Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хайде на барбекю !
Свий
X
-
До: Хайде на барбекю !
Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениепомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Да, това съм го виждал и преди, просто е уникално. Обаче си мисля какво става там като има буря ? Малко ми се струва да е тегаво, пък в океана какви вълни се заформят, не е истина. Може изобщо да не ти се наложи да чакаш цунами за да си тръгнеш бетер с къщата и издълбаните подводни басейни.
Обаче как бих си спотроил и живял в едно такова.. лелеле. На черноморието сигурно също би било добро, само дето сигурно под стъкления под ще се виждат честичко разни клефаци и шишета от кола примерноХмм сега като се замисля май няма как да стане, плажовете и водата са държавна собственост и не може да бъдат продадени/купени освен с промяна в конституцията.
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Това чуду изглежда да е на бая плитко. Виждал съм го преди с доста повече снимки. Изглежда да е блитко на доста голямо разстояние от него. Което пък означава рифове и т.н. С други думи има къде да се разбиват големите вълни на безопасно разстояниеЦунамитата са друг въпрос, ама както се видя от тях и на няколко километра от брега няма спасение...
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеНяма невъзможни неща в България! Има вариант.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеРазличен от този да си братовчед на Емел Етем или Доган ? Легален начин ?
http://www.costadelcroco.com/B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеЛегален ????Ами прецени сам .Това е затворен комплекс ,който се изгражда на морето,наколните жилища се продадоха първи, имам инфо от собствениците.
http://www.costadelcroco.com/
Честно казано се надявам това да е поредната строителна пирамида и тези "собственици" да изгорят, защото тук вече не става въпрос за нарушение на наредба, решение или закон, нито за екология, а за престъпление от съвсем друга величина - нарушение на КОНСТИТУЦИЯТА!Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Мисля че 100-метровата (или 150, но това не е важно в случая) брегова ивица е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държавна собственост, ама разходете се на юг от Созопол, от Харманите, покрай Райския залив и Германката, до Таляна... всичко е застроено. Сега дори някой да реши, че държавата трябва да си свърши работата, нямам идея след булдозерите, какви ще са пораженията върху брега, там не са пестили нито бетона, нито стоманата в него...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеМисля че 100-метровата (или 150, но това не е важно в случая) брегова ивица е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държавна собственост, ама разходете се на юг от Созопол, от Харманите, покрай Райския залив и Германката, до Таляна... всичко е застроено. Сега дори някой да реши, че държавата трябва да си свърши работата, нямам идея след булдозерите, какви ще са пораженията върху брега, там не са пестили нито бетона, нито стоманата в него...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Гадове сте вие ей !
Сега как съм зарибен да отида до Малдивските острови, просто ужас ! Вчера два часа гледах хотели/водни бунгала на малдивите, направо не мога да се стърпя. А не е от най-евтините дестинации да му се невиди, обаче пък няма таква красота. Тайланд и доминиканската пасти да ядaт.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар