Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Хардуерна аномалия"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Хардуерна аномалия"

Възможно е. Или поне така мисля аз. От тия очаквам всичко вече. Дано поне е по бързия начин та да не усетим нищо. Ама се съмнявам чак пък такъв късмет...
    Преди месец и нещо по погрешка влязохме във силно охраняема военна база. Трима с пикап пълен с щуротии. Търсим лодка пристигаща от Европа. Товарния терминал е до военната база. Объркахме портала- караулка, заграждения, бодлива тел...
    "Абе май не сме за тук"
    "Как бе, GPSа казва това е адреса".
    Минаваме през зигзаг загражденията, спираме, обясняваме, че отиваме да вземем лодка и аз съм капитана. Показваме едни странни такива картончета /задължиха ни да ги носим, защото сме карали мощни лодки покрай самолетоносачи и разни други такива/. Ония с пушката се пули, гледа и започна да мрънка по станцията. След 5 минути ни пусна. С половин тон железа в пикапа...
    Е намерихме си лодката- от другата страна на тройната ограда накичена с бодлива тел. И като попитах чичкото с работния гащеризон как да стигна до него през тия огради, и като обясних кой съм... Малеее.

Та мисълта ми е- носете си новите дрешки и не си плащайте кредитите. За другото има кой да се погрижи.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

ОФФ от темата

Брат много ти се моля,татаратанците на страна,не навлизай в сериозни теми с тия примери,че знаеш ли кой чете и колко му е акьла и какво ще поиска утре.
      Сега ако отвориш и тема Как се минава границата Мексико - Щатите и пак ще трябва да емигрирам.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        ОФФ от темата

Брат много ти се моля,татаратанците на страна,не навлизай в сериозни теми с тия примери,че знаеш ли кой чете и колко му е акьла и какво ще поиска утре.
        Сега ако отвориш и тема Как се минава границата Мексико - Щатите и пак ще трябва да емигрирам.
        Бе ти, ако знаеш какъв ферман бях написал на тема "колко Leatherman могат да се качат в самолет"... Добре, че минавам през Кредор за превод та го прочетох, препрочетох и го изтрих.
        Споко, стига сме имигрирали, че започна да ми писва.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Е па колко,3 от 3 Кабо до Сан Диего.............ма това не сьм го писал аз.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Нещо много сериозно се съмнявам да има китайска техника по ракетните бази. От време на време попадам при разни по-интересни машинки (не военни), никъде няма мъди ин чайна. на всичкото пише мъди ин ус. И си бачкат гадовете.
            Даже в момента имам един гръмнал управляващ блок в колата, но то не е заради евтиния - просто някое диво българче, неизвестно как, е успяло да закачи захранващия блок с електрожена, при това съвсем умишлено... Опитвам се да кажа, че някакъв срив може да се получи от какво ли не, 100% дуракоустойчива машина няма.
            Което не значи, че първото 12 годишно хакерче, което е прекалило с гледането на "Матрицата" и "Хакери", може да пусне 10тина ракети на плажа в Слънчев Бряг или от един поизсъхнал кондензатор да започне Трета Световна.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X