е имал акъла да спре навреме и да не прилага тактиката на Мохамед Али по време на активната си кариера е прокопсал. Джордж Форман например.
                              Ако допреди 100 години мъжът е трябвало да построи къща, да носи дърва и да гледа животни или да оре и сее и жъне за това се е искала физическа сила .. то в наше време адаптираните мъжкари си мерят силите в други дисциплини ...

Красив спорт е бокса - какви живописни аркади , кръвонасядания и изражения на всякакви аспекти на болката върху лица със на различни нюанси на синьо-зелено и червено-лилавото... Слепнали от отоци и подуване очи и кръв и изхвърчали зъби ... Интелигентен спорт - за ценители .. Пъргавост трябва , бърз мозък , да предвидиш хода на противника и да го изпревариш , техника и тактика ... И да ти е чупен носа предварително , за да не се изненадаш изведнъж на ринга ...
                              Колкото и да са на ниво спортистите - и интелигентни ...единият все е по-на ниво от другия и го млати докато оня падне на земята .
                              Само тези двамата от клипа в началото явно са еднакво красиви и интелигентни за да си легнат заедно ... в нокаут.
                              Последно редактирано от iai-bg; 24-03-09, 19:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X