Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мацка във вагона (скрита камера)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мацка във вагона (скрита камера)

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
    хехе маи само тези дето гледат са дали-тия дето пипат явно за друг епизод ще останат

пп заради един индивид дето умее да пипа си изядох шамарите в автобус преди 2 години...мене набедиха ,пък аз само гледах...4 спирки само мене гледаха в автобуса ,ма аз билет съм си платил!?! как така ще слизам!
    Айде , айде сега , оправдавай се! Бутнал си и ти нещо там , ама не си признаваш...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
      Айде , айде сега , оправдавай се! Бутнал си и ти нещо там , ама не си признаваш...
      бе разминах се аз приятно с мацката...ама пътеката тясна...сигурно от там бе объркването ,инак с едната ръка фанат за една от седалките с другата пак за едно железо ,че ако не се държи човек ще земе да изпадне заради тия дупки!
      много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
        бе разминах се аз приятно с мацката...ама пътеката тясна...сигурно от там бе объркването ,инак с едната ръка фанат за една от седалките с другата пак за едно железо ,че ако не се държи човек ще земе да изпадне заради тия дупки!
        Да не си забравил и ти някоя бутилка в предния джоб и да си се поотъркал в нея без да усетиш?
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          ...После в очите му присветна, той извади отнякъде от дълбините на работния комбинезон една бутилка Каменица, повдигна я и изкрещя назад, все едно онази можеше да го чуе (автобуса беше отминал един километър от спирката вече):
          -Ама шматкооо, това е бутилката ма!!!

Значи мъдро е казано:

Мъжете знаят защо!

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Да не си забравил и ти някоя бутилка в предния джоб и да си се поотъркал в нея без да усетиш?
            чиста случаиност
            много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
              Хахаха ама всеки мъж се заглежда ... е почти всеки
              Е много ясно,че ще погледнат!Да не са слепи я!То и аз да бях щях да я разгледам!

Коментар

Маи ще трябва да започна да се возя пак на влака,че от доста време не съм стъпвал там,я виж какви "приятелки" имало.Ами тя милата сигурно от Софето за село си е тръгнала в петък с влака
                SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Ето и още доста клипчета от руското шоу "Голи и смешни"
                  Някои от шегичките бая прекрачват границата... а и тука каките май не са с л****резки. Ама това само руснаците могат да го измислят
                  http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=...88%D0%BD%D0%B8

47 страници с клипове ... някой явно е доста голям фен на шоуто
                  DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                    Ето и още доста клипчета от руското шоу "Голи и смешни"
                    Някои от шегичките бая прекрачват границата... а и тука каките май не са с л****резки. Ама това само руснаците могат да го измислят
                    http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=...88%D0%BD%D0%B8

47 страници с клипове ... някой явно е доста голям фен на шоуто
                    Я глей, нашта Ива била ценителка
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X