Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Партията работи със замах .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Партията работи със замах .

Сериозна хореография . Сигурно цяла година са работили яко за кефа на другаря вожд . Как да не си помисли човек , че всичко им е наред ???

‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

От: Партията работи със замах .

Очаквайте филма скоро и у нас.

Коментар

Това е северно корейски телевизор!

Коментар

Баровци. Книжки с листа въртят значи. А нас едно време на Герена с флагчета ни мъчеха...
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
          Очаквайте филма скоро и у нас.
          Виж ,зная че си от поколението участвало в този филм.Но не разбирам песимизма ти.Това няма как да се случи пак -независимо от управляващите.Това че някой някъде ,или пък някоя цяла медия пее дитирамби за моментно управляващи,не означава че може да се прекрои бъдеще ,което вече е начертано от водещите политици и държави в Европа ,а и в световен мащаб.Нам е отредена васалска роля,и така ще бъде.Понякога дори си мисля че може би ни е необходим някой като сегашния,ама да си насочи, хмм/да го кажем по благозвучно//към външната политика оня мутренския манталитет.Иначе на напатен и наплашен народ-всеки може да бъде онбашия.А ние за жалост в момента представляваме точно това.
          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Тия отдавна са си в матрицата.
            А ако имаха и кинти, да са ги заменили със светоидиоти.

И аз съм размахвал байряци тука: http://en.wikipedia.org/wiki/1977_Summer_Universiade
            В казармата бях.

Коментар

Раболепното ритуално рязане на ленти не се различава много много от това.

Песимизмът е в това че на 500 000 българи това им харесва ,на други 500 000 не им харесва ,но не могат нищо да направят
              ,трети 500 000 не знаят какво искат ,а на останалите не им пука.И на трагичното е и ,че на някои колеги това им харесва,а са свободомислещи.
              На западът не им пука за наши вътрешни свободи и ограничения. Това което те искат е някой да им гарантира сигурност на инвестициите и да държи инакомислещите с твърда ръка, да не шават много много.Който не им играе по свирката просто му спират кранчето.Справка заигравката на Първанов и Станишев със Русия.

Коментар

Първото такова размахване на байряци беше 1968 г - на ІХ Световен младежки фестивал - и аз махах, но иначе беше голям купон. Жалко, че тогава не разрешиха на Битълс да дойде, но имаше много други изпълнители.
                sigpic

Коментар

Раболепното ритуално рязане на ленти не се различава много много от това.

Песимизмът е в това че на 500 000 българи това им харесва ,на други 500 000 не им харесва ,но не могат нищо да направят
                  ,трети 500 000 не знаят какво искат ,а на останалите не им пука.И на трагичното е и ,че на някои колеги това им харесва,а са свободомислещи.
                  На западът не им пука за наши вътрешни свободи и ограничения. Това което те искат е някой да им гарантира сигурност на инвестициите и да държи инакомислещите с твърда ръка, да не шават много много.Който не им играе по свирката просто му спират кранчето.Справка заигравката на Първанов и Станишев със Русия.
                  Хората са го казали: всеки луд с номера си.

Верно не си сам.

Коментар

Ако аз съм лудия ,то номерът е ,че съм луд да съм още тук.

Коментар

Ако аз съм лудия ,то номерът е ,че съм луд да съм още тук.
                      И къде ще отидеш , при тези ли ????

На западът не им пука за наши вътрешни свободи и ограничения. Това което те искат е някой да им гарантира сигурност на инвестициите и ....
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

Да ,на тях не им пука за милиционерския режим у нас ,но ако това се случи в Европа ще вдигат вой до бога.

Коментар

Да ,на тях не им пука за милиционерския режим у нас ,но ако това се случи в Европа ще вдигат вой до бога.
                          Ного хейтърски, посмали малце . Пък и не си вързан тук, нито въдворен нейде из джендемите. Земай си капата и където ти хареса. Кеф ти из България, кеф ти по света.
                          LZ1AIV

Коментар

Що нещо лъжа ли?

Коментар

Що нещо лъжа ли?
                              Е колко човека чакаш да ти кажат в прав текст, че си хейтър, та да се позамислиш малко?

Къде я видя тази милиционерщина? Щото аз съм виждал доста преди преврата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X