Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Хардуерна аномалия"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Хардуерна аномалия"

Това възможно ли е ...?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3358751

От: "Хардуерна аномалия"

Добре, че същата "аномалия" не е решила да изстреля една две, за да ги види как летят...

Коментар

В медиите всичко е възможно! Практически в реалността е почти невъзможно. Ако, някаква система е дефектирала, автоматично се заменя от следващата. И така до седем степени на защита и въздействие.

Коментар

Коментар под статията :

pepiin
        " ДОСТЪПЪТ БЕШЕ У МЕН!
        СЕГА УЖ СЪМ ИМ ГО ВЪРНАЛ... НО СЪВСЕМ СКОРО ТИЯ ОТ "ПРАКТИКЕР" ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА НЕ МИ ПРОБУТВАТ СЧУПЕНИ СТОЛОВЕ!!! "

Лъже разбира се .Достъпът всъшност беше у мен и все още не съм им го върнал . За сега го държа в мазата .
        Последно редактирано от droba; 27-10-10, 15:03.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Възможно е, разбира се.
          Той каза, че случаят прилича на други два инцидента преди повече от десетилетие.
          Даже не е и сефте.

Коментар

Президента Медведев поздрави писменно "хардуерната анумалия"
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Всичко е ВЪЗМОЖНО!
              Толкова сложни станаха нещата, че само Илюзия е, че ние "караме влака". Виждал съм как проблем в "изключена" платка срива "неубиваема" машина и Никой няма обяснение за този "феномен", а като са замесени и хора...
              Пък и като си припомним думите на един космонавт че го е страх да си помисли какво го чака в ракета доставена от предложилият най-НИСКА ЦЕНА!

Коментар

Не бойте се пичове! Ако стане беля, няма и да разберете.

Иначе е добър повод да вземат да ги поразкарат тия ракети най-накрая... всичките!
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  Не бойте се пичове! Ако стане беля, няма и да разберете.
                  За съжаление, ще разберем. По трудния и продължителен начин.

А за разкарване на ракетите - никакъв шанс.

Коментар

Знам, че няма да ги разкарат. Ама все пак що да не си помечтае човек?

А иначе - нищо няма да разберем. Ако падне в океана - все тая, радиационния фонд ще се вдигне с 0.1%. Ако ни падне на тиквите ... сещаш се. То ако стане беля, няма да е сингъл шот.

Коментар

Все вярвам и се надявам, че има мъничко човешки фактор, контрол, преди политането на ракетите, че ако са само програми, много лошо...

Коментар

Много се съмнявам, че наща Татковина е обект на гореописаните ракети, така, че ще разберем ако излетят, the hard way

Коментар

Хм, ами да вземем да пробваме, а? Ясен нещо споменаваше преди време за Ал Кайда, мисля, че няма да ни откажат съдействие в експеримента....
                          ... нещо не ме слуша главата май...

Коментар

Изглежда ми меко казано идиотизъм... Не ми се коментира, че един читав и напълно непрекъсваем сървър е около 5000 щатски долара... На фона на това и на фона, че метър първо качество UTP кабел е около 2 лева... това, което пишат изглежда идиотско. Най-малкото на другия край има бойна глава да го вземат дяволите!

Един читав сървър с всички части с redundant елементи е достатъчно евтин за да могат от "Пентагона" да си го позволят... Освен това там имат достатъчно специалисти, които знаят как се клъстерират (да кажем обединяват) сървъри и защо виртуализацията (пресъздаването с програмен елемент на хардуер) е нещо полезно...

Това би имало реален шанс да се случи някъде в началото на студената война. Сега вече не...

Коментар

В началото на студената война компютрите, рутерите, кабелите, накрайниците, клавиатурите, мишките, екраните, дънните платки, и, и, и, не бяха сглобявани в Китай

През 1979та гръмна скандал във френското посолство в Москва... Няколко години преди това им се развалил факс, и те завалийките викнали техник руснак да го поправи. Пичът пред очите им под строг контрол сменил един единствен кондензатор, факсът заработил, и всичко било цветя и рози. И след няколко години се усетили че от поправката нататък - копие от всеки изпратен и получен от машината факс отивало където трябва, съвсем не в посока Франция а много, много по-близо...

Преди две години изловиха някакви китайци в Щатите, пласирали хиляди Сиско рутери по държавни поръчки, едни такива по-специалнички, с едно допълнително чипче вътре, дето седи и спинка, и чака някой да му пусне дивна свалка на китайски...

Та тия в контролния център в Уайоминг, дето от събота е офлайн - пари давам да ги видя до къде са стигнали с поялниците и отвертките в момента, и в каква степен на разпарчетосване са. Може и да греша де. Може би в такива центрове да не ползват клавиатурки и мишки от Амазон, и рутерчета от най-ниската оферта на търга. Ама казва ли ти някой.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X