Това е един интересен тест.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Знаете ли къде се намират държавите
Свий
X
-
До: Знаете ли къде се намират държавите
Хубаво е, ама не може ли да е в по-голям мащаб?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А аз до 4 ниво с 29,000Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеМного е яко , аз бях до второ ниво с 30,636
Коментар
-
Супер! С три отговора под 100км. и няколко над 1500км. разбрах колко незнам.Ще трябва да се ходи на място-о-о!
рекогносцировка му е майката !! Дай боже всекиму!
Жената стигна до 2-ро ниво!!!
Коментар
-
Абе ти с каква резолюция си на монитора бре. Щот аз с моята виждам Източна Европа слято - държавите са по няколко точки - нищо не можеш оцели...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Вие сте животни ве, аз едвам изклатих 5-о ниво
Картата е супер малка, намалих си резолюцията на 800*600 и пак едвам различавам държавите.
А тея африките и средния изток като ми зададат въпросите и гърмях като стара крушка на влажен въздух. Египет, тунис, либия, южна африка ок, обаче там има разни чубански държави дето... хмм
И мадагаскар се оказа само на 13 000км от където посочих
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Само не ми казвай че бившите Югорепублики ги различаваш. И разните острови

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар