Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мацка във вагона (скрита камера)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мацка във вагона (скрита камера)

http://www.zappinternet.com/video/Le...rain-Car-Prank
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Мацка във вагона (скрита камера)

да бе, и после магарето виновно, че било скъсалАло синджира

скрита камера е едно от най-противните забавления, които съм виждал (не че се стърпявам да го гледам де) според мен трябва да се декриминализира реакцията на заснетия след като му кажат за камерата, тя да не спира да снима и да ги задължат със закона да го излъчват (боя) заедно с тъпото им клипче!!!!

Коментар

Затварям и заключвам вратата и после...Бой, бой, бой! Майка ти така ли те учила, а? Защо не си си обула гащите, а? Бой, бой, бой! Ей сега ще видиш, защо умря кравата на село!

Коментар

Еми к'во сега? Напълно човешки (за мъжете) реакции, и аз да бях и мойте очи щяха да се "катерят по стълбите" че и на всеки от нас (мъжете). На педали ли да се правим в такива ситуации????
        А за скритата камера.... зависи кой как разбира от майтап. Но публикуването задължително трябва да е със съгласието на потърпевшия. Мисля че шоутата от този тип са на този принцип.
        Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        .........Защо не си си обула гащите, а? .....
        Аааа момичето си имаше гащи....само, че ла*норезки (прашки).
        Последно редактирано от Peppy; 16-12-07, 22:10.
        О899 2б2 1З2

Коментар

А сещаш ли се от к'во умрЕ кравата на село?

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            А сещаш ли се от к'во умрЕ кравата на село?
            от смех

Коментар

точно

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                ...Аааа момичето си имаше гащи....само, че лайнорезки (прашки).
                Много си наблюдателен, браво!

Коментар

Хахаха ама всеки мъж се заглежда ... е почти всеки

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                    Хахаха ама всеки мъж се заглежда ... е почти всеки
                    Тия са много спокойни, аз да си бях изял шамарите вече
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

хехе маи само тези дето гледат са дали-тия дето пипат явно за друг епизод ще останат

пп заради един индивид дето умее да пипа си изядох шамарите в автобус преди 2 години...мене набедиха ,пък аз само гледах...4 спирки само мене гледаха в автобуса ,ма аз билет съм си платил!?! как така ще слизам!
                      много преди старта...

Коментар

Ама на оня като му паднаха очилата, колко бързаше да ги вдигне...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Във Варна една мацка така возейки се в автобуса изведнъж извика:
                          -Маниак! Извратеняк! - След което заби шамар на стоящия зад нея мъж с работни дрехи, който явно вече добре беше се почерпил в края на работната седмица, и сега пребиваваше в блаженно настроение.
                          Човека се хвана за бузата, без да разбере от къде му е дошло. Мацката се фръцна и слезе на спирката в този момент. Човека продължи още минута да се държи за бузата явно съобразявайки защо все пак е изял шамара... После в очите му присветна, той извади отнякъде от дълбините на работния комбинезон една бутилка Каменица, повдигна я и изкрещя назад, все едно онази можеше да го чуе (автобуса беше отминал един километър от спирката вече):
                          -Ама шматкооо, това е бутилката ма!!!
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
                            хехе маи само тези дето гледат са дали-тия дето пипат явно за друг епизод ще останат

пп заради един индивид дето умее да пипа си изядох шамарите в автобус преди 2 години...мене набедиха ,пък аз само гледах...4 спирки само мене гледаха в автобуса ,ма аз билет съм си платил!?! как така ще слизам!
                            По този повод не мога да не разкажа следният виц: Пътува си един човек в автобуса, седнал, а пред него права една лелка. По едно време тая се обръща, и му лепва един шамар. След малко още един. На следващата спирка човекът слиза, и друг, слязъл от същия автобус го пита:
                            - А бе, човек тая защо те ошамари?
                            - Ами както беше с гръб към мен забелязох, че задника и е захапал роклята. Дръпнах роклята, та да излезе, а тя кой знае какво си помисли, и тряс-шамара. След известен размисъл реших, че може би иска роклята да си е захапана, и я набутах обратно между бузките. Та тогава втория шамар.
                            (Ефекта от вица е много по-голям като се показва с два пръста как именно е "набутал" роклята обратно).
                            Извинявам се за спама
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ех... не мо'е да се бориш с природата...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X