Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Най-добрия джип ...

Свий

X
- 

До: Най-добрия джип ...
Това Стефан го пусна в раздела за Техники за управление... И още се чудя кога ли някой, който има права да пипа там най-сетне ще го премести тук
 .

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
 - 

А сълщите филмчета от американските сайтове къде ще ги преместиш?
Ако колата струва 100 000 няма ядове да и правим свирка и на двата кардана. Ако някой се е научил да кара кола за 5 000 - не е истина.
За специалистите по фотомонтажи - това отдавна си е разклонение на офроуда. Достатъчно масово.
Коментар
 - 

Е, да, ама дискусията дето се разви там после...Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА сълщите филмчета от американските сайтове къде ще ги преместиш?
Ако колата струва 100 000 няма ядове да и правим свирка и на двата кардана. Ако някой се е научил да кара кола за 5 000 - не е истина.
За специалистите по фотомонтажи - това отдавна си е разклонение на офроуда. Достатъчно масово.

Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
 - 

К`вото и да говорите, фотомонтожа е ужасно нескопосан...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Нема ядове. На почитаемият съд е представен документ. Глибоку увжъмаематата зъщитъ твърди че тва е менте и мунтаж.
Ше замолим Уважаемия съд да поиска доказателства за мунтирането.
Аз например ще зачета мнението на Веско Горанов, който понякога идва в тоя форум, а от скука се занимава с видеорегистрация.
Вашият експерт, господа?
Коментар
 - 

Ми аз като го гледам (пак) тая Нива наистина се качи горе.
И слезна.
Само тва завъртане във въздуха малко ме смущава.
Като знам Нивоводите колко фанатично си защитават марката, нищо чудно някой да го е пипнал малко.
Не мога да не призная обаче че клипа е зверски.
Ашколсун, дет се вика.
Коментар
 - 

О, винаги се впечатлявам от непрофесионални дискусии. Даже с дискурси.
Опитай да стреляш по въздушна цел. Не трапове и скитове, по реална. Ще останеш силно впечатлен от това, че за да вкараш предварение по курса трябва да гръмнеш зад опашката на видимият курс в 80% примерно от случаите на маневрираща цел. Ракурс значи.
Окото се лъже. Колата - не
)

Коментар
 - 

Нашият най голям експерт е водача на нивата. Всеки който е виждал екстремно изпълнение на ръба знае че този който го е направил няма да седи така спокойно в кабината по този начин. За справка Травис Пастрана след двоиния бак-флип му стана тясна цялата зала. А тоя мужик се хили кротко все едно е изпикал поредната бира Другото е да го прави по три пъти на денПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеНема ядове. На почитаемият съд е представен документ. Глибоку увжъмаематата зъщитъ твърди че тва е менте и мунтаж.
Ше замолим Уважаемия съд да поиска доказателства за мунтирането.
Аз например ще зачета мнението на Веско Горанов, който понякога идва в тоя форум, а от скука се занимава с видеорегистрация.
Вашият експерт, господа?
Я някой да провери от къде са откраднали братушките идеята за клипа. Те ги владеят тея жестове

Коментар
 - 

ыыыыыыыыыыыы!
))))))))))) Ти кво бе, не си ли се виждал след собствените си изпълнения?
)) Отстрани изглеждаш спокоен и ти. Хе! Да изглеждаш, да можеш, и да си, са силно различни неща. Силно. Или мене да си ме виждал да припадам? Ше се разплача ако келнерката се мотае, а иначе за кво?
Че момчето не е с меки китки и педерунгел не е доказателство че не е било, хе!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар