Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на барбекю !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде на барбекю !

И аз искам да живея тук ..... http://www.malkamaya2.hit.bg/ ама много искам !!!!
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

До: Хайде на барбекю !

ами покачването на световния океан

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
      И аз искам да живея тук ..... http://www.malkamaya2.hit.bg/ ама много искам !!!!
      това живот ли ще е? само ядове...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ами като дойде цунамито, що ще правим.То няма и една височинка да избегаме.
        Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Да, това съм го виждал и преди, просто е уникално. Обаче си мисля какво става там като има буря ? Малко ми се струва да е тегаво, пък в океана какви вълни се заформят, не е истина. Може изобщо да не ти се наложи да чакаш цунами за да си тръгнеш бетер с къщата и издълбаните подводни басейни.

Обаче как бих си спотроил и живял в едно такова.. лелеле. На черноморието сигурно също би било добро, само дето сигурно под стъкления под ще се виждат честичко разни клефаци и шишета от кола примерно Хмм сега като се замисля май няма как да стане, плажовете и водата са държавна собственост и не може да бъдат продадени/купени освен с промяна в конституцията.
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Няма невъзможни неща в България! Има вариант.
            B+

Коментар

Това чуду изглежда да е на бая плитко. Виждал съм го преди с доста повече снимки. Изглежда да е блитко на доста голямо разстояние от него. Което пък означава рифове и т.н. С други думи има къде да се разбиват големите вълни на безопасно разстояние Цунамитата са друг въпрос, ама както се видя от тях и на няколко километра от брега няма спасение...
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                Няма невъзможни неща в България! Има вариант.
                Различен от този да си братовчед на Емел Етем или Доган ? Легален начин ?
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Мечти, мечти....
                  Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                  Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                  Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                    Различен от този да си братовчед на Емел Етем или Доган ? Легален начин ?
                    Легален ????Ами прецени сам .Това е затворен комплекс ,който се изгражда на морето,наколните жилища се продадоха първи, имам инфо от собствениците.

http://www.costadelcroco.com/
                    B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                      Легален ????Ами прецени сам .Това е затворен комплекс ,който се изгражда на морето,наколните жилища се продадоха първи, имам инфо от собствениците.

http://www.costadelcroco.com/
                      Този комплекс няма как да е законен! Дори да е не е в резерват и т.н. Бреговата ивица е държавна собственост със статут на нещо като граница и това е така не по закон, а по КОНСТИТУЦИЯ!!!

Честно казано се надявам това да е поредната строителна пирамида и тези "собственици" да изгорят, защото тук вече не става въпрос за нарушение на наредба, решение или закон, нито за екология, а за престъпление от съвсем друга величина - нарушение на КОНСТИТУЦИЯТА!
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Мисля че 100-метровата (или 150, но това не е важно в случая) брегова ивица е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държавна собственост, ама разходете се на юг от Созопол, от Харманите, покрай Райския залив и Германката, до Таляна... всичко е застроено. Сега дори някой да реши, че държавата трябва да си свърши работата, нямам идея след булдозерите, какви ще са пораженията върху брега, там не са пестили нито бетона, нито стоманата в него...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Надявам се, че приемат и гости с джипове... - Защото смятам да си сложа перка ако приемат.
                          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Мисля че 100-метровата (или 150, но това не е важно в случая) брегова ивица е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА държавна собственост, ама разходете се на юг от Созопол, от Харманите, покрай Райския залив и Германката, до Таляна... всичко е застроено. Сега дори някой да реши, че държавата трябва да си свърши работата, нямам идея след булдозерите, какви ще са пораженията върху брега, там не са пестили нито бетона, нито стоманата в него...
                            Че е ужасно там, ужасно е. Че са нарушени една камара закони, нарушени са. И все пак поне са върху скалите на известно разстояние от брега. Дали нарушават чак конституцията повече от къщите в стария град на Созопол и Несебър е спорен въпрос. "Три частни плажа" и наколни жилища обаче със сигурност я!

Коментар

Гадове сте вие ей !

Сега как съм зарибен да отида до Малдивските острови, просто ужас ! Вчера два часа гледах хотели/водни бунгала на малдивите, направо не мога да се стърпя. А не е от най-евтините дестинации да му се невиди, обаче пък няма таква красота. Тайланд и доминиканската пасти да ядaт.
                              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X