Обява

Свий
Няма добавени обяви.

България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: България

Аз лично винаги спирам на пешеходна пътека, ако има хора които чакат да пресекат... Обаче НИКОГА не спирам на 5 - 10 метра преди или след пешеходната пътека! Щом има пешеходна пътека ТРЯБВА да се пресича на нея. Не може човек да се придвижва спирайки през 2 метра, за да пропусне дебила решил, че баш там му е кеф да пресече. Ако няма пешеходна пътека или светофар наблизо вече е друго, но непонасям пресичащи на 5 метра от пешеходна пътека и гледам да изгаднявам колкото може без да има опасност за някой в токива случаи, че да вземат да се стреснат и понаучат.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

+100 и аз така правя. Даже спирам понякога напряко за да предпазя хората по пешеходната пътека от някой засили се отзад джигит, но ако има подлез и те нахално ми се влачат непукистки отгоре им се налага да припкат бързо пред бронята на джипа. Да си имаме уважението, тук не е двора на текезесето....
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

По отношение на подлезите веднъж преди 7-8 години толкова ми кипна, че спрях на Цариградското пред Плиска в най-лявата лента и слязох да разпитам една майка с две дечица защо толкова ги мрази, че иска да ги убие собственоръчно. Явно бях доста убедителен, защото едното я пита нещо от сорта на "Мамо, наистина ли искаш да ни убиеш?"... Е, такъв рев рядко съм виждал и по филмите и се надявам да си е заслужавало безумието дето направих спирайки там.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          По отношение на подлезите веднъж преди 7-8 години толкова ми кипна, че спрях на Цариградското пред Плиска в най-лявата лента и слязох да разпитам една майка с две дечица защо толкова ги мрази, че иска да ги убие собственоръчно. Явно бях доста убедителен, защото едното я пита нещо от сорта на "Мамо, наистина ли искаш да ни убиеш?"... Е, такъв рев рядко съм виждал и по филмите и се надявам да си е заслужавало безумието дето направих спирайки там.
          Това е супер. И аз бих направил нещо подобно, но по нашия край е по-спокойно. Само дето един "заблеян" пешеходец(видях го в дясното огледало), както си вървеше в моята посока(карам с не повече от 10км/ч), рязко зави наляво и се блъсна в задната част на буса. Докато спра и да отида да видя какво става, той вече бягаше като обезумял в обратна посока. Това се случи по обяд в петък - пазарен ден.
          Приятели не се печелят - губят се завинаги.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          Времето е ценно, само ако не бързаш.
          0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Ами, аз съм свикнал, ако имаме проблеми в къщи, да си ги решаваме вътре в семейството, вместо да си вадим кирливите ризи на мегдана ...
            +1
            Докато продължаваме да се самооплюваме и потъваме в нихилизма до ниво на врагове на собствената си дъжава, винаги някой друг да ни е виновен а ние нищо да не правим. Все да чакаме наготово, някой друг да ни оправи. Да не виждаме първо хубавите неща в България, а с лошите да се борим. Нищо добро не ни очаква.
            Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
            Discovery 2.5 TD5 2000 EX
            Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

"Нищо добро не ни очаква."

А ти понеже не си такъв затова горната позитивна мисъл

Споко, ще се оправим. Вече почти сме се оправили, още само 70% ни остават и сме готови.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                "Нищо добро не ни очаква."

А ти понеже не си такъв затова горната позитивна мисъл

Споко, ще се оправим. Вече почти сме се оправили, още само 70% ни остават и сме готови.
                Щом това е позитивна мисъл, ще трябва на намалиш процентите.
                Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X