Обява

Свий
Няма добавени обяви.

не,американтците изобшто не са тапи

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: не,американтците изобшто не са тапи

драги ми "colonal" явно си от хората,които по тцял ден се 4удат с кои да се заядат,според мен избиваш някакви комплекси за малоценост,аз не сам раждан в българия,но мисля,4е доста добре говора български,това,4е някои букви не присастват в лаптопа ми,неозна4ава,4е сам неграмотен,по важното на всякаде по света е да те разберат,от колкото да гледаш като муле и да не знаеш какво да кажеш,не ми опонираи,ами си вземи поука.аз няма да се натрапвам на този форум,ако не ме искате,ште го преживея някак си

Коментар

не,американтците изобшто не са тапи
      Не, българите изобщо не са неграмотни...

Коментар

Първоначално публикуван от ***yamahata*** Преглед на мнение
        благодаря за заштита,аз изобшто нямам някои букви,на лаптопа,но толкова ли важно е това за този форум,аз не сам раждан в българия,но вапреки вси4ко мисля,4е доста добре говора български,ако някои от вас живее изван българия,ште му бъде много приятно,4е го разбират вапреки,4е говори като циганин англииски.по ника неможеш да садиш за моята вазраст,но сме поне врастници,аз няма да се натрапвам на този форум,ако не ме харесвате,има и други,но просто ми е кофти,4е се заяждате за ништо,разберете,4е на всякаде по света е по важно да бадеш разбран
        [
        Първоначално публикуван от kalamata94 Преглед на мнение
        драги ми "colonal" явно си от хората,които по тцял ден се 4удат с кои да се заядат,според мен избиваш някакви комплекси за малоценост,аз не сам раждан в българия,но мисля,4е доста добре говора български,това,4е някои букви не присастват в лаптопа ми,неозна4ава,4е сам неграмотен,по важното на всякаде по света е да те разберат,от колкото да гледаш като муле и да не знаеш какво да кажеш,не ми опонираи,ами си вземи поука.аз няма да се натрапвам на този форум,ако не ме искате,ште го преживея някак си
        1-во. От написаното в горните два поста излиза, че "kalamata94" и "***yamahata***" са едно и също лице, което е в разрез с правилата тук.
        2-ро Обидно е да напишете неправилно ника на някой, колегата е "kolonal", а не "colonal"

Ще призова колегите за малко толерантност, към "kalamata94" и "***yamahata***", всъщност не знам как точно да се обръщам към него.
        Ще помоля и "kalamata94" и "***yamahata***" да прояви разбиране към правилата тук и да ги спазва занапред.
        Благодаря!
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          Аз пък се надявах заглавието да е такова, за да се връзва с клипа, но уви...
          ами ти "cveti" си просто една жена,направи се на блондинка

Коментар

да ***yamahata*** е гаджето ми,бях забравил,4е е влезнала в неиния си профил,та стана обаркването

Коментар

Някой си проси бана!!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

kalamata94, незнам просто или умно, ама не се познаваме и никакъв не си ми да ми даваш напътствия на каква да се направя!

Коментарът ми
                Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                Аз пък се надявах заглавието да е такова, за да се връзва с клипа, но уви...
                дори трябваше да бъде в твоя защита, че заглавието е такова, не заради неграмотността ти, а заради съдържанието на темата!
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Достатъчно!

Предупреждавам официално "kalamata94" и "***yamahata***" да се държи с уважение към участниците тук. При още една обида на участник от форума ще му бъде наложена забрана да го посещава!
                  LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X