До: 40-годишен италиански дизайн, подобрен от руснаци и произвеждан от египтяни...
Не знам колега...Тия времена не съм ги видял.Обаче вуйчо ми по това време е карал Пежо.
Първоначално публикуван от disko04
Преглед на мнение

),беше мечтан подарък за всяко дете...А струваше 60 цента...Та пежа караха ,,другарите''...Нищо лично към теб и ника ти...
Обаче!!!!Незнам колко са лоши колите от онва време ама нещо забравяте как всички се радвахте ако ви излезе бордерото за ладичка!Да колите са скапани,нямат еърбеци,ел.стакла,хидравлика.....ама хора то по това време и в Мерцедеса ги нямаше!Били скапани коли!!!!Да може!Но забравяте нещо което за мен е съществено!Когато нашите сегашни коли стигнат техните години немисля че ще се държат така както старите СОЦ. коли!Някаде прочетох че вече не се виждали!Да защото всеки търси комфорта но това не значи че ги няма!Лично още си покарвам и подържам Жигулка от 1977г.(Тъста си брамчи нон стоп с нея) колата е на пушка.Което ме подсещта че ние говорим за качествата на колите а не в какав режим сме били!За мен това че коли на по 30-40 години са още в движение си е най-голямото качество!Да не забравяме че има от въпросните Ладички които още се пускат по състезания и те неса никак малко!Лошо е когато почнем да оплуваме нещата които едно време са ни радвали!
За оператор може да поканим Ник Николов, който е винаги готов за такива инициативи,Понеже стана дума как с тези ладички се пускат на състезания, може да приложим и такъв видео материал, с който да затворим устата на UK капиталистите
Коментар