Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Офисно синхронно плуване

Свий

X
- 

До: Офисно синхронно плуване

Хах, пИрверзник такъв!Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеУжаст! 
 Ще е интересна гледната точка на охранителна камера от тавана.   
 Коментар
- 

Май тази на най-задна линия изоставаше, ама това сигурно е защото е по-далеч от камерата, а то и светлината се движи с някаква пределна скорост все пак  .

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос. .

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар
- 

Защото виждаш до тамПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНай-близката е с най-хубави крака.  Кой бил пИрверзник Кой бил пИрверзник    
 Коментар
- 

Ей тва последното, с перката беше шефа, ако не разбрахте   

П.П. Между другото това "плуване" беше част от предписаната физиологична програма за труд и почивка на девойките от този офис   Ако сте навити, мога да разработя и организирам подобна и на вас Ако сте навити, мога да разработя и организирам подобна и на вас Последно редактирано от Фани; 22-06-08, 22:02.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! Последно редактирано от Фани; 22-06-08, 22:02.ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
 Коментар
- 

Хах, ами ти що ме издаваш?!?....Първоначално публикуван от haki Преглед на мнениеЗащото виждаш до там Кой бил пИрверзник Кой бил пИрверзник      
 Коментар
- 

Той Тихомир ще ги "оправи"Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеАбе за тия немали работа Малеееее па меможа да ги засече шефа-им Малеееее па меможа да ги засече шефа-им  почна от първата.. почна от първата..
 Коментар
- 

Ааа, туй не е за мене - ти си по-млад, ти се оправяй...Първоначално публикуван от haki Преглед на мнениеТой Тихомир ще ги "оправи" почна от първата.. почна от първата..  
 Коментар
- 

Малеее,, като взема една пръчка, като им сваля гащите , и като хвърля пръчката , и ги почнааааПървоначално публикуван от haki Преглед на мнениеТой Тихомир ще ги "оправи" почна от първата.. почна от първата.. sigpicаз съм шефа на боклука sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време 0878 33 81 37 по всяко време
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

)
)

))
))

Искам да работя в тоя офис .... Може и без заплата ....
 Искам да работя в тоя офис .... Може и без заплата ....

Коментар