Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Супер! С три отговора под 100км. и няколко над 1500км. разбрах колко незнам.Ще трябва да се ходи на място-о-о! рекогносцировка му е майката !! Дай боже всекиму! Жената стигна до 2-ро ниво!!!
Абе ти с каква резолюция си на монитора бре. Щот аз с моята виждам Източна Европа слято - държавите са по няколко точки - нищо не можеш оцели...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Картата е супер малка, намалих си резолюцията на 800*600 и пак едвам различавам държавите.
А тея африките и средния изток като ми зададат въпросите и гърмях като стара крушка на влажен въздух. Египет, тунис, либия, южна африка ок, обаче там има разни чубански държави дето... хмм
И мадагаскар се оказа само на 13 000км от където посочих
Само не ми казвай че бившите Югорепублики ги различаваш. И разните острови
Коментар