Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрия джип ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-добрия джип ...

http://rutube.ru/tracks/214646.html?...ac6bbe792436ec
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

До: Най-добрия джип ...

Това май е фотомонтаж,нещо скоростта при започване на изкачването е два пъти по голяма отколкото при подхода !
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Това Стефан го пусна в раздела за Техники за управление... И още се чудя кога ли някой, който има права да пипа там най-сетне ще го премести тук .
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

А сълщите филмчета от американските сайтове къде ще ги преместиш?
        Ако колата струва 100 000 няма ядове да и правим свирка и на двата кардана. Ако някой се е научил да кара кола за 5 000 - не е истина.
        За специалистите по фотомонтажи - това отдавна си е разклонение на офроуда. Достатъчно масово.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          А сълщите филмчета от американските сайтове къде ще ги преместиш?
          Ако колата струва 100 000 няма ядове да и правим свирка и на двата кардана. Ако някой се е научил да кара кола за 5 000 - не е истина.
          За специалистите по фотомонтажи - това отдавна си е разклонение на офроуда. Достатъчно масово.
          Е, да, ама дискусията дето се разви там после...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

К`вото и да говорите, фотомонтожа е ужасно нескопосан...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И аз тва викам.
              Ама ме заплашиха със смърт.

Коментар

Нема ядове. На почитаемият съд е представен документ. Глибоку увжъмаематата зъщитъ твърди че тва е менте и мунтаж.
                Ше замолим Уважаемия съд да поиска доказателства за мунтирането.
                Аз например ще зачета мнението на Веско Горанов, който понякога идва в тоя форум, а от скука се занимава с видеорегистрация.
                Вашият експерт, господа?

Коментар

Ми аз като го гледам (пак) тая Нива наистина се качи горе.
                  И слезна.
                  Само тва завъртане във въздуха малко ме смущава.
                  Като знам Нивоводите колко фанатично си защитават марката, нищо чудно някой да го е пипнал малко.
                  Не мога да не призная обаче че клипа е зверски.
                  Ашколсун, дет се вика.

Коментар

О, винаги се впечатлявам от непрофесионални дискусии. Даже с дискурси.
                    Опитай да стреляш по въздушна цел. Не трапове и скитове, по реална. Ще останеш силно впечатлен от това, че за да вкараш предварение по курса трябва да гръмнеш зад опашката на видимият курс в 80% примерно от случаите на маневрираща цел. Ракурс значи.
                    Окото се лъже. Колата - не)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Нема ядове. На почитаемият съд е представен документ. Глибоку увжъмаематата зъщитъ твърди че тва е менте и мунтаж.
                      Ше замолим Уважаемия съд да поиска доказателства за мунтирането.
                      Аз например ще зачета мнението на Веско Горанов, който понякога идва в тоя форум, а от скука се занимава с видеорегистрация.
                      Вашият експерт, господа?
                      Нашият най голям експерт е водача на нивата. Всеки който е виждал екстремно изпълнение на ръба знае че този който го е направил няма да седи така спокойно в кабината по този начин. За справка Травис Пастрана след двоиния бак-флип му стана тясна цялата зала. А тоя мужик се хили кротко все едно е изпикал поредната бира Другото е да го прави по три пъти на ден

Я някой да провери от къде са откраднали братушките идеята за клипа. Те ги владеят тея жестове

Коментар

ыыыыыыыыыыыы!))))))))))) Ти кво бе, не си ли се виждал след собствените си изпълнения?)) Отстрани изглеждаш спокоен и ти. Хе! Да изглеждаш, да можеш, и да си, са силно различни неща. Силно. Или мене да си ме виждал да припадам? Ше се разплача ако келнерката се мотае, а иначе за кво?
                        Че момчето не е с меки китки и педерунгел не е доказателство че не е било, хе!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X