Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Партията работи със замах .
Свий
X
-
От: Партията работи със замах .
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеОчаквайте филма скоро и у нас.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Тия отдавна са си в матрицата.
А ако имаха и кинти, да са ги заменили със светоидиоти.
И аз съм размахвал байряци тука: http://en.wikipedia.org/wiki/1977_Summer_Universiade
В казармата бях.
Коментар
-
Раболепното ритуално рязане на ленти не се различава много много от това.
Песимизмът е в това че на 500 000 българи това им харесва ,на други 500 000 не им харесва ,но не могат нищо да направят
,трети 500 000 не знаят какво искат ,а на останалите не им пука.И на трагичното е и ,че на някои колеги това им харесва,а са свободомислещи.
На западът не им пука за наши вътрешни свободи и ограничения. Това което те искат е някой да им гарантира сигурност на инвестициите и да държи инакомислещите с твърда ръка, да не шават много много.Който не им играе по свирката просто му спират кранчето.Справка заигравката на Първанов и Станишев със Русия.
Коментар
-
Първото такова размахване на байряци беше 1968 г - на ІХ Световен младежки фестивал - и аз махах, но иначе беше голям купон. Жалко, че тогава не разрешиха на Битълс да дойде, но имаше много други изпълнители.sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеРаболепното ритуално рязане на ленти не се различава много много от това.
Песимизмът е в това че на 500 000 българи това им харесва ,на други 500 000 не им харесва ,но не могат нищо да направят
,трети 500 000 не знаят какво искат ,а на останалите не им пука.И на трагичното е и ,че на някои колеги това им харесва,а са свободомислещи.
На западът не им пука за наши вътрешни свободи и ограничения. Това което те искат е някой да им гарантира сигурност на инвестициите и да държи инакомислещите с твърда ръка, да не шават много много.Който не им играе по свирката просто му спират кранчето.Справка заигравката на Първанов и Станишев със Русия.
Верно не си сам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеАко аз съм лудия ,то номерът е ,че съм луд да съм още тук.
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
На западът не им пука за наши вътрешни свободи и ограничения. Това което те искат е някой да им гарантира сигурност на инвестициите и ....По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеДа ,на тях не им пука за милиционерския режим у нас ,но ако това се случи в Европа ще вдигат вой до бога.. Пък и не си вързан тук, нито въдворен нейде из джендемите. Земай си капата и където ти хареса. Кеф ти из България, кеф ти по света.
LZ1AIV
Коментар
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеЩо нещо лъжа ли?
Къде я видя тази милиционерщина? Щото аз съм виждал доста преди преврата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар