Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Партията работи със замах .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Партията работи със замах .

А ти нима не виждаш идиотизми ,милиционерщина и произвол?

Не знам какво значи хейтър ,но истината е една.Законите които приемат според тебе нормални ли са ,изборния закон нормален ли е,това за регистрацията на кухненските ножове нормално ли е?,или пък това за подслушването.Всичко е в интерес на чиновника и милиционера от управляващата партия.
    Я ми кажи едни орган на който да се оплачеш от произвол ,освен арменския поп и той да те защити.
    Не си имал щастието да имаш контакти с милицията затова сега си смел и приказваш така. Болшевици разни.

Коментар

Не виждам смисъл да влизам в какъвто и да е спор. Все едно да говоря с дърветата в гората.

Коментар

Лошо е ,че мозъкът идва когато ножът опре до кокала. Сит на гладен не вярва. Щом ти е кеф да служиш на фуражките козирувай им .

Коментар

Бягаш от дискусия ,защото ти липсват смислени аргументи.Сори.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Е колко човека чакаш да ти кажат в прав текст, че си хейтър, та да се позамислиш малко?

Къде я видя тази милиционерщина? Щото аз съм виждал доста преди преврата.
            Примери много !
            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
              Примери много !
              Примери много, ама друг път. Аз пък виждам свобода, превърнала се в свободия и тоталитаризъм, на който и Тато, ако беше жив щеше да завиди. Милиционерщина е друго нещо, ама го имаше едно време (за което повечето младежи тука само са чули). Между другото и това дето са чули, най вероятно е изкривено.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X