Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Хардуерна аномалия"
Свий
X
-
От: "Хардуерна аномалия"
Коментар под статията :
pepiin
" ДОСТЪПЪТ БЕШЕ У МЕН!
СЕГА УЖ СЪМ ИМ ГО ВЪРНАЛ... НО СЪВСЕМ СКОРО ТИЯ ОТ "ПРАКТИКЕР" ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА НЕ МИ ПРОБУТВАТ СЧУПЕНИ СТОЛОВЕ!!! "
Лъже разбира се .Достъпът всъшност беше у мен и все още не съм им го върнал . За сега го държа в мазата .Последно редактирано от droba; 27-10-10, 15:03.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Всичко е ВЪЗМОЖНО!
Толкова сложни станаха нещата, че само Илюзия е, че ние "караме влака". Виждал съм как проблем в "изключена" платка срива "неубиваема" машина и Никой няма обяснение за този "феномен", а като са замесени и хора...
Пък и като си припомним думите на един космонавт че го е страх да си помисли какво го чака в ракета доставена от предложилият най-НИСКА ЦЕНА!
Коментар
-
Не бойте се пичове! Ако стане беля, няма и да разберете.
Иначе е добър повод да вземат да ги поразкарат тия ракети най-накрая... всичките!О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеНе бойте се пичове! Ако стане беля, няма и да разберете.
А за разкарване на ракетите - никакъв шанс.
Коментар
-
Знам, че няма да ги разкарат. Ама все пак що да не си помечтае човек?
А иначе - нищо няма да разберем. Ако падне в океана - все тая, радиационния фонд ще се вдигне с 0.1%. Ако ни падне на тиквите ... сещаш се. То ако стане беля, няма да е сингъл шот.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Хм, ами да вземем да пробваме, а? Ясен нещо споменаваше преди време за Ал Кайда, мисля, че няма да ни откажат съдействие в експеримента....
... нещо не ме слуша главата май...О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Изглежда ми меко казано идиотизъм... Не ми се коментира, че един читав и напълно непрекъсваем сървър е около 5000 щатски долара... На фона на това и на фона, че метър първо качество UTP кабел е около 2 лева... това, което пишат изглежда идиотско. Най-малкото на другия край има бойна глава да го вземат дяволите!
Един читав сървър с всички части с redundant елементи е достатъчно евтин за да могат от "Пентагона" да си го позволят... Освен това там имат достатъчно специалисти, които знаят как се клъстерират (да кажем обединяват) сървъри и защо виртуализацията (пресъздаването с програмен елемент на хардуер) е нещо полезно...
Това би имало реален шанс да се случи някъде в началото на студената война. Сега вече не...
Коментар
-
В началото на студената война компютрите, рутерите, кабелите, накрайниците, клавиатурите, мишките, екраните, дънните платки, и, и, и, не бяха сглобявани в Китай
През 1979та гръмна скандал във френското посолство в Москва... Няколко години преди това им се развалил факс, и те завалийките викнали техник руснак да го поправи. Пичът пред очите им под строг контрол сменил един единствен кондензатор, факсът заработил, и всичко било цветя и рози. И след няколко години се усетили че от поправката нататък - копие от всеки изпратен и получен от машината факс отивало където трябва, съвсем не в посока Франция а много, много по-близо...
Преди две години изловиха някакви китайци в Щатите, пласирали хиляди Сиско рутери по държавни поръчки, едни такива по-специалнички, с едно допълнително чипче вътре, дето седи и спинка, и чака някой да му пусне дивна свалка на китайски...
Та тия в контролния център в Уайоминг, дето от събота е офлайн - пари давам да ги видя до къде са стигнали с поялниците и отвертките в момента, и в каква степен на разпарчетосване са. Може и да греша де. Може би в такива центрове да не ползват клавиатурки и мишки от Амазон, и рутерчета от най-ниската оферта на търга. Ама казва ли ти някой.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар