Обява
Свий
Няма добавени обяви.
България
Свий
X
-
До: България
Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнениеЕх.... без думи
Имаше смешни моменти, но като цяло не е смешно, а трагично.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение+1 , но да добавя,че са изтъкнати само лошите страни на държавата ни, а все пак си имаме и хубавиЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеЕ да ама са под сянката на лошите
А като се сетя как преди години една баба скандинавка щеше да ми извади очите, когато допуснах, че написаното в тамошни вестници за България в конкретния случай не е особено близо до истината ...
Никога няма да забравя светналия от злоба поглед и изсъскването "Нашите вестници не лъжат" ...
Пък в случая те точно това бяха направили, бяха надрънкали куп глупости.
Със сигурност, ако на мястото на въпросната баба беше някой нашенец и ако ставаше въпрос за наши медии, то той най-вероятно надълго и нашироко би обяснил колко са скапани и медиите, и всичко у нас. А на бабата и през ум не й мина да допусне някакъв си чужденец да хвърля сянка на съмнение върху страната й ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеСтига бе, много е яко аз се спуках от смях
Майтап да става
Коментар
-
Което не е причина да се самооплюваме пред външния свят. Ама, за съжаление, сме майстори на това.
Може да има и положителен ефект - сериозен отлив на туристи, който да накара дебилите да спрат да строят по морето.
Няколко ранени на пешеходна пътека чужденци - да накарат някой да обърне внимание на контрола по пътищата.
Няколко ограбени чужденци - да се вдигне шум в тамошните медии и от хорски срам българските политици да вземат някакви мерки.
Дано! Защото мен ми писна, а единственото от което се плашат нашите политици май е натиск отвън и санкции (щото ще им секнат субсудиите от ЕС де, не за друго).
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнениеПринципно си прав, ама що да ги лъжем хората? Истината за трафика, за подлезите, за курортите - не е ли такава???
...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Стига бе хора, тoва е очевиден майтап и то добре направен в тази връзка. Единственото наистина тъжно във филмчето са пенсионерите. Това е жалко.
Иначe останалото си е баш за усмиване.
В интерес на истината наблюдавам подобрение по отношение спирането на пешеходни пътеки последните години. Едно време не само, че не спираха никога на пешеходна, а дори даваха повече газ. То и сега някои са така, но все повече хора променят манталитета си на пътя и намаляват/спират.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеСтига бе хора, тoва е очевиден майтап и то добре направен в тази връзка. Единственото наистина тъжно във филмчето са пенсионерите. Това е жалко.
Иначe останалото си е баш за усмиване.
В интерес на истината наблюдавам подобрение по отношение спирането на пешеходни пътеки последните години. Едно време не само, че не спираха никога на пешеходна, а дори даваха повече газ. То и сега някои са така, но все повече хора променят манталитета си на пътя и намаляват/спират.
Но това е за друга тема.
Коментар
-
Филмчето е много добро. Освен това е правено за международен фестивал. Там участват подобни филмчета и за доста други държави. Единственото тъжно в цялата работа е, че хората които умеят наистина да правят нещо остават на ниво подобни филми у нас...Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнениеАз пък имам спомени от детските години (комунизмът беше на власт), че да се спира на пешеходни пътеки е изискване, а не препоръка. После си спомням как след падането на стария режим отмениха това?!
Но това е за друга тема.
Ако се не лъжа тази отмяна на закона беше взаимствана точно, от където и комунизма - Русия.
В момента спирането на пешеходна пътека е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, не препоръчително.
Така или иначе, говорим за последните 15 години, преди какво е било няма значение. Факт е че простотията е невиждана и никой не спираше до скоро. Сега вече започват да спират, не проактивно разбира се (тоест сами да ти предложат да пресечеш), но ако тръгнеш по пътеката, не малко вече спират.
А честно да ви кажа и пешеходците не знаят къде се намират, много са неадекватни. Аз поне съм свикнал да спирам и да давам път на пешеходци, няма да ти казвам че 75% от случаите ме гледат странно.. "кво му е па на тоя та спира ??". Другия вариант е като пусна някой да мине и той реално ме разбере, че го пускам - вземат та се точат бавно бавно все едно разходка по червената пътека деа. Ти му дадеш пръст то ти изяде ръката. И третия вариант, които също ми се е slucvал не малко пъти - хората се шашкат и си мислят че или искам да ги газя, или че се точа да им направя някои номер и за това спирам, или че искам да ги бия.. абе шок тотален
Но в цялата тази дивотия разбира се има и нормални хора, които разбират че ги пускам и махват благодарително с ръка, жест, които показва елементарно уважение, също като това да спреш на пешеходец.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар