Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Офисно синхронно плуване
Свий
X
-
До: Офисно синхронно плуване
Хах, пИрверзник такъв!Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеУжаст!
Ще е интересна гледната точка на охранителна камера от тавана.
Коментар
-
Май тази на най-задна линия изоставаше, ама това сигурно е защото е по-далеч от камерата, а то и светлината се движи с някаква пределна скорост все пак
.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Защото виждаш до тамПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНай-близката е с най-хубави крака.
Кой бил пИрверзник

Коментар
-
Ей тва последното, с перката беше шефа, ако не разбрахте

П.П. Между другото това "плуване" беше част от предписаната физиологична програма за труд и почивка на девойките от този офис
Ако сте навити, мога да разработя и организирам подобна и на вас
Последно редактирано от Фани; 22-06-08, 22:02.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
Коментар
-
Хах, ами ти що ме издаваш?!?....Първоначално публикуван от haki Преглед на мнениеЗащото виждаш до там
Кой бил пИрверзник

Коментар
-
Той Тихомир ще ги "оправи"Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеАбе за тия немали работа
Малеееее па меможа да ги засече шефа-им 
почна от първата..
Коментар
-
Ааа, туй не е за мене - ти си по-млад, ти се оправяй...Първоначално публикуван от haki Преглед на мнениеТой Тихомир ще ги "оправи"
почна от първата..
Коментар
-
Малеее,, като взема една пръчка, като им сваля гащите , и като хвърля пръчката , и ги почнааааПървоначално публикуван от haki Преглед на мнениеТой Тихомир ще ги "оправи"
почна от първата..
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)
))
Искам да работя в тоя офис .... Може и без заплата ....
Коментар