Обява
Свий
Няма добавени обяви.
не,американтците изобшто не са тапи
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: не,американтците изобшто не са тапи
Много ми харесва, когато някой още с първото си влизане се опитва да впечатли останалите участници, но дали това му първо участие не разочарова с неграмотноста си. Моля те колега, пиши правилно и тогава със сигурност ще имаш успех тук.
П.С. И дали в офроудски форум, първите писания не трябва да са свързани с офроуд-а?
-
тогава направи така,4е да те разбера,заштото наистина неразбирам.аз не сам заядлив,но ти с ништо не ми помагаш да си разбера грешката.до момента ми показваш само надменост,това е парвия форум в които вода толкова несастоятелен спор.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalamata94 Преглед на мнениетогава направи така,4е да те разбера,заштото наистина неразбирам.аз не сам заядлив,но ти с ништо не ми помагаш да си разбера грешката.до момента ми показваш само надменост,това е парвия форум в които вода толкова несастоятелен спор.
Ъми застото вав тоа фором хоръта не съ сфикнали да говорат твоа язик....Nissan Patrol Y61
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalamata94 Преглед на мнениеАз изобщо не знам каква ми е грешката и не мисля, че съм нагъл, както пише "колониал", да се извиня за какво??, за това, че не мога да направя запитване ли?
А, дали американТците са "тапи"... или не... де да знам, повече на хора ми мязат...Последно редактирано от gadeff; 31-01-08, 14:33.Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Kalamata94, по ника ти разбирам че си още млад, връзваш се на забележки и подскачаш като петле. Аз лично те разбирам. Прекомерното писане с латински букви по клавиатурата ти е създало лош навик, до степен че не забелязваш грешките си. Забравил си че има буквите Ч, Щ, Я, Ъ в нашия език. Не го приемай като укор, а като съвет. Старай се да пишеш грамотно независимо дали си на изпит по Български език или не. В твой интерес е. Като пораснеш ще разбереш.
Колеги ама вие побързахте да го "ошамарите" с картоните. Дете е, нека първо с добро. Па ако не разбира от дума тогава.
ПС А иначе клипчето ти ме развесели.Последно редактирано от iiiopo; 31-01-08, 15:30.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеKalamata94, по ника ти разбирам че си още млад, връзваш се на забележки и подскачаш като петле. Аз лично те разбирам. Прекомерното писане с латински букви по клавиатурата ти е създало лош навик, до степен че не забелязваш грешките си. Забравил си че има буквите Ч, Щ, Я, Ъ в нашия език. Не го приемай като укор, а като съвет. Старай се да пишеш грамотно независимо дали си на изпит по Български език или не. В твой интерес е. Като пораснеш ще разбереш.
Колеги ама вие побързахте да го "ошамарите" с картоните. Дете е, нека първо с добро. Па ако не разбира от дума тогава.
Коментар
-
Не му се нафърляйте така на човекаА американците са по-тъпи отколкото изглежда на клипчето
Направо тапи
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеKalamata94, по ника ти разбирам че си още млад, връзваш се на забележки и подскачаш като петле. Аз лично те разбирам. Прекомерното писане с латински букви по клавиатурата ти е създало лош навик, до степен че не забелязваш грешките си. Забравил си че има буквите Ч, Щ, Я, Ъ в нашия език. Не го приемай като укор, а като съвет. Старай се да пишеш грамотно независимо дали си на изпит по Български език или не. В твой интерес е. Като пораснеш ще разбереш.
ПС А иначе клипчето ти ме развесели.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар