Обява

Свий
Няма добавени обяви.

България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• България

http://www.image.bg/show.php?id=22
    Луд умора нема,само се поти!!!

До: България

Ех.... без думи

Имаше смешни моменти, но като цяло не е смешно, а трагично. И по-трагичното е, че е направено за чужденците - поредното "добро и показващо голата истина" представяне на нашата страна пред света.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
      Ех.... без думи

Имаше смешни моменти, но като цяло не е смешно, а трагично.
      +1 , но да добавя,че са изтъкнати само лошите страни на държавата ни, а все пак си имаме и хубави
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        +1 , но да добавя,че са изтъкнати само лошите страни на държавата ни, а все пак си имаме и хубави
        Е да ама са под сянката на лошите
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
          Е да ама са под сянката на лошите
          Което не е причина да се самооплюваме пред външния свят. Ама, за съжаление, сме майстори на това.

А като се сетя как преди години една баба скандинавка щеше да ми извади очите, когато допуснах, че написаното в тамошни вестници за България в конкретния случай не е особено близо до истината ...

Никога няма да забравя светналия от злоба поглед и изсъскването "Нашите вестници не лъжат" ...
          Пък в случая те точно това бяха направили, бяха надрънкали куп глупости.
          Със сигурност, ако на мястото на въпросната баба беше някой нашенец и ако ставаше въпрос за наши медии, то той най-вероятно надълго и нашироко би обяснил колко са скапани и медиите, и всичко у нас. А на бабата и през ум не й мина да допусне някакъв си чужденец да хвърля сянка на съмнение върху страната й ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Стига бе, много е яко аз се спуках от смях

Майтап да става
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Стига бе, много е яко аз се спуках от смях

Майтап да става
              Щеше да е само майтап, ако беше само на български и направено за българите. Малко самоирония... Но не това е целта тук.

Коментар

Което не е причина да се самооплюваме пред външния свят. Ама, за съжаление, сме майстори на това.
                Принципно си прав, ама що да ги лъжем хората? Истината за трафика, за подлезите, за курортите - не е ли такава???

Може да има и положителен ефект - сериозен отлив на туристи, който да накара дебилите да спрат да строят по морето.

Няколко ранени на пешеходна пътека чужденци - да накарат някой да обърне внимание на контрола по пътищата.

Няколко ограбени чужденци - да се вдигне шум в тамошните медии и от хорски срам българските политици да вземат някакви мерки.

Дано! Защото мен ми писна, а единственото от което се плашат нашите политици май е натиск отвън и санкции (щото ще им секнат субсудиите от ЕС де, не за друго).

Коментар

Самоиронията е така симпатично нещо...само че тези момчета са пресолили манджата.Нека да го причислим към проявите на лош вкус.И да се надяваме да са по-малко,или поне да не лъщят те най-отпред.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                    Принципно си прав, ама що да ги лъжем хората? Истината за трафика, за подлезите, за курортите - не е ли такава???
                    ...
                    Ами, аз съм свикнал, ако имаме проблеми в къщи, да си ги решаваме вътре в семейството, вместо да си вадим кирливите ризи на мегдана ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Стига бе хора, тoва е очевиден майтап и то добре направен в тази връзка. Единственото наистина тъжно във филмчето са пенсионерите. Това е жалко.

Иначe останалото си е баш за усмиване.

В интерес на истината наблюдавам подобрение по отношение спирането на пешеходни пътеки последните години. Едно време не само, че не спираха никога на пешеходна, а дори даваха повече газ. То и сега някои са така, но все повече хора променят манталитета си на пътя и намаляват/спират.
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                        Стига бе хора, тoва е очевиден майтап и то добре направен в тази връзка. Единственото наистина тъжно във филмчето са пенсионерите. Това е жалко.

Иначe останалото си е баш за усмиване.

В интерес на истината наблюдавам подобрение по отношение спирането на пешеходни пътеки последните години. Едно време не само, че не спираха никога на пешеходна, а дори даваха повече газ. То и сега някои са така, но все повече хора променят манталитета си на пътя и намаляват/спират.
                        Аз пък имам спомени от детските години (комунизмът беше на власт), че да се спира на пешеходни пътеки е изискване, а не препоръка. После си спомням как след падането на стария режим отмениха това?!
                        Но това е за друга тема.

Коментар

Филмчето е много добро. Освен това е правено за международен фестивал. Там участват подобни филмчета и за доста други държави. Единственото тъжно в цялата работа е, че хората които умеят наистина да правят нещо остават на ниво подобни филми у нас...
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                            Аз пък имам спомени от детските години (комунизмът беше на власт), че да се спира на пешеходни пътеки е изискване, а не препоръка. После си спомням как след падането на стария режим отмениха това?!
                            Но това е за друга тема.
                            Тигре, не бъркаш пешеходни пътеки със зебри нали ?

Ако се не лъжа тази отмяна на закона беше взаимствана точно, от където и комунизма - Русия.

В момента спирането на пешеходна пътека е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, не препоръчително.

Така или иначе, говорим за последните 15 години, преди какво е било няма значение. Факт е че простотията е невиждана и никой не спираше до скоро. Сега вече започват да спират, не проактивно разбира се (тоест сами да ти предложат да пресечеш), но ако тръгнеш по пътеката, не малко вече спират.

А честно да ви кажа и пешеходците не знаят къде се намират, много са неадекватни. Аз поне съм свикнал да спирам и да давам път на пешеходци, няма да ти казвам че 75% от случаите ме гледат странно.. "кво му е па на тоя та спира ??". Другия вариант е като пусна някой да мине и той реално ме разбере, че го пускам - вземат та се точат бавно бавно все едно разходка по червената пътека деа. Ти му дадеш пръст то ти изяде ръката. И третия вариант, които също ми се е slucvал не малко пъти - хората се шашкат и си мислят че или искам да ги газя, или че се точа да им направя някои номер и за това спирам, или че искам да ги бия.. абе шок тотален

Но в цялата тази дивотия разбира се има и нормални хора, които разбират че ги пускам и махват благодарително с ръка, жест, които показва елементарно уважение, също като това да спреш на пешеходец.
                            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

+1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X