Обява

Свий
Няма добавени обяви.

не,американтците изобшто не са тапи

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• не,американтците изобшто не са тапи

http://vbox7.com/play:a94287c8

До: не,американтците изобшто не са тапи

Много ми харесва, когато някой още с първото си влизане се опитва да впечатли останалите участници, но дали това му първо участие не разочарова с неграмотноста си. Моля те колега, пиши правилно и тогава със сигурност ще имаш успех тук.

П.С. И дали в офроудски форум, първите писания не трябва да са свързани с офроуд-а?

Коментар

много се вживяваш ми се струва,не сам на изпит по български

Коментар

Уважаеми колега, всеки от нас постоянно е на изпит... Грамотността е първото и най-важно нещо особено когато тя е единственото по което да се съди за вас. Надявам се че следващият път ще положите повече старание...
        VPetrov.photography

Коментар

аз изобшто незнам каква ми е грешката и не мисля,4е сам нагъл,както пише "колониал" да се извина за какво??,затова,4е немога да направа запитване ли

Коментар

И понеже се съмнявам, че ще разбереш какво е това червеното, вдясно на втория ти нагъл пост, ще ти дам един съвет: В този форум, с този тон, няма да изкараш дълго време.

Коментар

тогава направи така,4е да те разбера,заштото наистина неразбирам.аз не сам заядлив,но ти с ништо не ми помагаш да си разбера грешката.до момента ми показваш само надменост,това е парвия форум в които вода толкова несастоятелен спор.

Коментар

Аз пък се надявах заглавието да е такова, за да се връзва с клипа, но уви...
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от kalamata94 Преглед на мнение
                  тогава направи така,4е да те разбера,заштото наистина неразбирам.аз не сам заядлив,но ти с ништо не ми помагаш да си разбера грешката.до момента ми показваш само надменост,това е парвия форум в които вода толкова несастоятелен спор.

Ъми застото вав тоа фором хоръта не съ сфикнали да говорат твоа язик....
                  Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от kalamata94 Преглед на мнение
                    Аз изобщо не знам каква ми е грешката и не мисля, че съм нагъл, както пише "колониал", да се извиня за какво??, за това, че не мога да направя запитване ли?
                    Стилистично не се наемам да го оправя...

А, дали американТците са "тапи"... или не... де да знам, повече на хора ми мязат...
                    Последно редактирано от gadeff; 31-01-08, 14:33.
                    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Kalamata94, по ника ти разбирам че си още млад, връзваш се на забележки и подскачаш като петле. Аз лично те разбирам. Прекомерното писане с латински букви по клавиатурата ти е създало лош навик, до степен че не забелязваш грешките си. Забравил си че има буквите Ч, Щ, Я, Ъ в нашия език. Не го приемай като укор, а като съвет. Старай се да пишеш грамотно независимо дали си на изпит по Български език или не. В твой интерес е. Като пораснеш ще разбереш.

Колеги ама вие побързахте да го "ошамарите" с картоните. Дете е, нека първо с добро. Па ако не разбира от дума тогава.

ПС А иначе клипчето ти ме развесели.
                      Последно редактирано от iiiopo; 31-01-08, 15:30.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                        Kalamata94, по ника ти разбирам че си още млад, връзваш се на забележки и подскачаш като петле. Аз лично те разбирам. Прекомерното писане с латински букви по клавиатурата ти е създало лош навик, до степен че не забелязваш грешките си. Забравил си че има буквите Ч, Щ, Я, Ъ в нашия език. Не го приемай като укор, а като съвет. Старай се да пишеш грамотно независимо дали си на изпит по Български език или не. В твой интерес е. Като пораснеш ще разбереш.

Колеги ама вие побързахте да го "ошамарите" с картоните. Дете е, нека първо с добро. Па ако не разбира от дума тогава.
                        благодаря за заштита,аз изобшто нямам някои букви,на лаптопа,но толкова ли важно е това за този форум,аз не сам раждан в българия,но вапреки вси4ко мисля,4е доста добре говора български,ако някои от вас живее изван българия,ште му бъде много приятно,4е го разбират вапреки,4е говори като циганин англииски.по ника неможеш да садиш за моята вазраст,но сме поне врастници,аз няма да се натрапвам на този форум,ако не ме харесвате,има и други,но просто ми е кофти,4е се заяждате за ништо,разберете,4е на всякаде по света е по важно да бадеш разбран

Коментар

Не му се нафърляйте така на човекаА американците са по-тъпи отколкото изглежда на клипчетоНаправо тапи
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение

ПС А иначе клипчето ти ме развесели.
                            Жоре, Каламата едва ли е на 13-14 години. Преди време беше пуснал обява, че продава АТВ и то Ямаха, не някакво китайско за 1000 лева. Оттам се заяде с Венци Малкия, който му направи забележка (не си спомням точно какво, но май ставаше на въпрос, че Каламата е търговец или нещо от сорта). Та въпросният човек, пак като сега не беше разбрал. Това че на някой в ник-а пише "94", не означава, че е годината на раждането му. Може да пази добри спомени от световното в САЩ 1994 година. А това, Уважаеми КАЛАМАТА94, че те сравняват по писането ти с 13-14 годишен, говори достатъчно. А ако наистина си на толкова-жалко за училището в което учиш.

Коментар

Васко, може би си прав. Аз просто предполагам за годините (въпросното 94 и начина на писане и изразяване). И на тази база изразих мнение.
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X