Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правя свирки - 5лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Правя свирки - 5лв.

Баси! 105 отговора.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Или бартер? Останала ми е тук една чисто нова... шпакла... от ремонта миналата година

Коментар

ИМХО, шпакла за шарена свирка не е напълно равностойна замяна. Освен ако не я извъртиш аналогично художествено.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          След като се оттърсих от ц е н и ч н о т о си подсъзнание и разбрах за какво става въпрос вече не се срамувам и аз да си поръчам един музикален инструмент. Стиага да не е късно за пръчката. Нека да е шарена ако е възможно ако не по твой вкус. Не съм музикален но пък ще се забавлявам със свирката, която ще ми напомня за тази забавна тема.
          Някъде из между постовете явно е останал незабелязан ...

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение

Край на промоцията (примоцията).!
          От репортажа как се прави - лесно може да се пресъздаде 1 към 1 .
          Аз нотите на кавала още не ги зная , по слух карам , ако намериш - свиркай ..

А за подсъзнанието, - който се е накефил на темата в първата и част, е разбрал какво представлява женският оргазъм ... всичко е в главата .. или магията се получава или я няма ...
          Който внимателно е прочел и видял първите 2 линка - се е забавлявал но е имал едно наум. А който е започнал от средата - нека чете отначало , за да разбере какво става въобще в тази тема .
          Посмяхме се добре , заслугата беше най-вече ваша ... моето чувство за хумор не е чак толкова добро ... вие сте добри обаче !!!

- не се ли пише цИнично ?
          Последно редактирано от iai-bg; 29-04-08, 13:24.
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

НЕма такава тема просто !!!! Поздравления на всички участници!!!
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg
              - не се ли пише цИнично
              Да, така се пише. Циник произлиза от привърженик на учението на древногръцката щкола киници, основана от Антистен (444—356 г. пр. Хр.), според която смисълът на човешкия живот се състои във въздържане, презиране на богатствата и в отхвърляне на съществуващите тогава морални норми.

Коментар

Пътуващи свирки ...
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от cveti; 30-04-08, 11:16. Причина: Снимките.

Коментар

Изглеждат чудесни! Направо нямам търпение да я взема в ръцете си. Браво !!!
                  Живей за всеки дъх!

Коментар

Ооо супер са ! Само дето не виждам по никоя от тях да има жълто

Коментар

• История на свирките ...
                      ...из Хиледолетните анали.
                      И бе лето Господне осмо от две хилядната година...

Свети Георги подкара многочисленото си стадо, изоставяйки далеч след себе си Дъждовните брегове на Южните морски земи . Благодарение изключителната издръжливост на чистокръвните животни пристигна в Северните огрени от слънцето морски земи в добро здраве близо десетия час на новия ден. Дорестото стадо препускашепо старият изровен прашен път, и като не знаеше на къде да поеме Свети Георги потърка талисмана си, прошепна няколко магически слова и му се причу гласът на Повелителката на Червената перла. Не след дълго се озова в подножието на крепост CCCI на Владислав III Ягело, и фанфари оповестиха пристигането му, но изпитание голямо го очакваше. След като не уважи традиционното посрещане, наложи му се да се бие за да запази своето достойнство, и като не бе повел войските си безстрашни - предоставена му бе войска равностойна и достойна. И възправи се готов за битка, да срази Повелителката на Червената Перла, но срещу него се изпречи ЯНош Хуниади, и за кратко време разби напълно войската му, като в битката загуби половината си войска непознавала поражения до момента.
                      Поразен и окаян Свети Георги призна надмощието на северните морски земи, и бе сключено примирие. В знак на добри намерения, Повелителката на Червената Перла направи на Свети Георги ободрителна свирка, на която Свети Георги много се зарадва. Повелителката на Червената Перла със своето многочислено войнство превзе голяма част от изгладнялото му стадо изнемощяло от дългия преход.
                      И заедно се отправиха на север да наблюдават битките на конните народи, където с безчислени стада си оспорваха надмощието.
                      ... История на свирката на Goirgio ...

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      А сега делово:
                      Само за едната свирка, едва ли ще дойда до Варна, но ако обещаеш и да се чукаме... мога да си помисля, та нали утре е Велик ден...
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от cveti; 03-05-08, 15:30.

Коментар

В ролите :
                        - Свети Георги - Goirgio - Giorgio
                        - ЯНош Хуниади - Ян моят син
                        - Повелителката на Червената Перла - IAI-BG
                        - многочисленото стадо - Хулиганката
                        - Червената Перла - Ибисата
                        - фанфари - кавала
                        Последно редактирано от iai-bg; 03-05-08, 22:05.

Коментар

Само нека да отбележа, че въпросния Свети Георги е gIOgrio, а не това другото, което е написано.
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

А аз не мернах розова И друг цвят да е не е фатално - смятам че ще са красиви. Пък и децата така или иначе ще ми проглушат ушите
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                              А аз не мернах розова И друг цвят да е не е фатално - смятам че ще са красиви. Пък и децата така или иначе ще ми проглушат ушите
                              Не се притеснявай , суши се в момента .
                              Ще пусна снимки когато са готови .
                              Само на Giorgio Кавала не съм го снимала , но се надявам да му удари една шкурка да му се види цвета и да прати снимка...

Коментар

На Giorgio кавала . Зашкурен надлежно , прилежно и документиран.
                                Благодаря Giorgio , че бе така добър да си го зашкуриш сам.
                                И да си го снимаш също.
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 10:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X