Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хайде на барбекю !
Свий
X
-
До: Хайде на барбекю !
това живот ли ще е? само ядове...Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Да, това съм го виждал и преди, просто е уникално. Обаче си мисля какво става там като има буря ? Малко ми се струва да е тегаво, пък в океана какви вълни се заформят, не е истина. Може изобщо да не ти се наложи да чакаш цунами за да си тръгнеш бетер с къщата и издълбаните подводни басейни.
Обаче как бих си спотроил и живял в едно такова.. лелеле. На черноморието сигурно също би било добро, само дето сигурно под стъкления под ще се виждат честичко разни клефаци и шишета от кола примерно
Хмм сега като се замисля май няма как да стане, плажовете и водата са държавна собственост и не може да бъдат продадени/купени освен с промяна в конституцията.
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Това чуду изглежда да е на бая плитко. Виждал съм го преди с доста повече снимки. Изглежда да е блитко на доста голямо разстояние от него. Което пък означава рифове и т.н. С други думи има къде да се разбиват големите вълни на безопасно разстояние
Цунамитата са друг въпрос, ама както се видя от тях и на няколко километра от брега няма спасение...
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Различен от този да си братовчед на Емел Етем или Доган ? Легален начин ?Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеНяма невъзможни неща в България! Има вариант.
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Легален ????Ами прецени сам .Това е затворен комплекс ,който се изгражда на морето,наколните жилища се продадоха първи, имам инфо от собствениците.Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеРазличен от този да си братовчед на Емел Етем или Доган ? Легален начин ?
http://www.costadelcroco.com/B+
Коментар
-
Този комплекс няма как да е законен! Дори да е не е в резерват и т.н. Бреговата ивица е държавна собственост със статут на нещо като граница и това е така не по закон, а по КОНСТИТУЦИЯ!!!Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеЛегален ????Ами прецени сам .Това е затворен комплекс ,който се изгражда на морето,наколните жилища се продадоха първи, имам инфо от собствениците.
http://www.costadelcroco.com/
Честно казано се надявам това да е поредната строителна пирамида и тези "собственици" да изгорят, защото тук вече не става въпрос за нарушение на наредба, решение или закон, нито за екология, а за престъпление от съвсем друга величина - нарушение на КОНСТИТУЦИЯТА!Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Мисля че 100-метровата (или 150, но това не е важно в случая) брегова ивица е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държавна собственост, ама разходете се на юг от Созопол, от Харманите, покрай Райския залив и Германката, до Таляна... всичко е застроено. Сега дори някой да реши, че държавата трябва да си свърши работата, нямам идея след булдозерите, какви ще са пораженията върху брега, там не са пестили нито бетона, нито стоманата в него...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Че е ужасно там, ужасно е. Че са нарушени една камара закони, нарушени са. И все пак поне са върху скалите на известно разстояние от брега. Дали нарушават чак конституцията повече от къщите в стария град на Созопол и Несебър е спорен въпрос. "Три частни плажа" и наколни жилища обаче със сигурност я!Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеМисля че 100-метровата (или 150, но това не е важно в случая) брегова ивица е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държавна собственост, ама разходете се на юг от Созопол, от Харманите, покрай Райския залив и Германката, до Таляна... всичко е застроено. Сега дори някой да реши, че държавата трябва да си свърши работата, нямам идея след булдозерите, какви ще са пораженията върху брега, там не са пестили нито бетона, нито стоманата в него...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Гадове сте вие ей !
Сега как съм зарибен да отида до Малдивските острови, просто ужас ! Вчера два часа гледах хотели/водни бунгала на малдивите, направо не мога да се стърпя. А не е от най-евтините дестинации да му се невиди, обаче пък няма таква красота. Тайланд и доминиканската пасти да ядaт.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар